Μαντόνα: Σάλος με τις προκλητικές σκηνές της με τη ράπερ Tokischa στο νέο τους βιντεοκλίπ

Μαντόνα: Σάλος με τις προκλητικές σκηνές της με τη ράπερ Tokischa στο νέο τους βιντεοκλίπ

Προκαλεί ξανά η «βασίλισσα της ποπ», μετά το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξε με τη ράπερ στον μήνα του Pride

madonna-skines
Δεν σταματά να προκαλεί η Μαντόνα με την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Για μία ακόμη φορά η εκκεντρική τραγουδίστρια βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με αφορμή τα παθιασμένα φιλιά και τις προκλητικές στάσεις της, στο νέο της βίντεο κλιπ με τη ράπερ Tokischa, για το ρεμίξ του κομματιού «Hung Up».

Οι εικόνες από το σέξι βίντεο κλιπ έκαναν πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, με τα στιγμιότυπα να δείχνουν τη «βασίλισσα της ποπ», να απλώνει τα χείλη της πάνω στη ράπερ. Σε άλλο σημείο η ράπερ φαίνεται να σκύβει και να φιλάει την ευαίσθητη περιοχή της 64χρονης, με το πρόσωπο της να βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια της Μαντόνα.

Η Μαντόνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα, ενώ δεν έλειπαν οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις και από τις δύο τραγουδίστριες.

Δείτε το βίντεο κλιπ και τις φωτογραφίες 

madonna44444
madonna444
madonna44
madonna22
Κλείσιμο
Madonna8


Τίποτα δεν κατάφερε να μείνει ασχολίαστο από το νέο βίντεο κλιπ, από τις προκλητικές στάσεις των δύο γυναικών μέχρι και τα καυτά φιλιά τους, ενώ το κύμα αντιδράσεων που ξεσηκώθηκε είχε λίγο από όλα, με τα περισσότερα από αυτά να θεωρούν χυδαίο το συγκεκριμένο βίντεο.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις








Λίγες ημέρες πριν, ο φακός είχε βιντεοσκοπήσει τις δύο τραγουδίστριες να μοιράζονται ένα φιλί κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης μόδας. Το βίντεο «σάρωσε» το διαδίκτυο, με πολλούς να αναρωτιούνται αν πράγματι οι δύο τραγουδίστριες διατηρούν σεξουαλική σχέση. 

Δείτε το βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα και η Tokischa, έχουν προκαλέσει την κοινή γνώμη με τη συμπεριφορά τους.

Το «εκρηκτικό» ντουέτο γιόρτασε πριν από λίγο καιρό, τον μήνα που είναι αφιερωμένος στο Gay Pride με μία συναυλία στη Νέα Υόρκη. Το σόου ήταν πλούσιο από drag queen performances, οι δύο τους εμφανίστηκαν στη σκηνή και αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί, ξεσηκώνοντας ολόκληρο το στάδιο.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, η Tokischa είναι από τις τραγουδίστριες που υπερασπίζονται δημόσια τη σεξουαλική ελευθερία, υποστηρίζοντας το queer στοιχείο. «Είμαι πολύ χυδαία στους στίχους μου και όλα όσα εκφράζω είναι πολύ αληθινά. Οι άνθρωποι ταυτίζονται με όλα αυτά» είχε πει σε συνέντευξή της.



Ειδήσεις σήμερα:

Ιράν: Γυναίκες καίνε τα χιτζάμπ και κόβουν τα μαλλιά τους μετά τον θάνατο της Μαχσά Αμινί

Ηλεκτρικό ρεύμα: Αυτές είναι οι κλίμακες επιδότησης για τον Οκτώβριο - Στα 90 ευρώ η ενίσχυση για το φυσικό αέριο

Πούτιν: Γιατί κήρυξε μερική επιστράτευση επτά μήνες μετά την εισβολή στην Ουκρανία - Άρχισαν τα ζόρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης