Κάμερον Ντίαζ: Έγινε άθελά της «βαποράκι» σε ένα ταξίδι για το Μαρόκο

Κάμερον Ντίαζ: Έγινε άθελά της «βαποράκι» σε ένα ταξίδι για το Μαρόκο

«Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του '90 και μου έδωσαν μια κλειδωμένη βαλίτσα που είχε μέσα τα “κοστούμια” μου», θυμάται η Χολιγουντιανή ηθοποιός

kameron-main
Η ζωή της Κάμερον Ντίαζ, σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις της, θα μπορούσε αδιαμφισβήτητα να πάρει μία τελείως διαφορετική κατεύθυνση, πριν τον ρόλο στη «Μάσκα», που την έκανε γνωστή το 1994.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός, η οποία επιστρέφει στην υποκριτική με την ταινία «Back in Action» στο πλευρό του Τζέιμι Φοξ για το Netflix, μίλησε σε συνέντευξη της στο podcast «Second Life», για ένα απροσδόκητο γεγονός, που συνέβη σε ένα ταξίδι της στο Μαρόκο.
Για την γνωστή ηθοποιό όλα ξεκίνησαν, όταν της παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Η Κάμερον Ντίαζ, αφού είχε σημειώσει κάποια επιτυχία ως μοντέλο καταλόγων στις ΗΠΑ, μετακόμισε στο Παρίσι, με σκοπό να αναζητήσει την τύχη της στην πόλη του Φωτός.

«Μάζεψα αρκετά χρήματα, έτσι μπόρεσα να μετακομίσω στο Παρίσι και να αποκτήσω ένα διαμέρισμα, το οποίο μοιράστηκα με μια κοπέλα που εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου», ανέφερε η Κάμερον Ντίαζ σύμφωνα με την Daily Mail. «Ωστόσο, ήμουν εκεί έναν ολόκληρο χρόνο και δεν μπόρεσα να δουλέψω μια μέρα. Δεν μπορούσα να κλείσω δουλειά, για να βγάλω τα προς το ζην».
Cameron___1_
Η Χολιγουντιανή ηθοποιός, ύστερα από την παροδική της απογοήτευση ως μοντέλο στο Παρίσι, «συνάντησε» μία νέα ευκαιρία, προκειμένου να ασχοληθεί με τον κόσμο της μόδας. Αυτή τη φορά όμως η μοίρα της, θα την ταξίδευε μέχρι το Μαρόκο με άγνωστες συνέπειες.

Κλείσιμο
«Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του '90 και μου έδωσαν μια κλειδωμένη βαλίτσα που είχε μέσα τα “κοστούμια” μου», θυμάται η Ντίαζ. Χωρίς η ίδια να είναι 100% βέβαιη για το περιεχόμενο της βαλίτσας, ανέφερε στο podcast: «Νομίζω ότι ήμουν ένα μουλάρι που μετέφερε ναρκωτικά στο Μαρόκο, ορκίζομαι στον Θεό», ανέφερε η Ντίαζ.

Όπως η  ίδια τόνισε, άρχισε να συνειδητοποιεί τι ακριβώς συνέβαινε, όταν έφτασε στο τελωνείο στα σύνορα. «Τι στο καλό είναι αυτή η βαλίτσα», άρχισε να αναρωτιέται. «Το ότι ήμουν ένα ξανθό κορίτσι, με γαλάζια μάτια ήταν από μόνο του επικίνδυνο στο Μαρόκο. Ακόμα ήταν δεκαετία του '90, φορούσα σκισμένα τζιν και μπότες πλατφόρμα με τα μαλλιά μου κάτω... κάτι τέτοιο για το Μαρόκο είναι φοβερό».
Cameron___2_

Σε συνέχεια των δηλώσεων της η ηθοποιός σχολίασε, πως απευθύνθηκε στην αστυνομία και τους είπε: «Δεν ξέρω, δεν είναι δικό μου, δεν έχω ιδέα ποιανού είναι». Μιας και τότε η ασφάλεια στα αεροδρόμια δεν ήταν τόσο αυστηρή, της επέτρεψαν να φύγει και να αφήσει τη βαλίτσα στη Γαλλία, λίγο πριν αναχωρήσει για Μαρόκο.

cameron879_2

Αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία δουλειά που έκανε η Κάμερον Ντίαζ στο Παρίσι, ωστόσο όπως τονίζει και ο σοφός λαός «Όλα γίνονται για καλό», αφού στην περίπτωση της ηθοποιού, η συνέχεια της καριέρας της έμελλε να είναι λαμπρή.

Για 20 χρόνια, κράτησε επάξια τον τίτλο της «βασίλισσας των ρομαντικών κωμωδιών», προτού απομακρυνθεί από την υποκριτική. Η αποχή της βέβαια δεν κράτησε για πολύ, αφού τώρα πια επανέρχεται δυναμικά με μία νέα συνεργασία για το Netflix. Για την ώρα η ημερομηνία της κυκλοφορίας της ταινίας με τίτλο «Back in Action», όπου πρωταγωνιστεί με τον Τζέιμι Φοξ, δεν έχει ανακοινωθεί.


Ειδήσεις σήμερα:

Το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα: Πώς «έδεσαν» το ζεύγος Τράγκα

Το σχέδιο Μητσοτάκη για εκλογές την άνοιξη του 2023: Γιατί το πάει έως το τέλος της θητείας

Κιργιστάν: Τουρίστες γλίτωσαν από θαύμα από χιονοστιβάδα στα βουνά του Τιεν Σαν – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης