Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ανατροπή για τον χωρισμό του με την 25χρονη Μορόνε - Εκείνος ήθελε παιδιά, εκείνη... καριέρα

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ανατροπή για τον χωρισμό του με την 25χρονη Μορόνε - Εκείνος ήθελε παιδιά, εκείνη... καριέρα

Δεν έφταιγε το «φράγμα των 25», που βάζει στις σχέσεις του ο ηθοποιός - Το μοντέλο προτίμησε να αφοσιωθεί στην καριέρα του

dicaprio-arthr
Ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Καμίλα Μορόνε χώρισαν και τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τη λεγόμενη «κατάρα των 25», μιας και ο σταρ επιλέγει συντρόφους, οι οποίες συχνά είναι κάτω από 25 ετών.

Ωστόσο, νέο δημοσίευμα της Sun ανατρέπει τα δεδομένα και αναφέρει ότι ο ηθοποιός όχι μόνο δεν χώρισε τη Μορόνε επειδή «μεγάλωσε», αλλά ήταν εκείνος που ήθελε να συνεχίσει τη σχέση τους και μάλιστα, επένδυε σε αυτή.



Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα το οποίο κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες, θέλει τη Μορόνε να είναι εκείνη που χώρισε τον ηθοποιό. Ο λόγος; Ο Ντι Κάπριο ένιωσε έτοιμος να νοικοκυρευτεί, να κάνει οικογένεια μαζί της, ενώ εκείνη δεν ήταν πρόθυμη να αφήσει την καριέρα της για να εκπληρώσει το όνειρο του πλέον πρώην συντρόφου της.

Όλα δείχνουν ότι ο Ντι Κάπριο λίγο πριν πατήσει τα 50, έχει αρχίσει να σκέφτεται τη δημιουργία μίας οικογένειας.

Μόλις η Μορόνε το αντιλήφθηκε δεν άφησε περιθώρια στη σχέση τους.

dicaprio_thesun


Η φημολογούμενη σχέση με τη Τζίτζι Χαντίντ

Παρόλα αυτά, ο Ντι Κάπριο δεν φάνηκε να πτοείται, μιας και έχε βρει την επόμενη γυναίκα που θέλει να είναι ζευγάρι. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Τζίτζι Χαντίντ.

Αν και έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινή τους φωτογραφία, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν το μοντέλο και «Λύκος της Wallstreet» είναι μαζί. Τα περισσότερα δημοσιεύματα δε, αναφέρουν ότι η 27χρονη διστάζει να κάνει σχέση με τον Ντι Κάπριο,

Κατά τη DailyMail, ο λόγος κρύβεται στην «κατάρα των 25» του Λεονάρντο Ντι Κάπριο καθώς η Τζίτζι Χαντίντ γνωρίζει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αρκετές από τις πρώην συντρόφους του ηθοποιού, από την Μπλέικ Λάβλι στη Νίνα Αγκντάλ και την Τόνι Γκαρν.
Κλείσιμο


Την εικόνα αυτή συμπληρώνει το γεγονός ότι τόσο ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο όσο και η Τζίτζι Χαντίντ έχουν θεαθεί το τελευταίο διάστημα μόνοι τους αρκετές φορές. Ο πρώτος βρέθηκε με φίλους του στη Νέα Υόρκη και το Μαλιμπού και η δεύτερη πήγε σε αρκετά πάρτι για την εβδομάδα μόδας χωρίς τον 47χρονο.

Πηγή που επικαλείται η Daily Mail αναφέρει, επίσης, ως παράγοντα για τη μη σχέση των Ντι Κάπριο και Χαντίντ το γεγονός ότι «για την Τζίτζι είναι ακόμα φρέσκος ο άσχημος χωρισμός με τον Ζάιν Μαλίκ ενώ την ίδια ώρα ο Ντι Κάπριο έχει κάποια φήμη. Θα δούμε. Η ίδια είναι έξυπνο κορίτσι και θα τα εξετάσει καλά τα πράγματα πριν να κάνει το άλμα».


Ειδήσεις σήμερα:

Πληρώνουν «χρυσάφι» για να φύγουν από τη Ρωσία - Έως και €11.560 ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή

Έκτακτη συνεδρίαση των Ευρωπαίων ΥΠΕΞ στη Νέα Υόρκη μετά το διάγγελμα Πούτιν

Γλυφάδα: «Παρακαλούσα να με σκοτώσουν» λέει η αστρολόγος που έπεσε θύμα ληστείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης