Βικτόρια Μπέκαμ: Ισπανός σεφ την κατηγορεί ότι του άλλαξε ολόκληρο το μενού, στον γάμο του Ράμος

Βικτόρια Μπέκαμ: Ισπανός σεφ την κατηγορεί ότι του άλλαξε ολόκληρο το μενού, στον γάμο του Ράμος

«Κάναμε τόσο μεγάλη προσπάθεια για να φτιάξουμε ένα μοναδικό μενού και τελευταία στιγμή, τα άλλαξε όλα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο σεφ

Victoria_Beckham_food
Ένας διάσημος Ισπανός σεφ κατηγόρησε τη Βικτόρια Μπέκαμ πως του προκάλεσε «τεράστια αναστάτωση» με τις απαιτήσεις της, στον γάμο του Σέρχιο Ράμος με το μοντέλο, Πιλάρ Ρούμπιο.

Ο Ντάνι Γκαρθία, βραβευμένος σεφ με τρία αστέρια Michelin, ισχυρίστηκε πως η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ του άλλαξε ολόκληρο το μενού που είχε ετοιμάσει ο ίδιος και η ομάδα του για τον γάμο, την τελευταία στιγμή.

«Ήταν πολύ περίεργο. Η Βικτόρια Μπέκαμ άλλαξε όλο το μενού. Ήταν πολύ λυπηρό, γιατί κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, όχι μόνο εγώ και η ομάδα μου, αλλά και η νύφη και ο γαμπρός και όλοι οι άλλοι να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό μενού», είπε αρχικά, σύμφωνα με τη Mirror.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, το μενού που πρότεινε η σχεδιάστρια ήταν βασισμένο κατά κύριο λόγο στα λαχανικά.

«Το μενού που ήθελε ήταν εντελώς διαφορετικό και βασιζόταν εξ' ολοκλήρου στα λαχανικά. Υπήρχαν και μερικά πράγματα, που δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Υπήρχε παντού νερό καρύδας, ένα μπολ με μέντες και από την άλλη, υδροαλκοολούχο τζελ, το οποίο τώρα είναι πολύ διάσημο. αλλά τότε, δεν το ήξερε κανείς. Ήταν περίπλοκο να ετοιμάσω ένα τέτοιο μενού σε ένα βράδυ», εξήγησε ο σεφ.

Οι περίεργες διατροφικές συνήθειες της Βικτόρια Μπέκαμ αποτελούν αντικείμενο έντονου σχολιασμού εδώ και χρόνια. Η σχεδιάστρια είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως δεν τρώει ποτέ φαγητό μαγειρεμένο με λάδι, βούτυρο ή σάλτσες, ενώ απέχει επίσης από το κόκκινο κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε δηλώσει πως η γυναίκα του τρώει επί 25 χρόνια το ίδιο φαγητό.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε μιλήσει στο podcast «River Café’s Table 4» και είχε δηλώσει: «Από τότε που γνώρισα τη Βικτόρια, τρώει μόνο ψητά ψάρια με λαχανικά στον ατμό και πολύ σπάνια θα παρεκκλίνει από αυτό», ενώ πρόσθεσε πως μόνο μία φορά του έκανε το χατίρι να δοκιμάσει κάτι άλλο.

Victoria_Beckham985
«Η μόνη φορά που πιθανότατα μοιράστηκε κάτι που ήταν στο πιάτο μου ήταν όταν ήταν έγκυος με τη Χάρπερ και ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα. Χωρίς αμφιβολία μία από τις αγαπημένες μου βραδιές. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν το έχει φάει ξανά από τότε», συμπλήρωσε.

Φωτογραφίες: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Αρίστευσε στις πανελλαδικές εξετάσεις ένας Ιρανός πρόσφυγας στη Λέσβο

Η Μόσχα ανακοίνωσε κυρώσεις κατά της συζύγου και της κόρης του Τζο Μπάιντεν

Κόντρα με φίλο του έκανε ο 18χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Χαλάνδρι - Συνελήφθη 20χρονος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης