Βικτόρια Μπέκαμ: Την ανάγκασαν να ζυγιστεί live μετά τη γέννηση του γιου της

Βικτόρια Μπέκαμ: Την ανάγκασαν να ζυγιστεί live μετά τη γέννηση του γιου της

«Θεωρούσαν ότι έχω διατροφική διαταραχή και με έβαλαν να ζυγιστώ. Μπορείς να φανταστείς, τι θα γινόταν αν μου το έκαναν αυτό σήμερα;», εξομολογήθηκε η Βρετανίδα τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας

victoria-beckham-0
Στην βρετανική εκπομπή «TFI Friday», αναγκάστηκε να ζυγιστεί η Βικτόρια Μπέκαμ το 1999, μόλις δύο μήνες αφού είχε γεννήσει τον γιο της Μπρούκλιν. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας, ανέσυρε από τη μνήμη της το γεγονός αυτό και το σχολίασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στη Vogue Australia.

«Πήγα σε μια τηλεοπτική εκπομπή με τον Chris Evans πριν από πολλά χρόνια και μόλις είχα γεννήσει τον Μπρούκλιν και έχασα πολύ βάρος μετά», είπε η σχεδιάστρια για το περιστατικό.

«Θεωρούσαν ότι έχω διατροφική διαταραχή και με έβαλαν να ζυγιστώ. Μπορείς να φανταστείς, τι θα γινόταν αν μου το έκαναν αυτό σήμερα;», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Στο βίντεο φαίνεται ο Κρις Έβανς να ρωτά την Αγγλίδα σταρ για το μωρό και τον σύζυγό της Ντείβιντ Μπέκαμ. «Πολλά κορίτσια θέλουν να μάθουν, πώς επανήλθες στη φόρμα σου μετά τη γέννηση;». Τη στιγμή που η Βικτόρια Μπέκαμ σχολίασε, πως το βάρος της ήταν σωστό, ο ίδιος έβγαλε μία ζυγαριά και την έβαλε να ζυγιστεί. Η δια ανέβηκε στη ζυγαριά και ο παρουσιαστής αποκάλυψε τον αριθμό στο κοινό του.
Vicroria1256
Κατά καιρούς η διάσημη Βρετανίδα και σύζυγος του άσσου των γηπέδων Ντέιβιντ Μπέκαμ, έχει κατηγορηθεί για το σώμα και τα κιλά της. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τη θέλουν κατά καιρούς, να πάσχει από νευρική ανορεξία. Μεταξύ άλλων η ίδια έχει  δηλώσει, πως εδώ και χρόνια τηρεί ένα πολύ αυστηρό πρόβλημα διατροφής και πως τρώει το ίδιο γέυμα  καθημερινά για 25 χρόνια. 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας - Δικηγόρος Κίρκη: Έχω φωτογραφία της που είναι πάρα πολύ χτυπημένη

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ευάγγελος Αντώναρος - Μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Πάτμο στην Κρήτη

«Είναι 100% αθώος»: Επιμένει η Βρετανίδα για τον πατέρα της στα Μάλια παρά το βίντεο που τον «καίει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης