Νικόλ Κίντμαν: Κράξιμο στο Twitter για την πασαρέλα της - «Περπατά σαν άγαλμα»

Νικόλ Κίντμαν: Κράξιμο στο Twitter για την πασαρέλα της - «Περπατά σαν άγαλμα»

Το περπάτημα της Χολιγουντιανής σταρ για τη νέα κολεξιόν της Balenciaga έγινε θέμα συζήτησης στα social media - Δείτε το σχετικό βίντεο

draft_963-541__3_
Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα έκανε η Νικόλ Κίντμαν αλλά σύμφωνα με τους θαυμαστές της στα social media θα ήταν καλύτερα να μην το είχε επιχειρήσει. 

Η 55χρονη σταρ του Χόλιγουντ περπάτησε στην πασαρέλα για λογαριασμό του οίκου μόδας BalenciagaO γνωστός σχεδιαστής μόδας και καλλιτεχνικός διευθυντής της Balenciaga, Ντέμνα Γκβασάλια, παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν ρούχων και φρόντισε να «κλείσει» τα πιο μεγάλα ονόματα.

Ανάμεσα στις διασημότητες που έδωσαν το «παρών» ήταν η Ναόμι Κάμπελ, η Ντούα Λίπα και η Κιμ Καρντάσιαν. Η εμπειρία της Ναόμι Κάμπελ στον χώρο δεν άφησε πολλά περιθώρια στις κακές γλώσσες να την κρίνουν άσχημα, μιας και έχει αφήσει το στίγμα της ως η «μαύρη γαζέλα» της μόδας. Η Κιμ Καρντάσιαν επίσης έχει δείξει ότι τα καταφέρνει, χωρίς βέβαια να σταματούν τα επικριτκά σχόλια. Η Νικόλ Κίντμαν ωστόσο,΄ήταν εκείνη που δεν έπεισε σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό στο οποίο στάθηκαν οι περισσότεροι, ήταν το «ρομποτικό» περπάτημά της. Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν διαδικτυακά από την πασαρέλα της, η ηθοποιός φαίνεται να περπατά αργά και σταθερά κοιτώντας ευθεία.

Δείτε βίντεο από την πασαρέλα της Κίντμαν






Δείτε τις υπόλοιπες σελέμπριτι που περπάτησαν για τον δημοφιλή οίκο μόδας

Kim Kardashian, Nicole Kidman STRUT DOWN Balenciaga Runway In Paris
Κλείσιμο


Πολλοί από εκείνους που παρακολούθησαν τα βίντεο, δεν έδειξαν ιδιαίτερη εύνοια σε αυτή την πρώτη προσπάθεια της Κίντμαν.  «Αυτή είναι η Νικόλ Κίντμαν. Είναι μια φανταστική ηθοποιός και πολύ ψηλή. Περπατάει σαν άγαλμα που μόλις ζωντάνεψε. Το μόνο "μοντέλο" σε αυτό είναι η Ναόμι Κάμπελ», ανέφερε κάποιος άλλος.

«Θα ορκιζόμουν ότι είχα δει τη Νικόλ Κίντμαν να περπατά σαν άνθρωπος στο παρελθόν, αλλά δεν θα το καταλάβατε από την πασαρέλα Balenciaga που μόλις έκανε», έγραψε κάποιος στο Twitter. 

«Γιατί περπατούν σαν να σηκώθηκαν μόλις από τους τάφους τους», πρόσθεσε ένας άλλος, αναφερόμενος τόσο στην Κίντμαν όσο και στην Καρντάσιαν.

Δείτε περισσότερα σχόλια παρακάτω


dailysxolia




Ειδήσεις σήμερα:

«Ο κόσμος σε πανικό ζητούσε βοήθεια» - Τι λέει ο ναυαγοσώστης που έσωσε την 6χρονη από βέβαιο πνιγμό στη Ζαχάρω

Καιρός - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Ισχυρές καταιγίδες με κεραυνούς στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα

Εύβοια: Ο «βιός και η πολιτεία» του ψαροντουφεκά που συνελήφθη στα Λιχαδονήσια


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης