Κιμ Καρντάσιαν: Κορεάτισσα πλήρωσε 70.000 δολάρια σε επεμβάσεις για να της μοιάσει

Κιμ Καρντάσιαν: Κορεάτισσα πλήρωσε 70.000 δολάρια σε επεμβάσεις για να της μοιάσει

Η Τσέρι Λι ξεκίνησε τις πλαστικές από τα 20 της - Οι γονείς της τη βοήθησαν οικονομικά για να εκπληρώσει τον στόχο της

kim3arth2
Ο θαυμασμός της Τσέρι Λι από την Κορέα για την Κιμ Καρντάσιαν δεν λογαριάζει ούτε τα λεφτά ούτε τα χειρουργεία, αφού η 28χρονη ξόδεψε συνολικά 70.000 δολάρια για να μοιάσει στο είδωλό της.

Η γυναίκα ξεκίνησε τις χειρουργικές επεμβάσεις από την ηλικία των 20 ετών, όπου μεταξύ άλλων έκανε ανόρθωση γλουτών, αύξηση στήθους και άλλα, ώστε το σώμα της να θυμίζει όσο περισσότερο γίνεται αυτό της διάσημης τηλεπερσόνας.

Η Λι εργάζεται ως προπονήτρια στην Αγγλία και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, έχει υποβληθεί σε παραπάνω από 15 επεμβάσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι εκείνη κατά την οποία κινδύνεψε περισσότερο ήταν η επέμβαση ανόρθωσης των γλουτών, όπου υπήρξε μία επιπλοκή.
Λόγω του νεαρού της ηλικίας της, η Λι δεν μπορούσε να στηρίξει οικονομικά το κόστος των πλαστικών και οι γονείς της ήταν αυτοί που πλήρωσαν μεγάλο μέρος των αισθητικών επεμβάσεων, προκειμένου να βοηθήσουν την κόρη τους να γίνει μία δεύτερη Κιμ Καρντάσιαν.

Ανάμεσα σε όσα «πείραξε» πάνω της, ήταν τα ρουθούνια, τα ζυγωματικά του προσώπου της ενώ έκανε και αφαίρεση λίπους γύρω από την περιοχή του στόματός της.
cherrieleee22
Η προσπάθεια, ο χρόνος και τα χρήματα που αφιέρωσε για να μοιάσει στη 41χρονη Καρντάσιαν, έκαναν την Τσέρι Λι viral.

Σε δηλώσεις της, η 28χρονη Ντοτιοκορεάτισσα είπε: «Δεν σχεδιάζω καμία επιπλέον χειρουργική επέμβαση τώρα, ξέρω πότε να σταματήσω. Παλιότερα, ήμουν εθισμένη. Ένιωθα πραγματικά ένα βουητό αφού ξύπνησα με βασανιστικό πόνο, μετά τον οποίο θα έβλεπα στον εαυτό μου την ανταμοιβή μου. Είμαι τόσο ευγνώμων που καμία διαδικασία από όσες έχω πραγματοποιήσει ποτέ δεν ήταν λάθος, ως αποτέλεσμα του ότι ξέρω πως γίνεται να συμβεί».
cherriekim
Κλείσιμο

Τέλος, πρόσθεσε ότι: «Το ότι έχω αναζητήσει πολλές φορές την προσοχή, με κάνει να νιώθω πραγματικά καυτή. Μου αρέσει που μου κάνουν κομπλιμέντα τυχαίοι άνθρωποι».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια γυναίκα προσπαθεί να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν, αφού εδώ και αρκετά χρόνια, αποτελεί για πολλούς πρότυπο ομορφιάς, παρά τις πολλές πλαστικές που έχει κάνει.

Η Βραζιλιάνα που το μετάνιωσε

Η 29χρονη Τζένιφερ Παμπλόνα από τη Βραζιλία ξόδεψε τα τελευταία 7 χρόνια της ζωής της στο χειρουργικό κρεβάτι, προκειμένου να γίνει η «σωσίας» της Καρντάσιαν.

Η Παμπλόνα γέμισε το σώμα της με ειδικά fillers και ακόμη μία σειρά επεμβάσεων. Σε αντίθεση με τη Λι όμως, εκείνη μετάνιωσε για όσα έκανε και ευχήθηκε να μην είχε ξεκινήσει ποτέ τη μακροχρόνια διαδικασία των επεμβάσεων.



Η «χρυσή» επαναφορά της

Αφού το μετάνιωσε και δεν ήθελε να μοιάζει πλέον στην Καρντάσιαν, η Παμπλόνα αποφάσισε να γίνει και πάλι ο εαυτός της. Αυτό όμως για να γίνει, χρειάζεται να πληρώσει άλλα 120.000 δολάρια.

«Υποβλήθηκα σε τόσες πολλές διαφορετικές επεμβάσεις για να έχω το χαρακτηριστικό στυλ της Κιμ Καρντάσιαν. Ήμουν ευτυχισμένη έτσι, μου απέφερε χρήματα και απολάμβανα τη ζωή. Τώρα όμως, θέλω απλώς να αναγνωρίζομαι γι’ αυτό που πραγματικά είμαι. Κοιταζόμουν στον καθρέφτη και ο κόσμος με αποκαλούσε Κιμ Καρντάσιαν. Κάποια στιγμή αυτό άρχισε να γίνεται ενοχλητικό. Είχα δουλέψει και είχα σπουδάσει και έγινα επιχειρηματίας. Είχα κάνει όλα αυτά τα πράγματα και όλα αυτά τα επιτεύγματα στην προσωπική μου ζωή, αλλά το μόνο που πέτυχα ήταν να μου λένε ότι μοιάζω με την Καρντάσιαν», είχε πει.

Σύμφωνα με έρευνα ειδικών που διεξήχθη νωρίτερα μέσα στο έτος και τα αποτελέσματά της δημοσιεύθηκαν τον Ιούνιο, η Κιμ Καρντάσιαν έχει το δεύτερο πιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο. Πρώτη είναι η Άμπερ Χερντ η οποία ανταποκρίνεται στη «χρυσή τομή» σε ποσοστό 91,85%, και δεύτερη η Καρντάσιαν που αγγίζει το 91,39%.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Η Σάνα Μαρίν απαντά για τα πάρτι - «Υπάρχουν απλοί άνθρωποι και σε αυτές τις θέσεις»

«Πώς βρήκε αυτή την παραλία;» - Το καλοκαίρι «αλά ελληνικά» του Μπόρις Τζόνσον συνεχίζεται

Στο 11,3% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούλιο, σύμφωνα με τη Eurostat



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης