Ο Μασίν Γκαν Κέλι παραλίγο να αυτοπυροβοληθεί ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με τη Μέγκαν Φοξ

Ο Μασίν Γκαν Κέλι παραλίγο να αυτοπυροβοληθεί ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με τη Μέγκαν Φοξ

Στο νέο του ντοκιμαντέρ «Life in Pink», ο τραγουδιστής περιγράφει μια καταθλιπτική νύχτα τον Ιούλιο του 2020, καθώς θρηνούσε για την απώλεια του πατέρα του

Mashine_Gun_Kelly_125__1_
Ο Μασίν Γκαν Κέλι αποκάλυψε, ότι έβαλε ένα γεμάτο όπλο στο στόμα του, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με την νυν αρραβωνιαστικιά Μέγκαν Φοξ,  με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του «Life in Pink». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «ξέφυγε» κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους.
«Δεν έβγαινα από το δωμάτιό μου και άρχισα να νιώθω πολύ μαύρα. Η Μέγκαν είχε πάει στη Βουλγαρία, για να γυρίσει μια ταινία και άρχισε να με πιάνει, αυτή η πραγματικά άγρια παράνοια. Έγινα παρανοϊκός, πίστευα ότι κάποιος θα ερχόταν να με σκοτώσει», θυμάται ο 32χρονος ράπερ. 

Το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή είναι Κόλσον Μπέικερ και όπως εξομολογήθηκε, κοιμόταν πάντα με ένα κυνηγετικό όπλο δίπλα στο κρεβάτι του και απλώς «ξέφυγε» εκείνη την ημέρα.

«Πήρα τηλέφωνο τη Μέγκαν. Της έλεγα κάτι του τύπου, "Δεν είσαι εδώ για μένα". Είμαι στο δωμάτιό μου αρχίζω να της φρικάρω. Φίλε, έβαλα το κυνηγετικό όπλο στο στόμα μου. Και φωνάζω στο τηλέφωνο και η κάννη είναι το στόμα μου. Και πάω να βγάλω την ασφάλεια από το κυνηγετικό όπλο και η σφαίρα, καθώς ανεβαίνει, απλώς μπλοκάρει. Η Μέγκαν δεν βγάζει άχνα, σαν να έχει πεθάνει».

Machine Gun Kelly's Life In Pink | Official Trailer | Hulu


Κλείσιμο
Ο Μασίν Γκαν Κέλι δήλωσε, ότι εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκε, ότι κάτι δεν πάει καλά και πρόσθεσε ότι η Μέγκαν Φοξ και η 12χρονη κόρη του Κέισι, δεν ήθελαν «να του μιλάνε πια μέσα από ένα πέπλο ομίχλης».
«Θέλω να σε βλέπω σαν πατέρα μου» και «Θέλω να σε δω ως τον μελλοντικό μου άντρα» του είπαν. «Έλεγα ότι πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά αυτή τη φορά».

Κλείνοντας ο Μασίν Γκαν Κέλι αποκάλυψε, πως η Μέγκαν Φοξ στα 36 του, έγινε ο ήλιος του, τον βοήθησε να ωριμάσει και του έδωσε ζωή.
«Αυτό είναι, που με βοηθάει να γράψω αυτά τα τραγούδια. Το πάθος μεταξύ μας είναι απλώς αλλόκοτο», ανέφερε.

Ο Μασίν Γκαν Κέλι και η Μέγκαν Φοξ, ξεκίνησαν να βγαίνουν μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα του «Midnight in The Switchgrass» στις αρχές του 2020 και δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, τον Ιούνιο του 2020. Ο έρωτας του ζευγαριού επισφραγίστηκε με την πρόταση γάμου του τραγουδιστή στην ηθοποιό των «Transformers» τον Ιανουάριο του 2022.



Ειδήσεις σήμερα

«Μας σκούντηξε και μας κοίταξε άγρια», λένε οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Πλεύρης για κορωνοϊό: Ίσως ληφθούν ήπια μέτρα το φθινόπωρο - Δεν έχει νόημα τώρα

Φορολοταρία Μαΐου: Οι τυχεροί λαχνοί - Δείτε αν κερδίσατε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης