Όπρα Γουίνφρεϊ: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της

Όπρα Γουίνφρεϊ: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της

Ο πατέρας της διάσημης παρουσιάστριας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών - Δείτε τη δημοσίευσή της

opra145
Η Όπρα Γουίνφρεϊ πενθεί για τον πατέρα της, Βέρνον, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, ύστερα από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η 68χρονη παρουσιάστρια έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, τιμώντας τη μνήμη του αγαπημένου της πατέρα.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ έγραψε στη δημοσίευσή της: «Πριν από λιγότερο από μια εβδομάδα τιμήσαμε τον πατέρα μου στην αυλή του. O φίλος μου και τραγουδιστής της gospel Wintley Phipps τον χαιρέτησε με τραγούδια. Ένιωσε την αγάπη και το απόλαυσε μέχρι που δεν μπορούσε να μιλήσει», σημείωσε ανεβάζοντας ένα βίντεο από τη συγκινητική στιγμή, που περιέγραψε.

Σε συνέχεια της ανάρτήσης της η Όπρα πρόσθεσε πως: «Χθες με την οικογένεια δίπλα του στο κρεβάτι είχα την ιερή τιμή να δω τον άντρα, που είναι υπεύθυνος για τη ζωή μου, να παίρνει την τελευταία του ανάσα. Μπορούσαμε να νιώσουμε τη γαλήνη να μπαίνει στο δωμάτιο την ώρα του θανάτου του. Αυτή η γαλήνη υπάρχει ακόμα. Όλα είναι καλά. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας και τις καλές σκέψεις σας».

Δείτε τη δημοσίευση: 


Πριν λίγες μέρες η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, είχε γιορτάσει την 4η Ιουλίου μαζί με τον πατέρα της και είχε γράψει στον λογαριασμό της στο Instagram: «Ο πατέρας μου είναι άρρωστος και θέλαμε να έρθουν όλοι οι φίλοι του να γιορτάσουμε, όσο μπορεί να απολαύσει τη χαρά».

Κλείσιμο
Μάλιστα τον Ιούλιο του 2021, η Όπρα είχε μιλήσει για τον πατέρα της κάνοντας λόγο για τη σχέση που είχε μαζί του: «Είχα ένα πατέρα που πήρε την ευθύνη για μένα, παρά το γεγονός ότι ήξερε ότι θα μπορούσα να είμαι το παιδί κάποιου άλλου».

«Ο πατέρας μου και η μητέρα μου δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Έκαναν σεξ μία φορά. Εκείνος πήρε ένα γράμμα αφού γεννήθηκα που έλεγε ‘στείλε λεφτά, έχεις μια κόρη’. Και ο λόγος που το έκανε, όπως είπε, είναι επειδή θα μπορούσε να είναι εκείνος ο πατέρας. Η ευθύνη που πήρε για μένα, η φροντίδα, η αγάπη, η καθοδήγηση και η υποστήριξη όταν ήμουν έφηβη, είναι αυτό που που με έκανε αυτό που είμαι τώρα και όχι κάποια για την οποία δεν θα είχατε ακούσει ποτέ
», είχε αναφέρει η διάσημη παρουσιάστρια.


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σκύρος μετά τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Μωβ μέδουσες: Ο χάρτης με τις πιο επικίνδυνες παραλίες στην Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται επικίνδυνο κύμα καύσωνα στην Ευρώπη – Δείτε πότε θα φτάσει στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης