Λένα Χίντεϊ: Μήνυση ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων στην ηθοποιό για τον κομμένο ρόλο της στο «Thor: Love and Thunder»

Λένα Χίντεϊ: Μήνυση ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων στην ηθοποιό για τον κομμένο ρόλο της στο «Thor: Love and Thunder»

Η μήνυση ήρθε από το πρώην πρακτορείο της ηθοποιού και αφορά κι άλλα πρότζεκτ

sersei-lanister-wainsetein
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση, ότι υποβλήθηκε μήνυση στη Λένα Χίντεϊ και μάλιστα, ύψους 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Πιο συγκεκριμένα, η 48χρονη σταρ του «Game of Thrones», φαίνεται ότι χρωστά αρκετά χρήματα από επαγγελματικές συμφωνίες που έκανε στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, το πρώην πρακτορείο της, της απέστειλε μήνυση ύψους $1.5 εκατομμυρίων, λόγω απλήρωτων προμηθειών που σχετίζονται με μια σειρά από κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πρότζεκτ, όπου συμμετείχε. Ανάμεσα σε αυτά και το «Thor: Love & Thunder»Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η Χίντεϊ θα συμμετείχε στην πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel Studios, αλλά ο ρόλος της κόπηκε.
Το πρώην πρακτορείο της ονομαζόταν «Troika» όταν υπέγραψε σε αυτό το 2005 και το 2020 άλλαξε την ονομασία της σε «YMU». Είναι χαρακτηριστικό, ότι το πρακτορείο υποστηρίζει πως η Χίντεϊ του χρωστάει τουλάχιστον 500.000 δολάρια, δηλαδή σχεδόν το 7% της αμοιβής της, για τις απολαβές της από το «Thor: Love & Thunder».

Η ηθοποιός αποχώρησε από την «Troika/YMU» τον Μάιο του 2020, αλλά το πρακτορείο υποστηρίζει ότι του χρωστάει προμήθειες από διάφορα πρότζεκτ, όπως το «9 Bullets» και τη σειρά «Rita».

Στη «Rita», η Χίντεϊ η θα υποδυόταν τον πρωταγωνιστικό ρόλο ωστόσο, η σειρά δεν προχώρησε. Από την πλευρά της Χίντεϊ ισχυρίζεται, πως στο παρελθόν δεν είχε υπογραφεί καμία γραπτή συμφωνία είτε με το πρώην πρακτορείο ή τον πρώην ατζέντη της, Μάικλ Νταφ, Ο λόγος, ήταν πως όλοι τότε ενεργούσαν βάσει προφορικής συμφωνίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκ νέου αίτηση στο power pass για όσους πολίτες αλλάξουν στοιχεία κατοικίας από απόψε το βράδυ

Πώς έγινε η απαγωγή της 22χρονης στην Κυψέλη - Ο πατέρας της την άρπαξε από την μέση του δρόμου και την κλείδωσε στο υπόγειο


Viral έγινε 89χρονος που χόρεψε με την εγγονή του σε τοπική γιορτή στην Σχοινούσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης