Chainsmokers: Viral το τραγούδι τους από το 2017 - Οι στίχοι του ταυτίστηκαν με το δικαίωμα στην άμβλωση

Chainsmokers: Viral το τραγούδι τους από το 2017 - Οι στίχοι του ταυτίστηκαν με το δικαίωμα στην άμβλωση

Το «Paris» απέκτησε μεγάλη δημοτικότητα στα social media, μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που ανέτρεψε την ετυμηγορία Roe v Wade

paris_3727
Οι Chainsmokers έχουν υποσχεθεί ότι θα συμπεριλαμβάνουν το σινγκλ τους του 2017 «Paris» σε κάθε συναυλία, αφού το τραγούδι απέκτησε νέα δημοτικότητα στο TikTok ως ύμνος των ακτιβιστών υπέρ των αμβλώσεων.

Στον απόηχο της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που ανέτρεψε την ετυμηγορία Roe v Wade, πολλοί χρήστες του TikTok εξέφρασαν την απογοήτευσή τους στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα κλιπ από το τραγούδι «Paris». Οι επιλεγμένοι στίχοι περιλαμβάνουν τη φράση, If we go down/Then we go down together (Αν πέσουμε/Τότε θα πέσουμε μαζί).

Δείτε το βίντεο κλιπ του «Paris»

The Chainsmokers - Paris (Official Video)

Την περασμένη εβδομάδα, το ντουέτο DJ/παραγωγών από την Αμερική δημοσίευσε το δικό του βίντεο στο TikTok εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στο κίνημα υπέρ της επιλογής. Οι Chainsmokers ένωσαν τη φωνή τους με πολλούς διάσημους για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στο δικαίωμα στην άμβλωση στην Αμερική. «Είναι όμορφο να βλέπουμε τη μουσική μας να παίζει ρόλο και να φέρνει τους ανθρώπους κοντά» έγραψε το ντουέτο, που αποτελείται από τους Άντριου Τάγκαρτ και Άλεξ Παλ.

Ο 'Αντριου Τάγκαρτ έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Δεν το είδαμε να έρχεται, αλλά χαιρόμαστε που κάτι που γράψαμε χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει έναν σκοπό στον οποίο πιστεύουμε»Οι Chainsmokers δημοσίευσαν αργότερα απόσπασμα από συναυλία τους στην Ατλάντα, στις 27 Ιουνίου. «Αυτό το τραγούδι έχει πολύ περισσότερο νόημα κάθε φορά που το ερμηνεύουμε τώρα» έγραψαν.



Ειδήσεις σήμερα:

«Με εξέπληξε ότι δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του», δήλωσε ο Τόνι Ναδάλ για τον Τσιτσιπά

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στο Πόρτο Γερμενό - Κάηκαν σπίτια

Υπόθεση Μπίκα: Τα ψέματα της Γεωργίας άντεξαν έξι μήνες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης