Άμπερ Χερντ: Κατέθεσε αίτημα για να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του Τζόνι Ντεπ

Άμπερ Χερντ: Κατέθεσε αίτημα για να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του Τζόνι Ντεπ

Σε κατάθεσή της η νομική ομάδα της ηθοποιού αμφισβήτησε τον 15ο ένορκο, αναφέροντας πως η ταυτότητά του δεν μπορεί να επαληθευτεί και ζήτησε ακύρωση της αποζημίωσης που όρισε το δικαστήριο

amber
Την απόφασή της να προσπαθήσει ξανά να «ανατρέψει την κατάσταση», έκανε πράξη η Άμπερ Χερντ.

Μετά την ετυμηγορία του Δικαστηρίου, που δικαιώνει τον Τζόνι Ντεπ, η ηθοποιός κατέθεσε πρόταση να απορριφθεί η απόφαση, υποστηρίζοντας πως η δυσφήμιση, την οποία και επικαλείται ο πρώην σύζυγός της, δεν αποδείχτηκε με επαρκή στοιχεία.

Η νομική ομάδα της ηθοποιού κατέθεσε την πρόταση στο Δικαστήριο την Παρασκευή, ζητώντας να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση. Ισχυρίστηκε μάλιστα, πως ένας εκ των ενόρκων δεν είχε ελεγχθεί σωστά και αμφισβήτησε τον ρόλο του στο σώμα των ενόρκων.

Στην κατάθεση, υποστήριξε πως η ταυτότητα του ενόρκου Νο15 δεν μπόρεσε να επαληθευτεί, καθώς δεν δίνονταν σαφείς πληροφορίες ούτε για την ημερομηνία γέννησής του. «Σαφώς και γεννήθηκε μετά το 1945. Οι διαθέσιμες πληροφορίες λένε ότι γεννήθηκε το '70. Δεν γνωρίζουμε καν αν ελέγχθηκε από το δικαστήριο για να υπηρετήσει το σώμα των ενόρκων ή αν όντως κλήθηκε να αναλάβει αυτά τα καθήκοντα», αναφέρεται.

Στο υπόμνημα των 43 σελίδων που κατέθεσαν στο Δικαστήριο, οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ υποστήριξαν πως η αποζημίωση ύψους 10 εκατ. πρέπει να απορριφθεί, διότι κατά τη διάρκεια της δίκης «ο Τζόνι Ντεπ προχώρησε αποκλειστικά στη θεωρία της δυσφήμισης και όχι στο αν ήταν πραγματικά ψευδείς οι ισχυρισμοί της».

Σε δήλωσή του στο Courthouse News, ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Μπέντζαμιν Τσου  «απάντησε» σχετικά με αυτή την κίνηση, αναφέροντας πως είναι κάτι που περίμεναν, αλλά σίγουρα όχι σε αυτό τον βαθμό. «Ήταν κάτι που περιμέναμε. Απλώς σε μεγαλύτερο βαθμό και σίγουρα, όχι τόσο ουσιαστικό», ανέφερε.

Fox News 6/2/22 Radio|Amber Heard’s lawyer Elaine Bredehoft speaks on Today Show after Johnny Depp

Κλείσιμο
Δεδομένου ότι η Άμπερ Χερντ δεν δύναται να πληρώσει τα 10,35 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της, δεν μπορούσε ούτε να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας, καθώς θα έπρεπε να καταβάλει ένα ποσό ως εγγύηση για την πλήρη αποζημίωση. Η κίνησή της αυτή φαίνεται πως αποτελεί μια απέλπιδα προσπάθεια να παρακαμφθεί αυτός ο όρος και να βγει μια νέα ετυμηγορία.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στο «Good Morning America» πριν κάποιες ημέρες, ο Μπέντζαμιν Τσου άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει πιθανότητα ο Ντεπ να μην εισπράξει τα 10 εκατομμύρια δολάρια, που του οφείλει η Χερντ, έπειτα από την απόφαση της δικαίωσής του στο δικαστήριο.

Johnny Depp's legal team discusses victory in defamation case l GMA

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Τζορτζ Στεφανόπουλος, έθεσε το ερώτημα σχετικά με το εάν υπάρχει πιθανότητα ο ηθοποιός να παραιτηθεί από την αποζημίωση, ο Μπέντζαμιν Τσου απέφυγε να απαντήσει μονολεκτικά, με ένα «ναι» ή ένα «όχι» και τόνισε, ότι τα χρήματα δεν αποτέλεσαν ποτέ, βασικό μέλημα του Ντεπ και πως το μόνο που τον ενδιέφερε, ήταν να αποκατασταθεί η ακεραιότητα του ονόματός του. «Αυτό είχε να κάνει με την αποκατάσταση της φήμης του, το έκανε για εκείνον», είπε ο Τσου.



Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκροί στην άσφαλτο 15χρονη και 23χρονος

Νέο Φάληρο: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 30χρονη από τον 22χρονο σύντροφό της - Την παράτησε ημιλιπόθυμη στον δρόμο

Οικονόμου: Η Διώρυγα της Κορίνθου ανοίγει από σήμερα με απόλυτη ασφάλεια για 3 μήνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης