Ο Γιώργος Γεροντιδάκης δημοσίευσε φωτογραφία με τη σύντροφό του από τις διακοπές τους

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης δημοσίευσε φωτογραφία με τη σύντροφό του από τις διακοπές τους

Ο ηθοποιός απολαμβάνει λίγο χρόνο ξεκούρασης προτού επιστρέψει στο πλατό, για τα γυρίσματα του «Σασμού»

gerodidakis
O Γιώργος Γεροντιδάκης και η σύντροφός του, Άσπα Κωνσταντοπούλου, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, προτού ο ηθοποιός αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha.

Χωρίς να αποκαλύψει το νησί στο οποίο βρίσκονται, ο Γιώργος Γεροντιδάκης δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που φωτογραφίζονται μπροστά από ένα γραφικό εκκλησάκι.
gerotnidiakis-1
Η Άσπα Κωνσταντοπούλου είναι make up artist και μάλιστα εργάστηκε στις «Άγριες Μέλλισες», όπου ο αγαπημένος της υποδύθηκε τον χαρακτήρα του Μελέτη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO, ο ηθοποιός είχε πει: «Μένω με τη σύντροφό μου, με την οποία έχουμε μια αρμονική σχέση. Η ιδανική σχέση είναι όμορφη και χαλαρή. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις στα μάτια της συντρόφου σου ότι επιθυμεί να εξελιχθείς, να προοδεύσεις. Είναι υπέροχο να καλυτερεύεις μέσα από μια σχέση. Πλέον παρατηρώ το βλέμμα των ανθρώπων και όχι την εξωτερική εμφάνιση. Όταν ήμουν μικρότερος κοιτούσα την εικόνα, γεμίζοντας έτσι τα κενά μου. Τώρα, όμως, δεν έχω κανένα κενό. Χαίρομαι που υπάρχει η σύντροφός μου στη ζωή μου, με την οποία καταλαβαινόμαστε ουσιαστικά».

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης «εισβάλλει» στη δεύτερη σεζόν του Σασμού
Με τη νέα σεζόν έγιναν πολλές αλλαγές, ενώ νέοι χαρακτήρες πρόκειται να ενταχθούν στο σενάριο. Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα δούμε στα καινούρια επεισόδια του «Σασμού» είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Κλείσιμο
Ο γνωστός ηθοποιός μετά το οριστικό τέλος της τηλεοπτικής σειράς, «Άγριες Μέλισσες», ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα στον «Σασμό», όπου θα υποδυθεί έναν αστυνομικό. Ο νέος του ρόλος έγινε γνωστός μέσα από τα social media, όπου είδαμε και την πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Γεροντιδάκη από τα γυρίσματα της σειράς.

Στο στιγμιότυπο, ποζάρει με τις συμπρωταγωνίστριές του, Δανάη Παππά και Νεκταρία Γιαννουδάκη, που υποδύονται τη Θοδώρα και τη Σοφία Αντωνακάκη, αντίστοιχα. 

Δείτε τη φωτογραφία: 
gerontidakis-2-1

Ειδήσεις σήμερα:

Tελικά οι μολότοφ είναι... βόμβες με απόφαση του Αρείου Πάγου

Κύπρος: Σεξ, ναρκωτικά και ροζ ταινίες στις Φυλακές της Λευκωσίας

Ζινεντίν Ζιντάν: Viral η φωτογραφία με την εντυπωσιακή του οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης