Τζένιφερ Άνιστον: Ραδιοφωνικός παραγωγός αποκαλύπτει πως έχτισε την καριέρα του με τη βοήθεια της

Τζένιφερ Άνιστον: Ραδιοφωνικός παραγωγός αποκαλύπτει πως έχτισε την καριέρα του με τη βοήθεια της

Η ηθοποιός ήταν αυτή που του «άνοιξε τις πόρτες» στην επαγγελματική του ζωή με μία της συνέντευξη

shutterstock_96003251
Μία απλή πράξη, η οποία όμως αποδείχτηκε «σωτήρια» για κάποιον άλλο, έκανε η Τζένιφερ Άνιστον.

Η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ στο παρελθόν, βοήθησε τον συγγραφέα και ραδιοφωνικό παραγωγό Joe Pardavila να κάνει καριέρα, με ένα μόνο τηλεφώνημα.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στο επερχόμενο βιβλίο του με τίτλο «Good Listen: Creating Memorable Conversations In Business And Life», η Τζένιφερ Άνιστον ήταν αυτή που του άνοιξε τις πόρτες στην επαγγελματική του ζωή με μία της συνέντευξη.

Την περίοδο εκείνη, χρόνια πριν, ο Joe Pardavila έκανε την πρακτική του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Scott & Todd in the Morning». Το 1997, όταν γυριζόταν η ταινία «Picture Perfect», οι υπεύθυνοί του τον έστειλαν να εντοπίσει την ηθοποιό και να της πάρει μια αποκλειστική συνέντευξη.

Όταν λοιπόν, βρήκε που ήταν το σετ γυρισμάτων και πλησίασε την Τζένιφερ Άνιστον, ένας από τους σωματοφύλακές της του έκλεισε τον δρόμο.

«Κατάλαβε αμέσως ότι πήγαινα στη Τζεν. Οπότε ήρθε και στάθηκε σαν εμπόδιο μπροστά μου. Κράτησα λοιπόν, ψηλά το μικρόφωνο που είχε την επιγραφή του ραδιοφωνικού σταθμού και του εξήγησα με αθώο ύφος πως θα ήθελα να κάνω μονάχα μερικές ερωτήσεις στην Τζένιφερ. Αυτό ήταν όλο. Εκείνος φυσικά, με ενημέρωσε αμέσως πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί», περιγράφει ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Κλείσιμο
jen

Ωστόσο, η ηθοποιός είχε ακούσει τη φασαρία και βγήκε αμέσως από το σετ για να του πει ότι δεν μπορούσε να «μιλήσει εκ μέρους της». Βέβαια, εξήγησε και στον ίδιο πως δεν μπορούσε να του παραχωρήσει συνέντευξη, αν δεν κυκλοφορούσε πρώτα το τρέιλερ της ταινίας.

Εκείνος «με την ουρά στα σκέλια» πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Όταν επέστρεψε στον σταθμό, ενημερώθηκε πως η Τζένιφερ Άνιστον είχε τηλεφωνήσει στη ρεσεψιόν και δήλωσε πως ένιωθε πολύ άσχημα για ό,τι είχε συμβεί. Ανέφερε μάλιστα, πως θα ήταν μεγάλη της χαρά να δώσει μια συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή την επόμενη ημέρα.

«Μίλησα μαζί της για 20 λεπτά. Μου είπε για την ταινία που έφτιαχνε, για τα "Φιλαράκια", για όλα όσα θα ήθελες να μιλήσεις με τη Τζένιφερ Άνιστον», εξηγεί ο Joe Pardavila σήμερα.

Το βιβλίο του Pardavila, που θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου περιλαμβάνει μια σειρά από ιστορίες με διασημότητες, συμπεριλαμβανομένων των Τέιλορ Σουίφτ, Τζον Μπον Τζόνι και Τζον Μέιερ.


Ειδήσεις σήμερα:

Άγριος ξυλοδαρμός 19χρονου στον Πειραιά: Τον έδειραν με στειλιάρι επειδή πήγε για καφέ με μια φίλη του!

Οι New York Times εκθειάζουν την εντυπωσιακή αναγέννηση της Αθήνας ως τουριστικό προορισμό

Μπορεί ο Μπόρις Τζόνσον να αναγκαστεί σε παραίτηση; - Πώς επιλέγεται ο διάδοχός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης