Σάντρα Μπούλοκ: Η μητρότητα και η αποχή από την υποκριτική

Σάντρα Μπούλοκ: Η μητρότητα και η αποχή από την υποκριτική

Η διάσημη ηθοποιός κάνει διάλειμμα στην καριέρα της στην υποκριτική για να αφοσιωθεί  στο μεγάλωμα των παιδιών της – Ο ποιοτικός χρόνος είναι το «α» και το «ω»

bullock
Μετά από δεκαετίες στο προσκήνιο και γυρίζοντας άπειρες ταινίες, η Σάντρα Μπούλοκ είναι πιο ευτυχισμένη μένοντας στο σπίτι με τα δύο της παιδιά.

«Η Σάντρα μισεί να είναι μακριά τους για μέρες ή εβδομάδες κάθε φορά», εξηγεί αποκλειστικά πηγή που βρίσκεται κοντά στην ηθοποιό στο νέο τεύχος του «Us Weekly». «Η μόνη πραγματική πρόκληση που έχει μπροστά της είναι να είναι μια σπουδαία μαμά, και γι' αυτήν αυτό απαιτεί να είναι μακριά από το Χόλιγουντ. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να κάνει είναι να “αγοράσει” χρόνο για να είναι με τα παιδιά της και αυτό είναι που την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη».

Η 57χρονη πρωταγωνίστρια της «Χαμένης Πόλης» απασχόλησε τα ηλεκτρονικά μέσα όταν νωρίτερα φέτος ανακοίνωσε την πρόθεσή της να διακόψει την καριέρα της στην υποκριτική.

Θέλει να είναι 24 ώρες μαμά
«Παίρνω τη δουλειά μου πολύ σοβαρά όταν ασχολούμαι με την ηθοποιία. Αλλά τώρα θέλω να είμαι 24 ώρες το 24ωρο με τα μωρά μου και την οικογένειά μου. Εκεί θα είμαι για λίγο καιρό», είχε πει η Μπούλοκ - η οποία υιοθέτησε τον Λούις 12 ετών, και την Λάιλα, 10 ετών, το 2010 και το 2015, αντίστοιχα – στην εκπομπή «Entertainment Tonight» τον περασμένο Μάρτιο, σημειώνοντας ότι σκοπεύει «να εξυπηρετεί κάθε τους ανάγκη» και «να βρίσκεται κοντά τους και να διαχειρίζεται όλα τους τα προβλήματα».

Sandra


Η γεννημένη στη Βιρτζίνια ηθοποιός που είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Μπράιαν Ράνταλ εκστασιάζεται όταν μιλάει για τα παιδιά της. «Όταν τελείωσα την ταινία “Bird Box” τους είπα: "Ορίστε, η μαμά την έφτιαξε για εσάς. Και παρόλο που δεν μπορείτε να τη δείτε μέχρι τα 21 σας, επειδή προφανώς είναι ταινία τρόμου, θα ξέρετε όταν τη δείτε δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα έκανα για εσάς. Ήθελα να δείτε πώς είναι μια οικογένεια. Μερικές φορές γεννιέσαι σε μια οικογένεια και μερικές φορές πρέπει να πας να τη βρεις. Μερικές φορές σε βρίσκει. Ανεξάρτητα από το πώς θα βρεθεί, όταν βρεθεί, η οικογένεια είναι αυτό για το οποίο αγωνίζεσαι, η οικογένεια είναι αυτό που προστατεύεις».

Η πρώτη της σκέψη είναι τα παιδιά
Κλείσιμο
Μιλώντας για εκείνη την εποχή που γύριζε την ταινία είπε: «Τα παιδιά μου είναι πρώτη μου σκέψη το πρωί και η τελευταία μου ο βράδυ. Βρέθηκα σε αυτή τη γη για να σας προστατεύσω. Είστε ο κόσμος μου. Σας αγαπώ τόσο πολύ και θα μετακινήσω βουνά για να βεβαιωθώ ότι είστε ασφαλείς».

Καθώς ο Λιούις και Λάιλα μεγαλώνουν, γίνεται όλο και πιο σημαντικό για την ηθοποιό να περνάει αυτόν τον «ιδιαίτερο και ποιοτικό» χρόνο μαζί τους, σύμφωνα με μια άλλη πηγή προσκείμενη στην ηθοποιό.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2022: Πτώση των βάσεων - «Βουτιά» έως 300 μόρια σε περιζήτητες σχολές


Υπουργείο Εργασίας: Στον «αέρα» η πρόωρη συνταξιοδότηση των δημοσίων υπαλλήλων


Νέες κατηγορίες σε βάρος του τράπερ «Saint» - «Με είχε προσεγγίσει όταν ήμουν 15 χρονών»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης