Thor: Love and Thunder - Ο Κρις Χέμσγουορθ αποκάλυψε ότι τα παιδιά του συμμετέχουν στην ταινία

Thor: Love and Thunder - Ο Κρις Χέμσγουορθ αποκάλυψε ότι τα παιδιά του συμμετέχουν στην ταινία

Το πέρασμά τους από την ταινία θα κάνουν και τα παιδιά του Κρίστιαν Μπέιλ, της Νάταλι Πόρτμαν και του σκηνοθέτη, Τάικα Γουαϊτίτι - Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη του πρωταγωνιστή

thor4_marvel
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του πολυσυζητημένου «Thor: Love and Thunder» έχει ξεκινήσει και οι αποκαλύψεις των πρωταγωνιστών και των συντελεστών της ταινίας, έχουν πάρει «φωτιά».

Ο Κρις Χέμσγουορθ, ο οποίος υποδύεται για ακόμη μία φορά τον Thor, έδωσε μία συνέντευξη και αποκάλυψε ότι τα δύο από τα τρία παιδιά του, συμμετέχουν στην ταινία και μάλιστα το κοινό έχει ήδη δει το ένα.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο @KevinMcCarthyTV, ο πρωταγωνιστής αποκάλυψε, ότι ο ένας του γιος και η κόρη του που έχει με την σύζυγό του, Έλσα Πατάκι, εμφανίζονται στην τέταρτη σόλο ταινία του Thor.

Η ερώτηση προέκυψε όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν ο μικρός Thor, ο οποίος εμφανίζεται και στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, είναι πράγματι ο γιος του, κάτι που ο Χέμσγουορθ το επιβεβαίωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Marvel Studios' Thor: Love and Thunder | Official Teaser


Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο ίδιος αποκάλυψε στην πορεία της συνέντευξής του, πως στην ταινία συμμετέχει εκτός από τον γιο του και η κόρη του, στον ρόλο της «Αγάπης». Στο μεταξύ, ανέφερε ότι και τα παιδιά των Κρίστιαν Μπέιλ και της Νάταλι Πόρτμαν θα κάνουν το πέρασμά τους από την ταινία, χωρίς ωστόσο, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Είναι πολύ κουλ και ήθελαν να είναι στην ταινία. Ο Τάικα έβαλε επίσης τα παιδιά του, ο Κρίστιαν Μπέιλ τα δικά του, η Νάταλι επίσης. Είναι και η κόρη μου μέσα...παίζει έναν χαρακτήρα που ονομάζεται "Αγάπη". Ήταν μια οικογενειακή περιπέτεια τα γυρίσματα», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Η πλοκή

Υπενθυμίζεται, ότι η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία κραδαίνει το μαγικό σφυρί, το Mjolnir, ως Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane Foster-Mighty Thor), Tessa Thompson (King Valkyrie) και Jaimie Alexander (Lady Sif), Russell Crowe (Δίας), Christian Bale (Gorr the Butcher). Επίσης οι Chris Pratt, Karen Gillan, Dave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy.

Επίσης ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Σαμ Νέιλ ως Fake Odin και την Μελίσα Μακ Κάρθι ως Fake Hela.

Το «Thor: Love and Thunder» θα προβληθεί στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου.

Δείτε το τρέιλερ


Marvel Studios' Thor: Love and Thunder | Official Trailer
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Η σχέση δημοσιογράφου της Bild με τον προπονητή της Μπάγερν Μονάχου την οδήγησε εκτός ρεπορτάζ

Εύλογο κίνητρο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών το πρόστιμο των €100 λέει το ΣτΕ 

Στα 15.498 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, 13 θάνατοι και 97 διασωληνωμένοι




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης