Τζέρι Χολ - Ρούπερτ Μέρντοχ: Βγήκε το διαζύγιό τους

Τζέρι Χολ - Ρούπερτ Μέρντοχ: Βγήκε το διαζύγιό τους

Μετά από 6 χρόνια σχέσης έληξε το ειδύλλιo του 66χρονου μοντέλου και του 91χρονου μεγιστάνα του Τύπου - Οι αγεφύρωτες διαφορές, το προγαμιαίο συμβόλαιο και η αμύθητη περιουσία των 14 δισ. λιρών

Hall_Murdoh
Η Τζέρι Χολ και ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους - μόλις πέντε εβδομάδες μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού τους.

Το 65χρονο πρώην σούπερ μόντελ προκάλεσε μυστήριο όταν την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες να ακυρώσει την αίτηση διαζυγίου.

Η ειδοποίηση κατατέθηκε από τον δικηγόρο της Χολ στην Καλιφόρνια και είχε ημερομηνία την Τρίτη 9 Αυγούστου. Το έγγραφο ανέφερε ότι το διαζύγιο πρέπει να απορριφθεί.

Παραμένουν δύο καλοί φίλοι
Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η εξέλιξη, προέκυψε ότι η Χολ και ο Μέρντοχ έχουν διευθετήσει τον χωρισμό τους και «παραμένουν δύο καλοί φίλοι».

Χθες εκπρόσωπος του Μέρντοχ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: «Η Τζέρι Χολ και ο Ρούπερτ Μέρντοχ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους. Παραμένουν καλοί φίλοι και εύχονται ο ένας στον άλλον τα καλύτερα για το μέλλον».

Κλείσιμο
Αυτό που μένει είναι το ποσό του διακανονισμού αλλά και το πόσο θα επηρεαστεί από το διαζύγιο η τεράστια περιουσία του μεγιστάνα η οποία ανέρχεται στα 14 δισεκατομμύρια λίρες.

Προηγουμένως είχε γίνει γνωστό ότι η Χολ θα μπορούσε να λάβει ένα «γενναιόδωρο» μερίδιο από την περιουσία του Μέρντοχ κάτι που θα της εξασφάλιζε μια πλουσιοπάροχη ζωή για το μέλλον.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο και η γενναιοδωρία του Μέρντοχ
Από τη νομική πλευρά του μεγιστάνα του Τύπου έχει διαρρεύσει ο κ. Μέρντοχ είναι πιθανό να έχει υπογράψει ένα «αρκετά γενναιόδωρο» προγαμιαίο συμβόλαιο.

Η περιουσία ήταν πιθανό να καταβληθεί στη Χολ με τη μορφή καθημερινών εξόδων, προσθέτοντας: «Θα χρηματοδοτηθεί ο τρόπος ζωής της χωρίς μεταφορά κεφαλαίων».

Το ζευγάρι ήταν μαζί για έξι χρόνια. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, μια εφημερίδα υποστήριξε ότι ο 91χρονος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης έβαλε τέλος στο γάμο τους μέσω email που φέρεται να έλαβε η 66χρονη Χολ ενώ τον περίμενε να φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο.



Η Χολ απάντησε καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου την 1η Ιουλίου στο Λος Άντζελες και όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχαν παντρευτεί.

Στην αρχική της αίτηση, ανέφερε ότι δεν είχε πλήρη οικονομικά στοιχεία του και τα αναζητούσε.

Γιατί το διαζύγιο κατατέθηκε στο Λος Άντζελες
Η κατάθεση του διαζυγίου στην Καλιφόρνια θεωρείται σημαντική, καθώς πρόκειται για μια πολιτεία κοινής περιουσίας, που σημαίνει ότι οποιαδήποτε περιουσία αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του γάμου μοιράζεται 50/50.

Hall_Rupert


Ο Μέρντοχ είχε προθεσμία 30 ημερών για να απαντήσει στην αίτηση, ημερομηνία που είχε παρέλθει όταν η Χολ κατέθεσε την αίτηση απόρριψης.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δικηγόροι είχαν παροτρύνει τον μεγιστάνα να διευθετήσει το διαζύγιό του.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ο 50χρονος στη Μέσσηνη παραμόνευε τη γυναίκα στο σκοτάδι για να της πετάξει οξύ

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο για την υπόθεση των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ

«Ψηφιακό» μπλοκάρισμα της εφορίας σε μεταβιβάσεις Ι.Χ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης