Γκορντ Λιούις: Δολοφονήθηκε ο κιθαρίστας των «Teenage Head» - Συνελήφθη ο γιος του

Γκορντ Λιούις: Δολοφονήθηκε ο κιθαρίστας των «Teenage Head» - Συνελήφθη ο γιος του

Ο 41χρονος Τζόναθαν Λιούις κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα του, Γκορντ

Gord_Lewis-dead
Νεκρός βρέθηκε ο κιθαρίστας, Γκορντ Λιούις στο σπίτι του και όλα δείχνουν πως πρόκειται για δολοφονία με θύτη μάλιστα, τον ίδιο του τον γιο.

Το άψυχο σώμα του συνιδρυτικού μέλους των «Teenage Head» βρήκαν δύο αστυνομικοί στο σπίτι του στο Οντάριο. Ο 41χρονος γιος του, Τζόναθαν Λιούις, έχει συλληφθεί και κατηγορείται για φόνο δευτέρου βαθμού.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο 65χρονος ήταν νεκρός για δύο ή τρεις μέρες τουλάχιστον, προτού τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί, ενώ δεν ήταν σε θέση να τον αναγνωρίσουν στην αρχή, εξαιτίας του «επίπεδου αποσύνθεσης» στο σώμα, σύμφωνα με το CBC Hamilton.
Hamilton murder victim believed to be Teenage Head guitarist Gord Lewis

Η ντετέκτιβ Σάρα Μπεκ που έχει αναλάβει την υπόθεση, είπε ότι η αστυνομία πήγε στο διαμέρισμα του μουσικού, μετά από πολλά email που τους είχαν σταλεί, τα οποία έκαναν λόγο για «έναν νεκρό» στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Email στάλθηκαν την Κυριακή και στο τοπικό ειδησεογραφικό site, CBC Hamilton, από τον Τζόναθον Λιούις, ο οποίος έγραφε ότι ο πατέρας του ήταν νεκρός.

Ο Γκορντ Λιούις ίδρυσε το πανκ συγκρότημα «Teenage Head» μαζί με τους, Φράνκι Βένομ, Στηβ Μαχόν και Νικ Σκαι Frankie Venom, ο οποίος πέθανε το 2008, Steve Mahon και Νικ Στίπανιτς.

Ο αδερφός του κιθαρίστα, Μπράιαν, είπε στο CBC ότι η οικογένεια είναι «συντετριμμένη και διχασμένη» από τον θάνατό του.

«Είναι η απώλεια ενός αγαπημένου αδελφού και μια πολύ περίπλοκη κατάσταση» είπε. Ο Μπράιαν Λίους περιέγραψε τον Γκόρντον Λιούις ως έναν «ευγενικό, δημιουργικό, εμπνευσμένο από τη μουσική, στοργικό και πιστό άνθρωπο».
lewis2109

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των αστυνομικών αρχών, πατέρας και γιος φέρεται πως ζούσαν μαζί.

«Ο Τζόναθον συνελήφθη λίγο μετά την άφιξη της αστυνομίας στην πολυκατοικία» είπε η αρμόδια ντετέκτιβ του Χάμιλτον, Σάρα Μπεκ.

Την είδηση του θανάτου του κιθαρίστα έκανε γνωστή, το συγκρότημα Teenage Head μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Facebook.

Κλείσιμο


«Είμαστε συντετριμμένοι και ακόμα προσπαθούμε να επεξεργαστούμε την απώλεια του φίλου, συναδέλφου και αδερφού μας Γκορντ Λιούις. Οι καρδιές μας είναι με την οικογένειά του και όλους όσους τον γνώριζαν και τον αγάπησαν. Ο Γκορντ ήταν δύναμη και έμπνευση για πολλούς. Μας τον πήραν πολύ νωρίς» έγραφε στην ανάρτηση.

Οι Teenage Head δημιουργήθηκαν το 1975 και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία ξεκινώντας από τον Καναδά, με τραγούδια τους όπως τα «Let's Shake» και «Some Kinda Fun».

Teenage Head   Lets Shake Stereovision


Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Παράτησε τον σκύλο και τα πράγματα στο σπίτι ο σύντροφος της 26χρονης με το κατσαβίδι

Δήλωση Ανδρουλάκη για την παρακολούθησή του: Δεν θα δεχθώ ενημέρωση στο αυτί - Να σταλεί ο φάκελος στην Επιτροπή Διαφάνειας

Μπογδάνος μετά τη διαγραφή από Τζήμερο-Κρανιδιώτη: Προχωράμε δυνατά με τη Λατινοπούλου



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης