Χωρισμός Έμιλι Ρατακόφσκι: «Την απατούσε συνεχώς, είναι ένα σκυλί»

Χωρισμός Έμιλι Ρατακόφσκι: «Την απατούσε συνεχώς, είναι ένα σκυλί»

«Ήταν απόφαση της Εμ, είναι καλά, είναι δυνατή και συγκεντρωμένη στον γιο της», λέει πηγή κοντά στο μοντέλο - Κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει

em_ratja_xr
Είπε το «ναι» μόλις λίγες εβδομάδες αφότου άρχισαν να βγαίνουν, όταν της έκανε πρόταση γάμου χρησιμοποιώντας ένα δαχτυλίδι από συνδετήρα.

Τέσσερα χρόνια μετά η Έμιλι Ρατακόφσκι παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ καθώς ο τελευταίος όπως ισχυρίζεται το μοντέλο την απατούσε.

Η 31χρονη, η οποία έχει βρεθεί στην κορυφή πολλών charts με τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου, φέρεται να καταθέτει αίτηση διαζυγίου από τον 34χρονο σκηνοθέτη, ο οποίος «κατηγορείται» ό,τι την έχει απατήσει ουκ ολίγες φορές.

Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν όταν η Έμιλι, η οποία γέννησε τον γιο τους πριν από 16 μήνες, εθεάθη για πρώτη φορά χωρίς τη βέρα της την περασμένη εβδομάδα. Μια πηγή που δεν μάσησε τα λόγια της δήλωσε στην «Page Six»: «Εκείνος την απάτησε. Είναι κατά συρροή απατεώνας. Είναι αηδιαστικός. Είναι ένα σκυλί».



Κλείσιμο
Στη συνέχεια, το περιοδικό «People» που επικαλέστηκε πηγή από το περιβάλλον της Έμιλι είπε: «Χώρισαν πρόσφατα. Ήταν απόφαση της Εμ. Είναι καλά. Είναι δυνατή και συγκεντρωμένη στον γιο της».

Θυελλώδες τέλος σε μια καταιγιστική σχέση
Πρόκειται για ένα θυελλώδες τέλος σε ένα ειδύλλιο που από την αρχή ήταν καταιγιστικό.

Αν και ήταν φίλοι εδώ και μερικά χρόνια, άρχισαν να βγαίνουν από τον Φεβρουάριο του 2018. Μέσα σε λίγες εβδομάδες αρραβωνιάστηκαν, πριν παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα.

Η είδηση του αιφνιδιαστικού γάμου τους στο δικαστήριο στις 23 Φεβρουαρίου ήρθε μόλις ένα μήνα μετά την αποκάλυψη ότι η Έμιλι τερμάτισε την τριετή σχέση της με τον μουσικό παραγωγό Τζεφ Μαγκίντ.

Αναπολώντας την αντισυμβατική πρόταση γάμου του Σεμπάστιαν σε ένα εστιατόριο της Νέας Υόρκης, η Έμιλι είχε πει τότε: «Δεν είχε δαχτυλίδι, οπότε έλεγα, "Μμμ, όχι”».

«Μετά πήρε τον συνδετήρα με τον οποίο πληρώθηκε ο λογαριασμός του εστιατορίου και μου έφτιαξε ένα δαχτυλίδι, το οποίο το βρήκα πολύ ρομαντικό».

Αστειεύτηκε ότι το σκέφτηκε «για περίπου 30 δευτερόλεπτα» πριν πει το «ναι».

Emily1


Αποφάσισαν να παντρευτούν αμέσως, αλλά σύμφωνα με το νόμο της Νέας Υόρκης έπρεπε να δώσουν περιθώριο μιας ημέρας. Η Έμιλι είπε: «Δεν θέλουν να κάνεις αυτό που κάνουν στο Λας Βέγκας, δηλαδή να το σκέφτεσαι για 24 ώρες».

Έτσι είχαν τον χρόνο να φτιάξουν μόνοι τους τις βέρες τους. Αγόρασαν μια ουγγιά χρυσού στην Chinatown και πήγαν σε έναν κοσμηματοπώλη ο οποίος έλιωσε τον χρυσό και σφυρηλάτησε τις βέρες τους.

«Υποτίθεται ότι ήταν προσωρινές βέρες, αλλά τώρα είμαι πολύ δεμένη και δεν θέλω να τις ξεφορτωθώ. Απλά αισθάνομαι ότι, αφού τις φτιάξαμε μόνοι είναι και πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες», είχε πει η Έμιλι.

Για την τελετή το μοντέλο είχε φορέσει ένα κίτρινο κοστούμι και ένα μαύρο καπέλο με φαρδύ γείσο, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, ήταν «μέρος του σχεδίου της για να περάσει απαρατήρητη».

Ανασφαλής η Έμιλι
Η Ρατακόφσκι προκάλεσε αντιδράσεις όταν ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες μόλις έντεκα ημέρες μετά τον τοκετό, οι οποίες έδειχναν την κοιλιά της επίπεδη και σαν μην είχε γεννήσει.

Όμως, παρά την ομορφιά της η Έμιλι αισθάνεται ανασφαλής καθώς το 2021 έγραψε με ειλικρίνεια στη συλλογή δοκιμίων «My Body» που έγινε μπεστ σέλερ, ότι αγωνίζεται να αποδεχθεί ότι ο σύζυγός της έλκεται από άλλες γυναίκες.

Περιέγραψε πώς έκανε ένα σχόλιο για το ότι «υπάρχουν τόσες πολλές όμορφες γυναίκες στον κόσμο», το οποίο της προκάλεσε μια κρίση ανασφάλειας.

«Γιατί αισθάνομαι ξαφνικά σαν να μην με αγαπάει αρκετά;», γράφει λέγοντας πως αισθάνεται ένα σφίξιμο στο στομάχι.

Η Έμιλι είχε μοιραστεί λεπτομέρειες από τη σεξουαλική τους ζωή - λέγοντας ότι της αρέσει να κάνει έρωτα μπροστά στον καθρέφτη.

Έγραψε: «Είμαι ένα με το σώμα μου μόνο κατά τη διάρκεια του σεξ. Όταν ο σύζυγός μου και εγώ κάνουμε έρωτα, μου αρέσει να κοιτάζω στον καθρέφτη για να βλέπω ότι είμαι αληθινή. Με βοηθάει να επιστρέψω στον εαυτό μου, αντί να αιωρούμαι πάνω από εμάς, κάτι που συμβαίνει κατά καιρούς».

Emily12


Οι δύσκολες στιγμές στον γάμο τους
Υπήρξαν και δύσκολες στιγμές στον γάμο τους. Λίγο μετά την πρώτη τους επέτειο ο Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ βρέθηκε μπλεγμένος σε σκάνδαλο, αφού αποκαλύφθηκε ότι χρωστούσε σε ενοίκια σε έναν ιδιοκτήτη στη Νέα Υόρκη περισσότερα από 100.000 δολάρια.

Τίτλοι τέλους
Μόλις τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, η Έμιλι και ο Σεμπάστιαν εθεάθησαν αγκαλιασμένοι μαζί σε διακοπές στην Ιταλία.

Αλλά τελευταία έχει κατεβάσει από το Instagram τις φωτογραφίες του συζύγου της ενώ πρόσφατα μοιράστηκε μια γυμνή selfie που έδειχνε και τα δύο της χέρια και χωρίς βέρα.

Ο Σεμπάστιαν από την άλλη μέχρι και χθες φορούσε τη χρυσή του βέρα του στη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανένα δημόσιο σχόλιο για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού.


Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Πολύ μεγάλος κίνδυνος και σήμερα - Στάχτη πάνω από 15.500 στρέμματα στην Πεντέλη


Ιταλία: Θέμα χρόνου η παραίτηση Ντράγκι, μία ανάσα από πρόωρες εκλογές η χώρα


Περού: Δεκάδες συλλήψεις σε σχέση με διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης