Εμίλια Κλαρκ: «Τελείωσα με το Game of Thrones»

Εμίλια Κλαρκ: «Τελείωσα με το Game of Thrones»

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν θα την ξαναδούμε ως «Νταινέρυς Ταργκάρυεν»

emiliaclarke233
Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι η HBO τοιμάζει το σίκουελ του «Game of Thrones», που θα επικεντρώνεται στον Τζον Σνόου του Κιτ Χάρινγκτον. Παρόλα αυτά, η «Νταινέρυς Ταργκάρυεν» δεν θα επιστρέψει στη νέα σειρά της τεράστιας επιτυχίας.

 
Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Εμίλια Κλαρκ, μία από τις κεντρικές πρωταγωνίστριες του «Game of Thrones», ρωτήθηκε αν θα ήθελε να επιστρέψει στο franchise. Με την απάντησή της, η ίδια έκανε ξεκάθαρο ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο σύμπαν του GOT. «Όχι, νομίζω ότι τελείωσα με το Game of Thrones», είπε.

Παρόλα αυτά, το νέο πρότζεκτ για το πρίκουελ της σειράς προχωρά κανονικά και τον Αύγουστο, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο «House of the Dragon», το οποίο θα επικεντρώνεται στον Οίκο των Ταγκάρυεν. 

Την ίδια ώρα, ετοιμάζεται και η σίκουελ σειρά την με πρωταγωνιστή τον «Τζον Σνόου». Στην όγδοη και τελευταία σεζόν, ο ίδιος ανακάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα ήταν Αίγκον Ταργκάρυεν και συνειδητοποίησε, ότι ήταν ένας από τους πιθανούς κληρονόμους του Σιδερένιου Θρόνου. Στο τελευταίο επεισόδιο εξορίστηκε από το Γουέστερος και ταξίδεψε βόρεια του τείχους με τους Γουάιλντλινγκς, με σκοπό να αφήσει πίσω την παλιά του ζωή.

got_sequel12


Για την ώρα, το HBO φαίνεται να βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης της σειράς, με τον Χάρινγκτον. Υπενθυμίζεται ότι ο Άγγλος ηθοποιός προτάθηκε για δύο Emmy για την ερμηνεία του στον ρόλο του Τζον Σνόου.

Τέλος, η πρεμιέρα «House of Dragon» θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα μας ταξιδέψει 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς και συγκεκριμένα, στον εμφύλιο πόλεμο των Ταργκάριεν. Η πρίκουελ σειρά βασίζεται στο βιβλίο «Fire & Blood» του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν και η σκηνοθεσία ανήκει στους Ράιαν Κόνταλ και Μιγκέλ Σάποκνικ.

Δείτε το τρέιλερ

House of the Dragon | Official Teaser Trailer | HBO Max
Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

Την ανιούσα πήρε ξανά το ιικό φορτίο στα λύματα - Αύξηση 100% στη Θεσσαλονίκη και 66% στην Αττική

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Οι συνήγοροι της οικογένειας ζητούν αναίρεση για το ελαφρυντικό στον Κορκονέα

Ισόβια για τους δολοφόνους ζητά η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ραφήνα - «Να σαπίσουν στη φυλακή»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης