Άνα ντε Άρμας: Πήγε στον τάφο της Μονρόε για να ζητήσει την... άδειά της, πριν την υποδυθεί

Άνα ντε Άρμας: Πήγε στον τάφο της Μονρόε για να ζητήσει την... άδειά της, πριν την υποδυθεί

Πριν ξεκινήσει η παραγωγή του φιλμ, άφησε ένα γράμμα πάνω στον τάφο της 

1dearmas-monroe-arthro
Η Άνα ντε Άρμας είναι η νέα Μέριλιν Μορνόε στην ταινία του Netflix «Blonde» και έχει απασχολήσει αρκετά τα ξένα μέσα με τις πρόσφατες δηλώσεις της.

Στο Φεστιβάλ της Βενετίας, η πρωταγωνίστρια της βιογραφικής ταινίας για την απόλυτη ξανθιά του Χόλιγουντ, δήλωσε ότι το πνεύμα της Μονρόε τη στοίχειωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Λίγο καιρό μετά από τη συνέντευξή της, η ντε Άρμας επανήλθε με νέες αποκαλύψεις, γύρω από τα γυρίσματα για το «Blonde».

Όπως είπε, ήθελε να πάρει με κάποιο τρόπο την άδεια της Μονρόε για να την υποδυθεί και για αυτό της έκανε μία… επίσκεψη. Μιλώντας στο AnOther, η Άνα ντε Άρμας παραδέχτηκε ότι πήγε στον τάφο της Μέριλιν Μονρόε, αφήνοντάς της ένα γράμμα.
Πριν ξεκινήσει η παραγωγή του φιλμ, άφησε ένα μεγάλο φάκελο με το γράμμα μέσα, πάνω στον τάφο της Μονρόε. Όπως δήλωσε, μαζί με όλη την ομάδα που συμμετείχε στην ταινία, πήραν μία μεγάλη κάρτα και έγραψαν ένα μήνυμα, που μεταξύ άλλων «ζητούσαν» την άδειά της.

«Γράψαμε ένα μήνυμα στην κάρτα και μετά πήγαμε στο νεκροταφείο και το βάλαμε στον τάφο της. “Ζητούσαμε άδεια” κατά κάποιον τρόπο. Όλοι ένιωθαν τεράστια ευθύνη και γνωρίζαμε πολύ καλά την πλευρά της ιστορίας που επρόκειτο να πούμε -την ιστορία της Νόρμα Τζιν (Μέριλιν Μονρόε). Ποια ήταν στ’ αλήθεια;» είπε.
ana_de_armas_blondie_mk

Πίστευε ότι η Μονρόε την είχε στοιχειώσει στα γυρίσματα
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η ντε Άρμας ανέφερε ότι ένιωθε το πνεύμα της Μονρόε καθώς την υποδυόταν.
Κλείσιμο
«Πραγματικά πιστεύω ότι ήταν πολύ κοντά μας. Ήταν μαζί μας», είπε η ντε Άρμας και πρόσθεσε: «Εκείνη ήταν το μόνο που σκεφτόμουν, το μόνο που ονειρευόμουν, ήταν το μόνο για το οποίο μπορούσα να μιλήσω, ήταν μαζί μου και ήταν όμορφο».

Μάλιστα, το φάντασμα της Μονρόε εκδήλωνε τα αισθήματά του αν δεν ήταν ευχαριστημένο με το πώς έβγαινε η κάθε της σκηνή, σύμφωνα με την 34χρονη.



«Νομίζω ότι έμεινε ευχαριστημένη. Θα έριχνε τα πράγματα που ήταν κρεμασμένα στους τοίχους καμιά φορά και θα θύμωνε αν δεν της άρεσε κάτι. Μπορεί αυτό να ακούγεται πολύ μυστηριώδες, αλλά είναι αλήθεια. Όλοι το νιώσαμε», είπε στη συνέχεια.


blonde_main

Ο σκηνοθέτης του φιλμ, Άντριου Ντόμινικ, που βάσισε την ταινία του στο βιβλίο «Blonde» της Τζόις Κάρολ Ότις, είπε πως μερικά από τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο διαμέρισμα που η σταρ του Χόλιγουντ με την ψυχικά ασθενή μητέρα της. Ακόμη, αποκάλυψε η σκηνή του θανάτου της Μονρόε γυρίστηκε στο ίδιο δωμάτιο, όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της.

Υπενθυμίζεται, ότι το «Blonde» θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.


Δείτε το τρέιλερ του «Blonde»

BLONDE | From Writer and Director Andrew Dominik | Official Trailer | Netflix

«Σίγουρα είχε στοιχεία σαν να είμαστε σε μία seance», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Αυστραλός σκηνοθέτης του «Blonde». Με τον όρο «seance» ο Άντριου Ντόμινικ εννοεί ένα είδος τελετής που αφορά το κάλεσμα πνευμάτων.

Τέλος, ο 54χρονος ανέφερε ότι η ημέρα κατά την οποία ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Blonde» ήταν η 4η Αυγούστου, η ίδια ημερομηνία του θανάτου της Μονρόε το 1962, όταν άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετών.

anadearmasvenetia
Ο Άντριου Ντόμινικ και η Άνα ντε Άρμας στο Φεστιβάλ Βενετίας


Το standing ovation στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας και σύμφωνα με δημοσίευμα της Deadline το κοινό χειροκροτούσε όρθιο επί 14 λεπτά ηθοποιούς και λοιπούς συντελεστές.

Δείτε βίντεο




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ιμάμογλου απειλείται με αποκλεισμό από την πολιτική ζωή της Τουρκίας για τέσσερα χρόνια

Όπου φύγει-φύγει οι Ρώσοι μετά την επιστράτευση Πούτιν - Aνάρπαστα τα αεροπορικά εισιτήρια

Επιχείρηση «Χρυσή Σφαίρα»: Η επιθυμία του Καρόλου για «λιτή τελετή στέψης» και η πιθανή ημερομηνία



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης