Στιβ Μάρτιν: «Αυτό ήταν» - Κοντά στο να αποσυρθεί από την υποκριτική ο ηθοποιός

Στιβ Μάρτιν: «Αυτό ήταν» - Κοντά στο να αποσυρθεί από την υποκριτική ο ηθοποιός

«Δεν θα αναζητήσω άλλους ρόλους» αποκάλυψε ο ηθοποιός μετά από 60 χρόνια καριέρας

stevemartin12
Έχοντας συμπληρώσει 6 δεκαετίες στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, ο Στιβ Μάρτιν, έκανε έναν απολογισμό και μάλλον έφτασε η ώρα να συνταξιοδοτηθεί.

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, παρά το γεγονός ότι αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί μαζί με την Σελένα Γκομέζ και τον Μάρτιν Σορτ στο «Only Murders In The Building», όταν τελειώσει η σειρά δεν θα μπει στη διαδικασία αναζήτησης νέου ρόλου.

«Όταν αυτή η σειρά τελειώσει, δεν θα αναζητήσω άλλες. Δεν θα αναζητήσω άλλες ταινίες. Δεν θέλω να κάνω cameos. Περιέργως, αυτό ήταν», είπε  στο Hollywood Reporter ο 76χρονος, υπαινισσόμενος το ενδεχόμενο της απόσυρσής του.

Ο Στιβ Μάρτιν ξεκίνησε την καριέρα του ως σεναριογράφος κωμικών έργων, ενώ στην πορεία πρωταγωνίστησε σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς αμερικάνικες κωμωδίες όπως τα «Father of the Bride», «Cheaper by the Dozen», «Planes, Trains and Automobiles», αλλά και σε σειρές. Για αυτό το διάστημα, εκτός από την πετυχημένη σειρά του Hulu, ο Μάρτιν ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και το 12ο βιβλίο του, το οποίο θα γίνει και ντοκιμαντέρ στο κανάλι Apple TV+.

15614609


Στις ίδιες δηλώσεις του, ο Χολιγουντιανός σταρ υπέδειξε ως βασικό λόγο της ενδεχόμενης απομάκρυνσής του από τον χώρο, τον χρόνο που θέλει να περάσει με την οικογένειά του. 

Υπενθυμίζεται, ότι έχει αποκτήσει μία 9χρονη κόρη με τη σύζυγό του, Αν Στρίνγκφιλντ, για την οποία είπε ότι: «Η γυναίκα μου λέει συνέχεια "όλο λες ότι θα πάρεις σύνταξη και μετά πάντα δουλεύεις σε κάτι καινούριο". Δεν με ενδιαφέρει να πάρω σύνταξη. Δεν θα πάρω. Απλά θα δουλεύω λιγότερο», είπε και πρόσθεσε πως «έχω μια οικογενειακή ζωή που είναι πολύ διασκεδαστική. Το να κάνω μια ταινία τώρα, να πάω κάπου αλλού να ζήσω, δεν θα το κάνω. Δεν θα εξαφανιστώ για τρεις μήνες».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Συρροή κρουσμάτων Covid στο Γηροκομείο Ξάνθης - Νόσησαν 36 άτομα

Λαμία: 44χρονος χτύπησε νοσηλεύτριες του νοσοκομείου - «Θα σας σκοτώσω όλους» φώναζε

Χατζηδάκης: «Παραγραφή οφειλών στον ΕΦΚΑ στη 10ετία» - Ποιους αφορά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης