House of the Dragon: Η Κιμ Καρντάσιαν και Τζέιμς Κόρντεν αλά... «Targashians» σε παρωδία

House of the Dragon: Η Κιμ Καρντάσιαν και Τζέιμς Κόρντεν αλά... «Targashians» σε παρωδία

Δείτε το βίντεο που γύρισαν η τηλεπερσόνα, η οικογένειά της και ο παρουσιαστής

targhasians_arthro
Το «House of the Dragon» είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές που προβάλλονται αυτή την περίοδο στο κανάλι της HBO και η Κιμ Καρντάσιαν το εκμεταλλεύτηκε με τον δικό της τρόπο.

Σε συνεργασία με τον παρουσιαστή, Τζέιμς Κόρντεν, η Καρντάσιαν πρωταγωνίστησε σε ένα χιουμοριστικό βίντεο με θέμα το πρίκουελ του «Game of Thrones» και τη διάσημη οικογένεια της τηλεπερσόνας.

Μάλιστα, ονομάστηκε «The Targashians».

Στην παρωδία εμφανίζεται ο Κόρντεν, μαζί με τις Κιμ Καρντάσιαν, Κρις και Κάιλι Τζένερ.

Η εναρκτήρια σκηνή δείχνει μια συγκέντρωση του βασιλιά Keith Targashian (Κόρντεν) που εξηγεί στο συμβούλιο, ότι σκοπεύει να συγχωρήσει τον Grayson Lannister, ο οποίος έχει προκαλέσει προβλήματα στην οικογένειά του. Η Κιμ Καρντάσιαν ξαφνικά ξεσπά κρατώντας το κεφάλι του Lannister αφού τον έχει αποκεφαλίσει.

Οι δυο τους προχωρούν σε διαμάχη για το ποιος πρέπει δικαιούται να είναι στο θρόνο, με τον Keith να εκφράζει την απογοήτευσή του για την ανυπακοή της και την επιθυμία να έχει το στέμμα για τον εαυτό της. Σε μια προσπάθεια να ζητήσει συγγνώμη από τον αδερφό της, η 41χρονη προσφέρει στον Keith ένα smoothie το οποίο, όπως υποπτεύεται ο βασιλιάς, είναι γεμάτο με δηλητήριο. Μέσα στο θυμό του ο Keith φωνάζει για τη μητέρα του, οπότε και εμφανίζεται η Κρις Τζένερ και εξηγεί τη δραματική οικογενειακή τους κατάσταση.

Αφού η ένταση μεταξύ του βασιλιά και της αδερφής του κορυφώνεται, τελικά συμφιλιώνονται και συμφωνούν να μοιραστούν τον θρόνο, ώσπου εμφανίζεται η Κάιλι Τζένερ. Η Τζένερ έρχεται για να κόψει το κεφάλι του αδελφού της και του King με ένα γιγάντιο τσεκούρι. «Υπάρχει μόνο ένας βασιλιάς εδώ, αυτός είμαι σκ..» λέει καθώς τελειώνει η σκηνή.

Δείτε το βίντεο

The Targashians Take Over Westeros



Ειδήσεις σήμερα:

Χάος στο Ιράν, αναφορές για τουλάχιστον 11 νεκρούς - «Έπεσε» το ίντερνετ

«Ο Πούτιν φλερτάρει ξανά με τη ζοφερή προοπτική ενός πυρηνικού πολέμου» - Άμεση ανάλυση Guardian

Στο αρχείο η υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα από τον Άρειο Πάγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης