Τζόνι Ντεπ: Η επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη - Δείτε τη μεταμόρφωσή του σε Λουδοβίκο ΙΕ

Τζόνι Ντεπ: Η επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη - Δείτε τη μεταμόρφωσή του σε Λουδοβίκο ΙΕ

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο «La Favorite» και θα είναι η πρώτη ταινία στην οποία θα μιλά γαλλικά - Θα προβληθεί και στο Netflix

depp-arthrou
Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στον κινηματογράφο, ύστερα από τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ που απασχόλησε τα μίντια παγκοσμίως.

Η δίκη για συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος της, δικαίωσε 
τον Χολιγουντιανό σταρ με αποτέλεσμα η Χερντ να του χρωστά αυτή τη στιγμή μία αποζημίωση ύψους αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία όπως ισχυρίστηκαν οι δικηγόροι της δεν είναι σε θέση να αποπληρώσει.

Μπορεί να βγήκε νικητής από τις δικαστικές αίθουσες αλλά όλο αυτό το διάστημα, η καριέρα του ως ηθοποιός, πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα, αφού τα πρότζεκτ που είχε στα «σκαριά» μπήκαν στον «πάγο» μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου.
Johny_Depp
Η νέα ταινία γαλλικής παραγωγής
Ωστόσο, ο Ντεπ είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα και μάλιστα σε ρόλο που δεν τον έχουν συνηθίσει οι θαυμαστές του. Ο Ντεπ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία γαλλικής παραγωγής, το «La Favorite», που αφορά την τελευταία ερωμένη του βασιλιά Λουδοβίκου ΙΕ τον οποίο και θα υποδύεται.

H δημόσια γαλλική εταιρεία παραγωγής ταινιών, «Why Not Productions» και η Γαλλική Τηλεόραση δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο νέο του ρόλο ως «Βασιλιάς Λουδοβίκος», με τον ηθοποιό να είναι για ακόμα μια φορά «αγνώριστος» για χάρη του ρόλου.

Δείτε τη φωτογραφία
FZ0AMxUXkAUE0y0


Η πλοκή του «La Favorite»
Η δραματική ταινία εποχής «La Favorite» επικεντρώνεται στην εξιστόρηση της τελευταίας ερωμένης του βασιλιά της Γαλλίας, Μαντάμ ντυ Μπαρί, η οποία ενώ γεννήθηκε φτωχή κατάφερε να ανέβει κοινωνικά χρησιμοποιώντας την ευφυΐα της και να γίνει η αγαπημένη σύντροφος του Λουδοβίκου ΙΕ, σύμφωνα με το Deadline. Σε σκηνοθεσία Μαϊγουέν Λε Μπεσκό, η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις γαλλικές αίθουσες το 2023.
depp__1_
Κλείσιμο


Η κοκκινομάλλα που τον βοήθησε να τελειοποιήσει τα γαλλικά του
Στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο πριν από λίγο καιρό, έφεραν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του ηθοποιού με μία άγνωστη στα media γυναίκα. Σε αυτές τις φωτογραφίες, ο Ντεπ φαίνεται να βοηθάει μια κοκκινομάλλα γυναίκα να βγει από το αυτοκίνητό του για να τον ακολουθήσει στις πρόβες και οι φήμες που τους θέλουν μαζί είχαν αρχίσει να διαδίδονται όλο και περισσότερο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail τον Ντεπ και τη γυναίκα της φωτογραφίας, τους συνδέει μια αυστηρά επαγγελματική σχέση.

Μάλιστα, πηγές που επικαλείται το πρακτορείο, έκαναν ξεκάθαρο πως η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, αφού όπως αποκαλύφθηκε είναι μία δασκάλα γαλλικών που τον βοηθά να τελειοποιήσει τη γλώσσα για τις ανάγκες του χαρακτήρα τον οποίο θα υποδυθεί

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά, που ο ηθοποιός θα παίξει κάποιο ρόλο μιλώντας στα γαλλικά και σύμφωνα με την εφημερίδα Figaro, τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα και θα διαρκέσουν συνολικά τρεις μήνες, περνώντας από τοποθεσίες, όπως το Παρίσι και το κάστρο των Βερσαλλιών.

Στο πλευρό του Ντεπ θα βρεθεί η Γαλλίδα ηθοποιός Ισίλντ λε Μπεσκό, που θα υποδυθεί τη Μαντάμ ντου Μπάρι, τη διάσημη ερωμένη του Λουδοβίκου.

Πώς εμπλέκεται το Netflix στη νέα ταινία του Ντεπ
Όσον αφορά στο ρόλο του Netflix, το δίκτυο  απέκτησε τα δικαιώματα για τη μετάδοση της ταινίας στη Γαλλία, 15 μήνες μετά την αρχική της πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Ωστόσο, η εταιρία δεν έχει τα δικαιώματα για την προβολή της ταινίας εκτός Γαλλίας, ενώ επισημαίνεται πως οι παραγωγοί αποφάσισαν, να πουλήσουν από τώρα τα δικαιώματα στο Netflix για να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για την παραγωγή αυτή καθαυτή. Το Netflix δε θα εμπλέκεται με κάποιον τρόπο στη δημιουργική διαδικασία.

Μεταξύ άλλων, το Netflix είχε ανακοινώσει ότι θα επενδύσει συνολικά 40 εκατομμύρια ευρώ σε γαλλικές ταινίες το 2022, με το «La Favorite» του Ντεπ, να είναι μια από τις πρώτες επιλογές του. Άλλες επερχόμενες γαλλικές ταινίες, που επιλέχθηκαν από την streaming υπηρεσία περιλαμβάνουν την κωμωδία «Asterix & Obelix: l'Empire du Milieu» σε σκηνοθεσία Γκιγιόμ Κανέ και το «Chien et chat» σε σκηνοθεσία Ριμ Κερισί.
Ειδήσεις σήμερα:

Συρροή κρουσμάτων Covid στο Γηροκομείο Ξάνθης - Νόσησαν 36 άτομα

Κρύβεται στα βουνά ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα

Κρεσέντο προκλήσεων Ακάρ - Τσαβούσογλου - «Παραβάτης του διεθνούς δικαίου η Ελλάδα»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης