Άλεκ Μπάλντουιν: Οι πρώτες δηλώσεις του, αφού το FBI τον διέψευσε - «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη»

Άλεκ Μπάλντουιν: Οι πρώτες δηλώσεις του, αφού το FBI τον διέψευσε - «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη»

«Όλοι ξέρουν τι συνέβη εκείνη τη μέρα» - «Το ερώτημα είναι ποιός γέμισε το όπλο» επιμένει ο ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

baldwinfbi
Πριν από λίγες μέρες το FBI διέψευσε τους ισχυρισμούς του Άλεκ Μπάλντουιν, ότι δεν τράβηξε τη σκανδάλη τη μέρα που μία σφαίρα από το 45άρι όπλο που κρατούσε σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, στα γυρίσματα του «Rust».

Ο ηθοποιός έχει έρθει αντιμέτωπος με πολύ σοβαρές κατηγορίες και μίλησε για αυτό σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Κρις Κούομο «The Chris Cuomo Project».

Ο ηθοποιός επιμένει στην άποψή του, ότι δεν τράβηξε ποτέ τη σκανδάλη και τονίζει ότι οι έρευνες θα έπρεπε να επικεντρωθούν στο «ποιός γέμισε το όπλο με σφαίρες».

Στη συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ώρες, ο Άλεκ Μπάλντουιν είπε στον παρουσιαστή, ότι: «Όλοι στο πλατό ξέρουν τι συνέβη εκείνη την ημέρα».

Alec Baldwin on the "Rust" shooting and beyond | The Chris Cuomo Project


Έχοντας ως στόχο τις δημοσιεύσεις που αναφέρουν το μοιραίο ατύχημα, ο Μπάλντουιν συνέχισε, λέγοντας: «Δεν έχει σημασία τι κάνεις – αυτοί που θέλουν να σε καταστρέψουν θα το κάνουν».

Απογοητευμένος από όλες τις «ψευδείς ειδήσεις», όπως χαρακτήρισε πολλά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, ο Μπάλντουιν τόνισε ότι το «πραγματικό» θύμα είναι η Χάτσινς.

«Για να εστιάσουμε σε ένα πράγμα, δεν είμαι εγώ το θύμα εδώ. Τα πράγματα για μένα θα βελτιωθούν, θα ξεκαθαρίσουν. Είμαι 1000% σίγουρος. Τίποτα δεν πρόκειται να φέρει πίσω αυτή τη γυναίκα. Είναι νεκρή. Είχε ένα αγοράκι»  είπε στον Κουόμο.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή  που μαθαίνει ότι η Χάτσινς είναι νεκρή




Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτή είναι η πραγματική τραγωδία. Όλα όσα είπαμε δεν έχουν σημασία — εγώ, ο Τύπος. Το θέμα μου είναι ότι η πραγματική τραγωδία εδώ είναι αυτό που συνέβη σε αυτή τη γυναίκα».

Ο Μπάλντουιν υπαινίχθηκε ότι ο βοηθός διευθυντής Ντέιβ Χαλς και η Χάνα Γκιτέρεζ Ριντ είναι υπεύθυνοι για το θανατηφόρο περιστατικό, αφού δήλωσαν ότι το όπλο ήταν «κρύο» όταν έκανε «ζέστη» και τόνισε ότι «θα έπρεπε να είχαν γίνει περισσότεροι έλεγχοι στο όπλο».

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξή του

Alec Baldwin, FBI Mar-A-Lago Search
Κλείσιμο


Η ανάλυση από το FBI στο όπλο το οποίο κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν και έριξε τη μοιραία σφαίρα που σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς επιβεβαιώνει ότι δεν θα μπορούσε να είχε ρίξει σφαίρα χωρίς να τραβήξει κάποιος τη σκανδάλη.

Το εύρημα διαψεύδει έμμεσα τους ισχυρισμούς του Μπάλντουιν, που είχε πει σε συνέντευξή του τον περασμένο Δεκέμβριο, τρεις μήνες μετά την τραγωδία, ότι δεν πάτησε καθόλου τη σκανδάλη.

Οι δοκιμές του FBI έγιναν στο 45άρι που θα χρησιμοποιούνταν στην ταινία από τον Άλεκ Μπάλντουιν. Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν αδύνατον να ρίξει τη σφαίρα χωρίς κάποιος να πατήσει τη σκανδάλη. Με δεδομένο ότι το όπλο ήταν στα χέρια του ηθοποιού, μόνο αυτός θα μπορούσε να είναι αυτός που τραυμάτισε θανάσιμα την Χάτσινς.

Alec Baldwin Exclusive: 'The trigger wasn't pulled. I didn't pull the trigger.' | ABC News


Η έκθεση του FBI έφτασε στις 2 Αυγούστου στο γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε, ο οποίος διεξάγει την έρευνα, 10 μήνες από την ημέρα της τραγωδίας (στις 21 Οκτωβρίου 2021) κατά το γύρισμα της ταινίας «Rust» στο Νέο Μεξικό.

Στη συνέχεια, αναφέρει το Fox News, προωθήθηκε στο γραφείο του ιατροδικαστή που συνεχίζει την έρευνά του.


Ειδήσεις σήμερα:

Τελειώνει ο φόρος επιτηδεύματος, αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στα €751 από 1ης Ιανουαρίου

Μπόρις Τζόνσον: Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα- Δείτε φωτογραφίες από παραλία στην Εύβοια


«Συγγνώμη» στην Ινδιάνα που έστειλε ο Μπράντο στα Όσκαρ ζητά μετά από... 50 χρόνια η Ακαδημία




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης