Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για τον «βασιλικό» γάμο τους

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για τον «βασιλικό» γάμο τους

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μυστική τελετή στο Λας Βέγκας, όμως σκοπεύει να ετοιμάσει ακόμα μια εκδήλωση για να γιορτάσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα

lopez
Μετά τον «μυστικό» γάμο τους, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ετοιμάζονται για τη μεγάλη δεξίωση.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Λας Βέγκας, σε μια μικρή τελετή, όμως σκοπεύει να ετοιμάσει ακόμα μια εκδήλωση για να γιορτάσει τον γάμο του με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ προσέλαβαν έναν ειδικό στις γαμήλιες εκδηλώσεις, τον Κόλιν Κόουι για να σχεδιάσει τον γάμο των ονείρων τους.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει οργανώσει εκδηλώσεις για μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz. Ανάμεσά τους η Όπρα Γουίνφρεϊ, η Κιμ Καρντάσιαν, ο Μάικλ Τζόρνταν, αλλά και η Νικόλ Κίντμαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στην πολυτελή έπαυλη του Μπεν Άφλεκ στο Riceboro της Τζόρτζια τις επόμενες εβδομάδες. «Θα είναι ένας βασιλικός γάμος επικών διαστάσεων. Λαμπερός, εκλεπτυσμένος και καλόγουστος», αναφέρει εκπρόσωπος του Κόλιν Κόουι.

Πριν κάποιες ημέρες, η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα της για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ: «Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική».

«Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Jennifer Lopez and Ben Affleck Tie the Knot in Las Vegas!
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Θεσσαλονικιός που έχει ταξιδέψει σε όλα τα ελληνικά νησιά!

Σχεδόν 7 στους 10 μαθητές πέρασαν σε Πανεπιστήμιο

Τζιχαντιστής που υπήρξε η «φωνή» του ISIS καταδικάστηκε σε ισόβια στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης