Απτόητος ο Τρίσταν Τόμπσον μετά τα απανωτά σκάνδαλα - Το κλάμπινγκ ως τα ξημερώματα και η νέα του παρέα

Απτόητος ο Τρίσταν Τόμπσον μετά τα απανωτά σκάνδαλα - Το κλάμπινγκ ως τα ξημερώματα και η νέα του παρέα

Δείτε το βίντεο με τον μπασκετμπολίστα του NBA να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί του Λας Βέγκας

tristanprty
Τίποτα δεν φαίνεται να πτοεί τον Τρίσταν Τόμπσον από το να απολαύσει την εργένικη ζωή. Παρά το γεγονός ότι απάτησε την Κλόε Καρντάσιαν και την ίδια ώρα αρνείται να αναγνωρίσει το παιδί που έχει αποκτήσει με το μοντέλο, Μάραλι Νίκολς, ο μπασκετμπολίστας δεν χάνει την όρεξή του για πάρτι και χορούς.

Πιο συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει τον παίκτη του ΝΒΑ να διασκεδάζει με αρκετές γυναικείες παρουσίες να τον περιβάλουν, σε κλαμπ του Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με το TMZ, αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίστηκαν, ότι ο Τόμπσον ήταν με έναν φίλο του και δύο γυναίκες σε ένα πάρτι μέχρι τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι ίδιοι θαμώνες έδωσαν έμφαση σε μία από τις γυναίκες που βρίσκονταν στην παρέα του, η οποία χόρευε αρκετά κοντά με τον μπασκετμπολίστα. Οι δυο τους μάλιστα, ήταν πολύ ευγενικοί και δεν έφευγαν ο ένας από το πλευρό του άλλου, καθώς κουβέντιαζαν και έπιναν το ποτό τους μαζί όλη τη νύχτα.

Δείτε το βίντεο

Tristan Thompson Seen Hanging Out With Women at Vegas Club


Υπενθυμίζεται, ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε η Κλόε Καρντάσιαν στην εκπομπή Good Morning America, με αφορμή το νέο ριάλιτι «The Kardashians», μίλησε για τον γάμο της, που διαλύθηκε, τις απιστίες του Τρίσταν, αλλά και το παιδί που απέκτησε ο μπασκετμπολίστας με τη Νίκολς, ενώ εκείνη του είχε δώσει ακόμα μία ευκαιρία.

«Όταν ήμουν με τον Τρίσταν στην αρχή, ένιωθα τρομερή ασφάλεια κοντά του. Ήμασταν πολύ καλά», είπε αρχικά και ανέφερε πως τα προβλήματα μεταξύ τους ξεκίνησαν, λίγο πριν γεννήσει το παιδί τους.

«Θυμάμαι, όταν με απάτησε λίγο πριν γεννήσω την Τρου και παρόλα αυτά, κατάφερα να τον έχω ακόμα στην αίθουσα τοκετού. Μπορεί να φαινόταν περίεργο στον έξω κόσμο, αλλά εγώ ήθελα, όταν η κόρη μου παρακολουθεί τα βίντεο της οικογένειάς μας, να είναι αγνά και τέλεια», τόνισε.
Χαρακτηριστική είναι η άρνηση του Τόμπσον να αναγνωρίσει το παιδί που η Μάραλι Νίκολς ισχυρίζεται ότι είναι δικό του.

Πριν μερικούς μήνες μάλιστα, ο ίδιος κλήθηκε να πληρώσει 47 χιλιάδες δολάρια για να στηρίξει οικονομικά το τρίτο παιδί του, όπως ισχυρίζεται η Μάραλι Νίκολς. Πιο αναλυτικά, η Νίκολς κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα στο δικαστήριο, ζητώντας οικονομική ενίσχυση για την ανατροφή του μικρού Τέο.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο 31χρονος αρνήθηκε να πληρώσει έξοδα για να βοηθήσει οικονομικά το τρίτο του παιδί. Η Νίκολς απευθύνθηκε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες στις αρχές Μαρτίου, δηλώνοντας ότι ο Τόμπσον έχει εισόδημα 9,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το μοντέλο, έχει ζητήσει «μηνιαία υποστήριξη 47.424 δολαρίων» σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα.

Η μητέρα του Τέο, κίνησε ακόμη τις διαδικασίες για να αναγκάσει τον αστέρα του ΝΒΑ, να πληρώσει τις δικαστικές της αμοιβές, οι οποίες έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο δολάρια.

marali
Κλείσιμο


Η ίδια έχει επισημάνει ακόμη, ότι τόσο εκείνη όσο και το μωρό ζουν σε πολύ πιο χαμηλό επίπεδο ζωής από τον Τόμσον και πρόσθεσε ότι έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να μειώσει τα έξοδά της συμπληρώνοντας πως: «Προηγουμένως, οι μέσες μηνιαίες δαπάνες μου για ρούχα ξεπερνούσαν τα 5.000 δολάρια τον μήνα».

Υπενθυμίζεται, οτι η Νίκολς γέννησε τον γιο της τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά ο Τόμπσον αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της, ότι είναι και δικό του παιδί. Παρόλα αυτά, το τεστ DNA, που έκανε αργότερα, απέδειξε, πως η Νίκολς είχε δίκιο.


Ειδήσεις σήμερα:

Το νέο κύμα του κορωνοϊού «χτυπά» και τα παιδιά - 11.042 τα κρούσματα ανηλίκων μέσα στον Ιούλιο

Καλύτερη η εικόνα από τη μεγάλη φωτιά στο Πόρτο Γερμενό - Καίει στο βουνό, έχουν κοπάσει οι άνεμοι









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης