Adele για Ριτς Πολ: «Θα ήταν υπέροχο να κάναμε παιδιά»

Adele για Ριτς Πολ: «Θα ήταν υπέροχο να κάναμε παιδιά»

Έτοιμη για το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον σύντροφό της φαίνεται να είναι η τραγουδίστρια

280334702_403943314921558_3989662467614177341_n__1_
Η σχέση της Adele με τον μάνατζερ μεγάλων αθλητών από το αμερικανικό μπάσκετ, Ριτς Πολ, έχει ωριμάσει και ολα δείχνουν, πως είναι πιθανό οι δυο τους να κάνουν σύντομα το επόμενο βήμα κα να δημιουργήσουν μία οικογένεια. Αυτά προκύπτουν από τις πρόσφατες δηλώσεις της τραγουδιστριας, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο podcast «Desert Island Discs» του BBC.

Πιο συγκεκριμένα, η Adele παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να αποκτήσει κι άλλα παιδιά, μετά από σχετική ερώτηση από την οικοδέσποινα της εκπομπής. Η βραβευμένη με Grammy ερμηνεύτρια πρόσθεσε στην πορεία της συνέντευξης ότι: «Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε. Αν όχι έχω τον Άντζελο».
Υπενθυμίζεται, ότι ο Άντζελο είναι ο 9χρονος γιος της από τον γάμο της με τον Σάιμον Κονέκι. Όπως είπε μάλιστα για τον πρώην σύζυγό της, είναι καλός πατέρας και η συνενόηση που έχουν για την ανατροφή του γιου τους, είναι ιδανική.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον μάνατζερ των μεγαλύτερων αθλητών του NBA, έχει περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι τα media έκαναν λόγο στο παρελθόν για «επικούς» τσακωμούς ανάμεσά τους, που στοίχισαν από το κοινό της τα σόου «Weekends with Adele» στο Λας Βέγκας«Λυπάμαι πολύ, αλλά το σόου μου δεν είναι έτοιμο», ανακοίνωσε η σταρ στους θαυμαστές της στο Instagram με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)



Κι ενώ αιτιολόγησε την ακύρωση της τελευταίας στιγμής, υποστηρίζοντας ότι η μισή ομάδα της είχε διαγνωστεί θετική στον Covid-19, μία ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον της, αποκάλυψε στην Page Six πως ο πραγματικός λόγος δεν ήταν αυτός, αλλά οι συχνοί τσακωμοί που είχε με τον Ριτς Πολ. «Έκλαιγε και ούρλιαζε συνέχεια στο τηλέφωνο, όταν μιλούσε με τον Ριτς. Μετά βίας μπορούσε να ολοκληρώσει τις πρόβες. Είχε συνεχώς συναισθηματικά ξεσπάσματα», αναφέρει.

Τους εν λόγω ισχυρισμούς επιβεβαίωσε σχεδόν, με μία δήλωσή του και ο δημοσιογράφος Σκοτ Ρόεμπεν. «Ακούγεται ότι το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ανήσυχη για τη σχέση της. Λέγεται ότι έφτασε σε ένα σημείο, για το οποίο δεν ήταν καθόλου έτοιμη. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στις πρόβες, όταν νιώθεις ότι δεν βρίσκεσαι εκεί, όπου σκεφτόσουν αρχικά», είπε.

adele-rich-paul-t


Αμέσως μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης των show της, η Adele έκανε την προσπάθειά της να σώσει τη σχέση της και ταξίδεψε με το ιδιωτικό της τζετ, με προορισμό το σπίτι του Ριτς Πολ.

Αν και οι «κακές γλώσσες» ήθελαν τον Ριτς Πολ να βρίσκεται σε εντελώς διαφορετική φάση στην ζωή του από ότι η Adele και τον χαρακτήριζαν «το κακό παιδί της υπόθεσης», εκείνος δείχνει πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται κοντά της, ενώ τη βοηθάει επίσης, να επαναπρογραμματίσει τα show της.

Ειδήσεις σήμερα:

Το νέο κύμα του κορωνοϊού «χτυπά» και τα παιδιά - 11.042 τα κρούσματα ανηλίκων μέσα στον Ιούλιο

Καλύτερη η εικόνα από τη μεγάλη φωτιά στο Πόρτο Γερμενό - Καίει στο βουνό, έχουν κοπάσει οι άνεμοι





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης