Γκουίνεθ Πάλτροου: Στέλνει ευχές στον πρώην της, Μπεν Άφλεκ, για τον γάμο του

Γκουίνεθ Πάλτροου: Στέλνει ευχές στον πρώην της, Μπεν Άφλεκ, για τον γάμο του

Η ηθοποιός σχολίασε ότι της αρέσει που ο πρώην της και η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι ξανά μαζί

paltrow_gwyneth
Η Γκουίνεθ Πάλτροου έδειξε να είναι ενθουσιασμένη που ο πρώην συντροφός της Μπεν Άφλεκ βρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο της Τζένιφερ Λόπεζ.

Όταν ένας θαυμαστής ρώτησε την Πάλτροου σε Instagram Stories, πώς νιώθει για το ζευγάρι και τον πρώην της, η ιδρύτρια της «Goop» απάντησε με ενθουσιασμό: «Νιώθω αγάπη. Είναι τόσο ρομαντικό και είμαι τόσο χαρούμενη για αυτούς».

gwyneth-paltrow-ben-affleck-jennifer-lopez-51__1_

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε σχέση με τον Μπεν Άφλεκ από το 1997 έως το 2000 και όπως αποδεικνύεται διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της. 

Κλείσιμο
Εκτός από την Πάλτροου, η πρώην σύζυγος του Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, έχει επίσης θετική στάση για τη σχέση του πρώην συζύγου της με τη Λόπεζ. 

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουλίου του 2022, ύστερα από σχεδόν δύο δεκαετίες αφότου διέκοψαν τον πρώτο τους αρραβώνα, το 2004. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός συναντήθηκαν ξανά τον Απρίλιο του 2021, όταν η Λόπεζ χώρισε από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Μετά τον γάμο του, το ζευγάρι απολαμβάνει τον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι, μαζί  με τις δύο κόρες του ηθοποιού, Βάιολετ και Σεραφίνα, αλλά και την κόρη της Λόπεζ, Εμ.

Ειδήσεις σήμερα:

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών από την Ελλάδα σε χώρες της Ευρώπης

Ανατροπή στην υπόθεση Λιγνάδη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών για την μία αθώωσή του και τις ποινές

400 Ρώσους κατασκόπους έχουν απελάσει οι Ευρωπαίοι αλλά είναι μόνο οι μισοί πράκτορες του Πούτιν, λέει ο αρχηγός της MI6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης