Ράιαν Γκόσλινγκ: Αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από την απόφασή του να υποδυθεί τον Κεν στην «Barbie»

Ράιαν Γκόσλινγκ: Αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από την απόφασή του να υποδυθεί τον Κεν στην «Barbie»

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός εξήγησε πως μάλλον ήταν «μοιραίο» να υποδυθεί αυτόν τον ρόλο

ryangosling
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής της νέας ταινίας «Barbie», η οποία θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά και υποδύεται τον Κεν, έναν χαρακτήρα που δεν θα περίμενε κανείς από τον ηθοποιό, καθώς το κοινό τον έχει συνηθίσει σε διαφορετικά πρότζεκτ.

Σε εμφάνισή του στο «The Tonight Show» ο Χολιγουντιανός ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό την ιστορία που τον έκανε να υποδυθεί αυτόν τον ρόλο. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ήταν μοιραίο».



«Το σενάριο ήταν το καλύτερο που έχω διαβάσει», δήλωσε στον Τζίμι Φάλον ο ηθοποιός, περιγράφοντας τη στιγμή που η σκηνοθέτιδα, Γκρέτα Γκέργουικ του πρότεινε τον ρόλο.

Μόλις πήγε στην αυλή για να σκεφτεί «με καθαρό αέρα», όπως είπε χαρακτηριστικά, είδε μια κούκλα του Κεν χωρίς πουκάμισο, να βρίσκεται κάτω στη λάσπη, δίπλα σε ένα λιωμένο λεμόνι. Τότε τράβηξε μια φωτογραφία και την έστειλε στη σκηνοθετίδα.

Ryan Gosling Addresses His Viral Ken Picture and Paints Jimmy’s Fingernail Pink (Extended)
Κλείσιμο

«Της είπα "θα γίνω ο Κεν σου, γιατί η ιστορία πρέπει να ειπωθεί"», εξήγησε και πρόσθεσε: «Με εξέπληξε το πόσο σοκαρίστηκαν κάποιοι άνθρωποι που θα υποδυθώ τον Κεν. Λες και σκέφτηκαν ποτέ τον Κεν έστω και για ένα δευτερόλεπτο πριν από αυτό. Ποτέ κανείς δεν έπαιξε με τον Κεν, ποτέ φίλε. Είναι ένα αξεσουάρ για την Μπάρμπι».

Σε προηγούμενη συνέντευξή του στο Entertainment Tonight ο 41χρονος ηθοποιός είχε αναφέρει πως η πραγματική ζωή του Κεν δεν είναι ονειρεμένη. Αντιθέτως είναι πολύ δύσκολη.

«Ο Κεν δεν είχε χρήματα, δουλειά, αυτοκίνητο. Δεν είχε καν σπίτι. Οπότε αυτή η ιστορία σίγουρα έχει κάτι να πει», είχε αναφέρει.



Ειδήσεις σήμερα:

Στην Ανατολική Μεσόγειο το «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν» - Απόπειρα αιφνιδιασμού από τον Ερντογάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο μετρό λόγω έργων για τη Γραμμή 4 από σήμερα

Τα F-35 του Ισραήλ καθηλώνονται στο έδαφος λόγω πιθανού προβλήματος στα εκτινασσόμενα καθίσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης