Μπεν Άφλεκ: Την ίδια ημερομηνία που παντρεύτηκε τη Λόπεζ, την ίδια πήρε διαζύγιο από την Γκάρνερ

Μπεν Άφλεκ: Την ίδια ημερομηνία που παντρεύτηκε τη Λόπεζ, την ίδια πήρε διαζύγιο από την Γκάρνερ

Γιατί ο ηθοποιός συμπλήρωσε πως πήρε διαζύγιο στις 16 Ιουλίου του 2013 ενώ στην πραγματικότητα το πήρε τον Οκτώβριο του 2018;

bennifers_New
Αποδεικνύεται ότι η 16η Ιουλίου είναι πολύ σημαντική ημερομηνία για τον Μπεν Άφλεκ καθώς είναι η ίδια μέρα που παντρεύτηκε την Τζένιφερ Λόπεζ και «σημείωσε» πως πήρε διαζύγιο από μια άλλη Τζένιφερ, την Γκάρνερ.

Όπως είναι γνωστό ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο στο Λας Βέγκας.

Μάλιστα η Λόπεζ δεν δίστασε ούτε δευτερόλεπτο να αλλάξει το νόμιμο όνομά της από «Τζένιφερ Λόπεζ» σε «Τζένιφερ Άφλεκ» στην άδεια γάμου. Αυτό όμως δεν προκαλεί καμία έκπληξη καθώς η λατίνα σταρ σχεδίαζε να κάνει την αλλαγή στο επίθετό της από τότε που το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά πριν από χρόνια.

Οι… λάθος ημερομηνίες
Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που ήρθε στο φως από την άδεια γάμου τους ήταν πως οι ημερομηνίες που ανέφεραν για τα διαζύγιά τους από τους προηγούμενους γάμους τους ήταν και οι δύο λάθος.

Σύμφωνα με το «Us Weekly», ο Μπεν ανέφερε την ημερομηνία του διαζυγίου του με την Τζένιφερ Γκάρνερ ακριβώς εννέα χρόνια πριν από τον γάμο του με την ηθοποιό του Τζένιφερ Λόπεζ. Έγραψε στην υπεύθυνη δήλωση της αίτησης για την άδεια γάμου ότι οι δυο τους χώρισαν επίσημα στις 16 Ιουλίου 2013.

Στην πραγματικότητα όμως οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον Οκτώβριο του 2018. Ακόμη περισσότερο, οι δύο πρώην δεν είχαν ανακοινώσει καν τον χωρισμό τους μέχρι τον Ιούνιο του 2015 και δεν είχαν καταθέσει αίτηση διαζυγίου μέχρι τον Απρίλιο του 2017. Μήπως ο Άφλεκ προσπαθεί πει στην Γκάρνερ ότι ο γάμος τους είχε λήξει πολύ πριν το ανακοινώσουν;

Κλείσιμο
Bennifers


Μπέρδεψε τις ημερομηνίες ο Άφλεκ
Από την πλευρά της, η Λόπεζ ανέφερε ως ημερομηνία διαζυγίου από τον Μαρκ Άντονι την 1η Ιουλίου 2011 - αλλά δεν οριστικοποίησαν τον χωρισμό τους μέχρι τον Ιούνιο του 2014. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι είχαν αποκαλύψει ότι θα ακολουθούσαν χωριστούς δρόμους το 2011. Ίσως λοιπόν ο Άφλεκ να μπέρδεψε την ημερομηνία του διαζυγίου με την ημερομηνία του χωρισμού του.

Προκαλεί απορία γιατί ο Μπεν έβαλε ακριβώς την ίδια ημερομηνία με την ημέρα που παντρεύτηκε την J.Lo. Είναι μια σημαντική μέρα για το ζευγάρι; Ή μήπως ήταν απλά ένα λάθος και το ξέχασαν και οι δύο όταν χώρισαν από τους πρώην συντρόφους τους; Το δίδυμο φέρεται να βιαζόταν να παντρευτεί στο Λας Βέγκας, αφού η τραγουδίστρια «ήθελε να το κλειδώσει και να απομακρύνει κάθε πιθανότητα να μην γίνει». Οπότε τελικά οι νεόνυμφοι μπορεί να μην σκέφτηκαν πολύ αυτές τις λεπτομέρειες, να μην είχαν πρόχειρα τα έγγραφά τους για να τα διπλοτσεκάρουν... και απλά να έγραψαν κάποιες ημερομηνίες.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της κομητείας Clark, αν κάποιος δεν «γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία», μπορεί απλώς «να καταχωρήσει μια ημερομηνία που είναι πιο κοντά στη μνήμη του». Οπότε ότι και να έχει συμβεί μπορεί να γίνει αργότερα η οποιαδήποτε διόρθωση.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στον Έβρο: Στις παρυφές του δάσους Δαδιάς το μέτωπο, σηκώθηκαν εναέρια μέσα


ΗΠΑ: Bίντεο ντοκουμέντο από πρόβα του Τραμπ μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο - «Δεν θέλω να πω ότι οι εκλογές τελείωσαν»


Bloomberg: Αμερικανοί εγκαταλείπουν μετακομίζουν μόνιμα σε Ευρώπη και Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης