Χάρι Στάιλς: Ακυρώθηκε η συναυλία του στην Κοπεγχάγη μετά τους πυροβολισμούς στο εμπορικό κέντρο

Χάρι Στάιλς: Ακυρώθηκε η συναυλία του στην Κοπεγχάγη μετά τους πυροβολισμούς στο εμπορικό κέντρο

«Είμαι συντετριμμένος για τα θύματα, τις οικογένειές τους και όσους πονούν», έγραψε ο τραγουδιστής στο Twitter

harry_styles_slider
Ακυρώθηκε η συναυλία του Χάρι Στάιλς στην Κοπεγχάγη, μετά τους πυροβολισμούς στο εμπορικό κέντρο Field’s, που κόστισαν τη ζωή σε μερικούς από τους ανθρώπους που ήταν εκεί.

Ο τραγουδιστής συγκεκριμένα, έγραψε στο Snapchat: «Η ομάδα μου και εγώ προσευχόμαστε για όλους όσους ήταν στους πυροβολισμούς στο εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης. Είμαι σοκαρισμένος. Με αγάπη Χάρι».

harrysnap


Την είδηση για την αναβολή της συναυλίας, μετέφεραν αρχικά κάποιοι χρήστες στο Twitter, ενώ αργότερα, ο Χάρι Στάιλς το επιβεβαίωσε.

«Έχει ραγίσει η καρδιά μου μαζί με των ανθρώπων της Κοπεγχάγης. Λατρεύω αυτήν την πόλη. Οι άνθρωποι είναι τόσο ζεστοί και γεμάτοι αγάπη. Είμαι συντετριμμένος για τα θύματα, τις οικογένειές τους και όλους όσοι πονούν. Λυπάμαι που δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Σας παρακαλώ να προσέχετε ο ένας τον άλλον», έγραψε μέσα από το προφίλ του στο Twitter.

Υπενθυμίζεται, ότι την Κυριακή, 22χρονος ένοπλος εισέβαλε στο εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα της Δανίας και άρχισε να πυροβολεί.

Δύο 17χρονοι Δανοί--ένας άνδρας και μια γυναίκα--και ένας 47χρονος Ρώσος κάτοικος Δανίας είναι οι νεκροί, ενώ 4 άνθρωποι, δύο Δανοί (19 και 40 ετών) και δύο Σουηδοί πολίτες (50 και 16 ετών) νοσηλεύονται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο αρχηγός της αστυνομίας της Κοπεγχάγης Ζόρεν Τόμασεν δήλωσε ότι ο 22χρονος Δανός, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση λίγο μετά την επίθεση, επέλεξε τα θύματά του «στην τύχη» και πρόσθεσε ότι σε αυτό το στάδιο της έρευνας δεν φαίνεται να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια ή ο ύποπτος να είχε συνεργούς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Κατά τη σύλληψή του βρέθηκαν στην κατοχή του ένα τουφέκι και πυρομαχικά, είπε ο Τόμασεν και πρόσθεσε ότι του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονίες από πρόθεση κατά συρροή και θα οδηγηθεί αργότερα σήμερα ενώπιον δικαστή.

Ειδήσεις σήμερα:


Φωτιά σε αγροτική έκταση στη Φωκίδα - Σηκώθηκαν τέσσερα αεροσκάφη

Στα δικαστήρια με τον Κούγια και χαμογελαστός ο Θέμης Αδαμαντίδης

Κλείδωσαν τα παιδιά τους για 20 λεπτά στο αυτοκίνητο, στις Σέρρες, για να φάνε σουβλάκια - Τα έβγαλαν ημιλιπόθυμα λόγω ζέστης οι αστυνομικοί

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης