Θέλει και αυτή να βγει ραντεβού με τον Χάρι!

Θέλει και αυτή να βγει ραντεβού με τον Χάρι!

«Πάντα ήθελα να γίνω πριγκίπισσα και ο Harry φαίνεται να είναι λίγο άτακτος, έτσι δεν είναι;», λέει η τραγουδίστρια

Θέλει και αυτή να βγει ραντεβού με τον Χάρι!
Μόλις δυο ημέρες πριν η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele είχε δηλώσει πως θα ήθελε να βγει ραντεβού με τον πρίγκιπα Harry, όμως σήμερα βρήκε μια άξια ανταγωνίστρια, στο πρόσωπο της Pixie Lott.

«Πάντα ήθελα να γίνω πριγκίπισσα και ο Harry φαίνεται να είναι λίγο άτακτος, έτσι δεν είναι; Πρέπει να τον γνωρίσω επειγόντως!» λέει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Company.

Η ξανθιά ποπ σταρ μιλώντας στο περιοδικό παραδέχεται ότι δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο άνδρα, αν και προτιμά όσους δεν ασχολούνται πολύ με την εμφάνισή τους, που είναι ανακατεμένα τα μαλλιά τους, δε τους νοιάζει τι θα φορέσουν και γιατί όχι, να παίζουν και κιθάρα. «Το βασικό είναι να με κάνει να γελάω» λέει η Pixie που εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι με το μοντέλο Oliver Cheshire.
Κλείσιμο

Παλαιότερα η τραγουδίστρια είχε κάνει guest εμφάνιση στο βρετανικό X-Factor στη θέση της Cheryl Cole, όταν εκείνη έπασχε από ελονοσία. Τότε είχε πει ότι δεν είχε εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα από τον Simon Cowell, και σήμερα διευκρίνισε το γιατί.

«Δε μου αρέσουν οι άνδρες που έχουν υπερβολικά ανοιχτό το πουκάμισό τους. Δε θέλω να βλέπω τόσο πολύ στήθος» είπε η Pixie ισοπεδώνοντας τον Cowell, ο οποίος επιλέγει πάντα ένα πιο χαλαρό τρόπο ντυσίματος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης