Ντέμι Μουρ - Μπρους Γουίλις: Η κόρη τους έχει γενέθλια - Οι ευχές και οι τόπλες φωτογραφίες

Ντέμι Μουρ - Μπρους Γουίλις: Η κόρη τους έχει γενέθλια - Οι ευχές και οι τόπλες φωτογραφίες

Μία ξεχωριστή ανάρτηση έκανε η ηθοποιός στο Instagram για να ευχηθεί στην κόρη της, που έκλεισε τα 34 

rummer
Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, Ράμερ και η μητέρα της φρόντισε να της ευχηθεί και δημόσια στα social media.

Η ηθοποιός έκλεισε τα 34 της χρόνια και η «περήφανη μαμά», Ντέμι Μουρ έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram για να ευχηθεί στην κόρη της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών της Ράμερ, τις οποίες μάλιστα, δεν θα έλεγε κανείς «συνηθισμένες». Η Ντέμι Μουρ επέλεξε αρχικά, ένα στιγμιότυπο που τη δείχνει να κρατά την κόρη της, ενώ είναι ακόμα μωρό και στη συνέχεια, ανάρτησε δύο τόπλες φωτογραφίες της 34χρονης.


Στο πρώτο στιγμιότυπο, η Ράμερ Γουίλις βρίσκεται μέσα στη μπανιέρα με το στόμα της ανοιχτό σε μια γκριμάτσα και τα χέρια της στη μέση, ενώ στην επόμενη ποζάρει στην πισίνα, κρύβοντας με το χέρι της το γυμνό της στήθος.

Κλείσιμο
299525032_475227010716107_8853297214789983750_n

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ντέμι Μουρ έγραψε: «Γλυκιά μου Ράμερ. Χρόνια Πολλά Άγγελε μου! Αν κι έχεις ανθίσει κι έχεις εξελιχθεί σε αυτήν την κομψή, όμορφη, θηλυκή, έξυπνη, δημιουργική, ταλαντούχα γυναίκα, να ξέρεις ότι θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μου. Σε αγαπώ και σου εύχομαι την πιο όμορφη χρονιά».

299607845_114340688046773_211470235393425643_n
Φυσικά, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν αμέσως να αφήσουν τα σχόλιά τους κάτω από τη δημοσίευσή της και ευχήθηκαν τα καλύτερα για την κόρη της, τονίζοντας πόσο όμορφη γυναίκα έχει γίνει.

Τις ευχές της στη Ράμερ έστειλε μέσω του Instagram και η σύζυγος του πατέρα της, Έμμα Χέμινγκ Γουίλις. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε σε story μια φωτογραφία με τον Μπρους Γουίλις να κρατά την κόρη του στους ώμους του και κάτω από αυτή έγραψε: «Σου εύχομαι ευτυχισμένα γενέθλια. Είσαι μια όμορφη αχτίδα φωτός. Σ'αγαπάω».

ραμερ



Ειδήσεις σήμερα:

Εξοικονομώ 2021: Εντάσσονται πλέον όλοι οι επιλαχόντες - Πάνω από 87.000 οι δικαιούχοι

Χάκαραν το προφίλ πρώην δημοσιογράφου και την παρουσίασαν ως γραμματέα σε ελβετική τράπεζα

Στην Εντατική το ένα από τα δύο αδέλφια που δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι σε κρητικό γλέντι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης