Ο Τρίσταν Τόμπσον ζηλεύει τη νέα σχέση της Κλόε Καρντάσιαν

Ο Τρίσταν Τόμπσον ζηλεύει τη νέα σχέση της Κλόε Καρντάσιαν

«Ήθελε όσο τίποτα να είναι ξανά μαζί με την Κλόε», ισχυρίστηκε άτομο από το στενό περιβάλλον του μπασκετμπολίστα

tompson
Μπορεί ο Τρίσταν Τόμπσον να διασκεδάζει σε νυχτερινά μαγαζιά και μάλιστα με αξιοπρόσεκτες γυναικείες παρουσίες στην παρέα του, ωστόσο, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα δεν έχει ξεπεράσει την Κλόε Καρντάσιαν.

Η είδηση ότι η τηλεπερσόνα βρήκε άλλη αγάπη έφτασε και στα αυτιά του μπασκετμπολίστα, ο οποίος όπως έχει γίνει γνωστό, δεν ήταν καλός σύντροφος για εκείνη. 
Σύμφωνα με το ΟΚ! Magazine, πηγή από το περιβάλλον του Τόμπσον ισχυρίστηκε ότι:

«Η Κλόε έχει προχωρήσει και είναι ευτυχισμένη στη νέα της σχέση, η οποία είναι ακόμα στα πρώτα της στάδια» και στη συνέχεια τόνισε ότι: «Ο Τρίσταν ήθελε όσο τίποτα να είναι ξανά μαζί με την Κλόε, οπότε φυσικά υπάρχει ζήλια».

Υπενθυμίζεται, ότι η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν βρήκε νέο σύντροφο και όπως ανέφερε πριν λίγο καιρό δημοσίευμα της Page Six, πρόκειται για έναν επενδυτή ιδιωτικών κεφαλαίων. Η Κλόε γνώρισε τον άνδρα μέσω της μικρότερης αδερφής της, Κιμ. Η σχέση τους είναι ακόμα στην αρχή της, όμως όπως ανέφερε πηγή στην Page Six, η διάσημη τηλεπερσόνα νιώθει πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Αν κι η ίδια είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο για μια νέα σχέση αυτή την περίοδο, ειδικότερα μετά τον επώδυνο χωρισμό της από τον άσο του NBA, τελικά, η αδερφή της κατάφερε να τη «βγάλει από τη μοναξιά της».

Όσο για τον πρώην της, Τρίσταν Τόμπσον, η Κλόε Καρντάσιαν υποστηρίζει πως δεν έχουν πλέον, επαφές, παρά μόνο για την κόρη τους, Τρου. Μιλώντας στο USA Today, η Κλόε παραδέχτηκε ότι «ήταν πολύ δύσκολο» να διαχειριστεί τις απιστίες του Τρίσταν Τόμπσον, καθώς και το σκάνδαλο με το παιδί που απέκτησε με τη Μάραλι Νίκολς.

Αν και ο μπασκετμπολίστας υποστήριζε πως δεν έχει καμία σχέση με το μοντέλο, το τεστ πατρότητας απέδειξε πως όντως το παιδί ήταν δικό του.



Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Good Morning America, με αφορμή το νέο ριάλιτι «The Kardashians» η Κλόε Καρντάσιαν μίλησε για τον γάμο της, που διαλύθηκε, τις απιστίες του Τρίσταν, αλλά και το παιδί που απέκτησε ο μπασκετμπολίστας με μία άλλη γυναίκα, ενώ εκείνη του είχε δώσει ακόμα μία ευκαιρία.

«Όταν ήμουν με τον Τρίσταν στην αρχή, ένιωθα τρομερή ασφάλεια κοντά του. Ήμασταν πολύ καλά», είπε αρχικά και ανέφερε πως τα προβλήματα μεταξύ τους ξεκίνησαν, λίγο πριν γεννήσει το παιδί τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Μέσα σε λίγες ώρες κατέρρευσε από την ηπατίτιδα το 13 μηνών βρέφος

Η Άγκυρα βγάζει τον Αύγουστο το τέταρτο γεωτρύπανο, «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν»

Άγριος ξυλοδαρμός 19χρονου στον Πειραιά: Τον έδειραν με στειλιάρι επειδή πήγε για καφέ με μια φίλη του!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης