Brandi Love: Ποια είναι η βραβευμένη πορνοστάρ που «υμνεί» την Ελλάδα στα social media

Brandi Love: Ποια είναι η βραβευμένη πορνοστάρ που «υμνεί» την Ελλάδα στα social media

Η 49χρονη που επέλεξε τη χώρα μας για τις διακοπές της είναι από τις πιο διακεκριμένες γυναίκες στην ερωτική βιομηχανία

love-brandi-arthro
Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα απολαμβάνει η Brandi Love, η διάσημη Αμερικανίδα πορνοστάρ, η οποία μάλιστα «πλημμύρισε» τα social media της με φωτογραφίες από τη χώρα μας.

Επισκέφθηκε την Ακρόπολη και φωτογραφήθηκε στον Παρθενώνα, ενώ όπως έγραψε στο Twitter, πολλοί την αναγνώρισαν στον δρόμο, κάτι που τη χαροποίησε πολύ, Ποιά είναι όμως η πορνοστάρ με τους εκατομμύρια θαυμαστές και την αμύθητη περιουσία;
brandi_love123-870x41812


Γεννημένη τον Μάρτιο του 1973 η Brandi Love, κατά κόσμον, Τρέισι Λιν Λίβερμορ μεγάλωσε στο Dearborn και φοίτησε στο Central Michigan University, από όπου και εξασφάλισε αρκετά υψηλές βαθμολογίες.

Τον Ιούνιο του 2004 δημιούργησε τη δική της ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας το παρατσούκλι Brandi Love,με το οποίο και έγινε ευρύτερα γνωστή. Ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες ενηλίκων για διάφορες εταιρείες, με περισσότερο γνωστή τη συμμετοχή της στο «Hot Wife».


Αργότερα, ίδρυσε την εταιρεία «Naked Rhino Media» με τη Γλέιλ Χάρις της Falcon Foto, με στόχο τη δημιουργία ιστοσελίδων με πρωτότυπο πορνογραφικό περιεχόμενο.
love22

Η καριέρα της ως ηθοποιός ταινιών πορνό πήρε την ανιούσα και το 2013 η Kelly Madison Media ετοίμασε έναν ιστότοπο αποκλειστικά για τη Brandi Love με τη δημιουργία νέου περιεχομένου.

Οι δημοφιλέστερες συνεργασίες της για ταινίες στις οποίες έχει εμφανιστεί, είναι για λογαριασμό των: «Brazers», «Girlfriends Films»,«Hustler Video», Tom «Byron Pictures», «Wicked Pictures», «Penn & Teller: Bullsh@@».

H Brandi Love στην καριέρα της έχει κατακτήσει 14 βραβεία AVN - πρωτοφανή διάκριση για μία ηθοποιό ταινιών πορνό, μιας και τα AVN είναι σαν «Όσκαρ» για αυτού του είδους τις ταινίες και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τα διεκδικούν είναι σληρός.

brandilove98928
Κλείσιμο


Το 2008 η Love κυκλοφόρησε το βιβλίο της με τίτλο «Getting Wild Sex From Your Conservative Woman», δηλαδή «Πώς θα αποσπάσεις άγριο σεξ από τη συντηρητική γυναίκα σου».

Η δημόσια στήριξη στον Ντόναλντ Τραμπ

Η Brandi Love δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια τις πολιτικές της πεποιθήσεις πολλές φορές. Η ίδια έχει δηλώσει ότι ανήκει στον κόσμο των συντηρητικών Ρεπουμπλικάνων και δεν έχει κρύψει την υποστήριξή της στον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς έχει συνδράμει και για το συντηρητικό περιοδικό «The Federalist».

«Υπάρχει ένα τυφλό μίσος για τον Τραμπ, τόσο που κάποιοι δεν βλέπουν τίποτα θετικό σε αυτόν. Είναι τέλειος; Όχι, με τίποτα. Είναι αδέξιος; Αμέ. Έχει ευφράδεια λόγου; Όχι βέβαια. Κάνει αυτά που πρέπει να κάνει; Ναι. Και γι' αυτό τον έχω ψηφίσει κι εγώ», είχε δηλώσει για τον Τραμπ και τον λόγο που την ψήφισε.
brandilove83


Όταν την έδιωξαν από συνέδριο συντηρητικών

Η καριέρα της ως πορνοστάρ, στάθηκε εμπόδιο αρκετές φορές στη ζωή της, όταν εξέφραζε τις πολιτικές της πεποιθήσεις και επιχειρούσε να είναι ενεργή στα κοινά. Είναι χαρακτηριστικό, ότι το 2021 της απαγορεύτηκε η συμμετοχή στο συνέδριο «Turning Point USA» στη Φλόριντα που αφορούσε έναν αμερικάνικο μη κερδοσκοπικό οργανισμό συντηρητικών αξιών με δράση στον χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Συντηρητικοί και άλλοι επέκριναν και εν τέλει απαγόρευσαν τη συμμετοχή της στο συνέδριο, επειδή υπήρχαν και ανήλικοι.

Ο γάμος της

Η διάσημη πορνοστάρ παντρεύτηκε με τον Κρις Ποτόσκι το 1994 και απέκτησαν μία κόρη μαζί. Μαζί με τον σύζυγο και η κόρη τους, η Love ζει μόνιμα στο Γουέικ Φόρεστ της Βόρειας Καρολίνας με τους δύο τελευταίους να μην έχουν επαφή με τη δημοσιότητα.

Η περιουσία της

Η Brandi Love είναι μία από τις ελάχιστες εκατομμυριούχους στον χώρο των πορνό ταινιών. Η καθαρή αξία της περιουσίας της εκτιμάται μεταξύ του 1 με 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι διακοπές στην Ελλάδα

H Brandi Love βρέθηκε στην Αθήνα και δήλωσε κατενθουσιασμένη ειδικά από τον κόσμο που εκδηλώνει τον θαυμασμό του στο πρόσωπό της. Η 49χρονη δεν δίστασε να ευχαριστήσει και το protothema.gr για το άρθρο σχετικά με την επίσκεψή της στη χώρα.

randiproothema

Η πασίγνωστη πορνοσταρ, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της ακολούθους πως επρόκειτο να κάνει ένα σύντομο ταξίδι και λίγο αργότερα τους ενημέρωσε πως βρίσκεται στην Ελλάδα, αναρτώντας μια εικόνα με φόντο την Ακρόπολη.

brandi-love-1
 

Αργότερα η διάσημη ηθοποιός ερωτικών ταινιών ενημέρωσε τους φίλους της πως... δυσκολεύεται να συνηθίσει την ώρα στην Ελλάδα, ωστόσο μοιράστηκε μαζί τους μερικές εικόνες που τράβηξε η ίδια στους δρόμους της Αθήνας και το Μουσείο της Ακρόπολης.
brandi-love-2
 

Κάποιος από τους... υποστηρικτές της,  ρώτησε την Brandi Love αν την αναγνωρίζουν συχνά μακριά από την πατρίδα της, με την ίδια να απαντά πως «Νομίζω ότι έχω βγάλει περισσότερες φωτογραφίες με θαυμαστές στην Ελλάδα από όσες συνήθως βγάζω στις ΗΠΑ. Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία».

brand


Το...αποκορύφωμα των αναρτήσεων της γνωστής ηθοποιού ερωτικών ταινιών ήρθε τέλος με μια αναφορά στις... ελληνικές αρχές. Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της, τόσο Αστυνομικοί, όσο και στρατιωτικοί την σταμάτησαν και την ευχαριστήσαν για τη βοήθεια που τους προσέφερε σε δύσκολες στιγμές. «Νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Σε πολλές περιπτώσεις σήμερα με πλησίασαν αγαπητοί αστυνομικοί και στρατιωτικοί που ήθελαν να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί και με ευχαρίστησαν που τους... στήριξα. Πιστέψτε με παιδιά... η ευχαρίστηση είναι όλη δική μου. Σεβασμός. Σας αγαπώ».
brandi-love-3
 
brandi-love__1__2
brandi-love__3__2
brandi-love__4__2
brandi-love__5__2

H Brandi Love στην πλούσια καριέρα της έχει κατακτήσει 14 βραβεία AVN -ένα επίτευγμα πραγματικά αξιοθαύμαστο, καθώς τα AVN είναι τα «Όσκαρ του πορνό» και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τα διεκδικούν είναι ανελέητος. Επίσης, η Brandi έχει φοιτήσει στο κολλέγιο του Central Michigan University και μέχρι στιγμής έχει εκδώσει το βιβλίο «Πώς θα αποσπάσεις άγριο σεξ από τη συντηρητική γυναίκα σου».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης