Κάνιε Γουέστ: Θέλει να βρει θεραπεία για τον καρκίνο και ν' αλλάξει τον κόσμο με... φρέσκο αέρα

Κάνιε Γουέστ: Θέλει να βρει θεραπεία για τον καρκίνο και ν' αλλάξει τον κόσμο με... φρέσκο αέρα

Ο γνωστός ράπερ μίλησε για την επιθυμία του να επιστρέψει στην πολιτική και τις κόντρες του με την πρώην σύζυγό του  Κιμ Καρντάσιαν

kanie-west-12
Ο Κάνιε Γουέστ δήλωσε ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πολιτική, τονίζοντας ότι δεν τον απέτρεψε η αποτυχημένη του υποψηφιότητα για την προεδρία το 2020.

Ο ράπερ, του οποίου ο πατέρας πάλεψε με τον καρκίνο του στομάχου το 2018, δήλωσε επίσης ότι σκοπεύει να εργαστεί για τη θεραπεία της νόσου και ότι θα βοηθήσει στην προώθηση του.... «φρέσκου αέρα και φαγητού».

Τον Οκτώβριο του 2018, ο Γουέστ είχε δηλώσει ότι ο καρκίνος του πατέρα του, Ρέι, ήταν σε ύφεση και ότι ξεκινούσε μια περίεργη δίαιτα για να το γιορτάσει.

«Ξεπεράστε τον φόβο», είχε γράψει ο Γουέστ στη λεζάντα μιας φωτογραφίας στα social media που έδειχνε ένα πιάτο γεμάτο με έντομα. «Ο μπαμπάς μου και εγώ θα φάμε αυτό το πιάτο με τα έντομα για να γιορτάσουμε ότι νίκησε τον καρκίνο. Δεν υπάρχει πλέον φόβος».

Kanye_Food


Επιπλέον, ο Κάνιε Γουέστ μίλησε για τη σχέση που έχει με την πρώην σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν, λέγοντας ότι συγκρούστηκαν σε ορισμένα θέματα, αλλά τελικά δούλεψαν και κατάφεραν να τα επιλύσουν.

Κλείσιμο
west_kim_xr


Έτοιμος να επιστρέψει στην πολιτική
Ερωτηθείς αν έχει μελλοντικές πολιτικές φιλοδοξίες, ο Γουέστ απάντησε μιλώντας στο ABC News: «Ναι, οπωσδήποτε. Ξέρετε, αυτή η στιγμή δεν ήταν στην εποχή του Θεού. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ζωές που σώθηκαν. Είμαι σίγουρος ότι ο Θεός με έβαλε να πέσω στο σπαθί μου και να πω ότι δεν είναι αυτή η ώρα. Αλλά με λύτρωσε. Μου έδωσε αυτό το οξυγόνο, μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και έστειλε γύρω μου καταπληκτικούς ανθρώπους. Μου έδωσε νέους σκοπούς. Μια νέα ζωή. Νέο αέρα για να αναπνεύσω. Και νέο σεβασμό».




Θέλει να αλλάξει τον κόσμο με... φρέσκο αέρα
Στην ερώτηση πώς σκοπεύει να αλλάξει τον κόσμο, απάντησε: «Φρέσκος αέρας. Φρέσκο φαγητό. Η φρέσκια τροφή θεραπεύει τον καρκίνο. Δεν θέλω να το πω αυτό γιατί οι “New York Times” θα το πάρουν και θα πουν “θα θεραπεύσει τον καρκίνο” - αλλά είναι αρκετά αληθινό. Το φαγητό σας, η διατροφή σας, είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Είστε αυτό που τρώτε. Είσαι αυτό που καταναλώνεις, όχι μόνο το φαγητό, αλλά αυτό που καταναλώνεις με κάθε τρόπο - τους ανθρώπους που είναι γύρω σου, το φως του ήλιου, τη μουσική, τις τέχνες, αυτό που ακούς. Γι' αυτό θα αλλάξουμε τα πάντα».

Ο ρόλος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν πιστεύει ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι χρήσιμα ή επιβλαβή γι' αυτόν.
Σε μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram τον περασμένο μήνα, ο ράπερ - ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τη διπολική διαταραχή και τους συνεχείς αγώνες του με την ψυχική ασθένεια - κατηγόρησε την Κιμ Καρντάσιαν ότι προσπαθεί να ελέγξει τη ζωήτων παιδιών τους.

Ο Γουέστ δήλωσε ότι πιστεύει ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να είναι τόσο χρήσιμα όσο και επιβλαβή.
«Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου ερωτήσεις αυτής της συνέντευξης», είπε ο Γουέστ για να συνεχίσει: «Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα αυτοκίνητο για να στείλουμε κάποιον εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ή θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα αυτοκίνητο και να χτυπήσουμε κατά λάθος κάποιον ενώ πηγαίνουμε κάποιον στο νοσοκομείο. Όλα εξαρτώνται από το πώς το χρησιμοποιούμε».


Ο Γουέστ ρωτήθηκε για τον τρόπο ανατροφής του και για το πώς ήταν να είναι συν-γονέας με την πρώην σύζυγό του. «Έχω φωνή και δεν συμφωνώ με ορισμένα πράγματα, ως μπαμπάς και ως χριστιανός», είπε για να συνεχίσει: «Έχω το δικαίωμα να έχω φωνή για το τι φοράνε τα παιδιά μου, τι βλέπουν, τι τρώνε».

Παρομοίασε τον εαυτό του με δωρητή σπέρματος, υποστηρίζοντας ότι δεν του ζητήθηκε η γνώμη του και θύμωσε για το γεγονός ότι τα παιδιά φοιτούσαν σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο στο Λος Άντζελες, ενώ εκείνος ήθελε να πάνε στο δικό του σχολείο, την Ακαδημία Donda, που ιδρύθηκε προς τιμήν της αείμνηστης μητέρας του.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Κάνιε Γουέστ
Ye speaks on battle with Gap, co-parenting in morning exclusive l GMA


Φωτογραφία άρθρου: Ouzounova / SplashNews.com

Ειδήσεις σήμερα:


Βίντεο: Ο γιος του Μπάιντεν κάνει νεροτσουλήθρα γυμνός και διασκεδάζει με πόρνες

Με μεσολάβηση Αμπράμοβιτς απελευθερώθηκαν οι Βρετανοί αιχμάλωτοι των Ρώσων – Η «βασιλική» πτήση με ιδιωτικό τζετ

25χρονος ομολόγησε τη δολοφονία του 52χρονου στη Καβάλα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης