8 celebrities που έκαναν τους θαυμαστές τους να νιώσουν «βασιλιάδες»

8 celebrities που έκαναν τους θαυμαστές τους να νιώσουν «βασιλιάδες»

Μπορεί το πρόγραμμά τους να είναι πολυάσχολο, όποτε χρειαστεί όμως βρίσκονται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που τους στηρίζουν

ntaouni-momoa-main
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι θαυμαστές παίζουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα των σταρ. Είναι αυτοί που τους «πλημμυρίζουν» με θαυμασμό, ενθάρρυνση και υποστήριξη. Με τη σειρά τους, οι περισσότερες διασημότητες προσπαθούν να ανταποδώσουν στους φαν τους, την εκτίμηση για την αφοσίωσή τους. Μερικοί από αυτούς εκφράζουν την εκτίμησή τους με μικρές χειρονομίες καλοσύνης, ενώ κάποιοι άλλοι δεν διστάζουν να κάνουν πολλά παραπάνω για να κάνουν τους θαυμαστές τους, να νιώσουν ξεχωριστοί.

Οι περιπτώσεις των σταρ που στέκονται στο πλευρό των ανθρώπων που τους στηρίζουν από την αρχή της καριέρας τους, είναι αρκετές. Ακολουθούν μερικές συγκινητικές ιστορίες που οι celebrities έκαναν τους φαν τους, να αισθανθούν «βασιλιάδες».

1. Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ
Όταν η Limbitless Solutions στη Φλόριντα έφτιαξε έναν ρομποτικό βραχίονα για τον μικρό Άλεξ Πρινγκ, ο πρωταγωνιστής του Iron Man, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, εμφανίστηκε ξαφνικά στο σπίτι του 7χρονου παιδιού, για να του παραδώσει το χέρι. Το αγόρι είναι τεράστιος θαυμαστής των υπερηρώων, αλλά κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος όταν γνώρισε τον πραγματικό Iron Man.

1__Robert_Downey_Jr___1_


Ο ηθοποιός άνοιξε δύο ασημένιες θήκες για να αποκαλύψει τόσο το νέο άκρο, όσο και τον δικό του βραχίονα Iron Man και στη συνέχεια οι δυο τους, συνέκριναν τα δύο χέρια. Ο ηθοποιός επαίνεσε τον Άλεξ λέγοντας ότι το χέρι του είναι πολύ καλύτερο από του χαρακτήρα που υποδύεται και του είπε ότι ήταν «μεγάλο προνόμιο» να παραδώσει το προσθετικό χέρι στον Άλεξ. Αργότερα, ο σταρ μοιράστηκε το βίντεο της συνάντησης στο προφίλ του στο Facebook, τονίζοντας ότι ο Άλεξ είναι «το πιο τρυφερό 7χρονο παιδί» που γνώρισε ποτέ.

Iron Man, Iron Boy: New Arm Prosthetic From Robert Downey Jr.


2. Ντρέικ
Όταν η 11χρονη Σοφία Σάντσεζ περίμενε να κάνει επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς το 2018, ο διάσημος Καναδός ράπερ την επισκέφτηκε σε νοσοκομείο του Σικάγο. Το κοριτσάκι ήταν μεγάλη θαυμάστρια του Ντρέικ και η μεγαλύτερη επιθυμία της ήταν να γνωρίσει από κοντά το είδωλό της. Ο Nτρέικ πραγματοποίησε αμέσως την επιθυμία της και μπήκε στο δωμάτιο του νοσοκομείου, λέγοντας: «Μου ζήτησες να έρθω και εδώ είμαι», με τη μικρή να ουρλιάζει από χαρά.

Drake surprises Sofia Sanchez who wanted a heart replacement! (Emotional)
Κλείσιμο

3. Τζέισον Μομόα
Το 2020, ο σταρ του Aquaman μοιράστηκε στο Instagram, αποσπάσματα μιας βιντεοκλήσης που είχε με έναν νεαρό θαυμαστή της ταινίας, που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ο μικρός θαυμαστής ήταν εμφανώς εντυπωσιασμένος καθώς συνομιλούσε με τον ήρωά του και ο Μομόα ήταν τόσο χαρούμενος, που προσκάλεσε το παιδί να συμμετέχει στα γυρίσματα του φιλμ.

3_Momoa-jason__1_


4. Τέιλορ Σουίφτ
Είναι γνωστό πως η Τέιλορ Σουίφτ είναι πολύ ευγενική με τους θαυμαστές της. Όχι μόνο εμφανίζεται στους γάμους τους, αλλά τους ψήνει μπισκότα και τους στέλνει συνέχεια δώρα. Μία από τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις της όμως, ήταν όταν αγόρασε ένα σπίτι σε μία θαυμάστριά της. Η νεαρή γυναίκα ήταν άστεγη και έγκυος και η γενναιόδωρη πράξη της Τέιλορ, ήταν αληθινή ευλογία . Η διάσημη τραγουδίστρια προσφέρθηκε επίσης να της πάρει ό,τι άλλο χρειάζεται για να μεγαλώσει το μωρό της: «Θέλω να μπορείς να απολαμβάνεις το κοριτσάκι σου, να μην ανησυχείς για όλα αυτά», της είχε πει τότε η Σουίφτ.

4_swift-house__1_


5. Ντουέιν Τζόνσον
Ο Ντουέιν Τζόνσον ή αλλιώς "The Rock", πήρε έναν 7χρονο θαυμαστή που έπασχε από τελικό στάδιο καρκίνου, για να κάνει παρέα μαζί του στα γυρίσματα του Baywatch. Ο Γκάμπριελ «Τάτερ» Σίνγκλετον υπέστη πολλές δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις, περιμένοντας μήνες να συναντήσει τον ήρωά του, αλλά τελικά ο σταρ έμαθε ότι τον έψαχνε και στάθηκε στο πλευρό του μέχρι τη στιγμή που «έφυγε». Σε μια μακροσκελή ανάρτηση τον Αύγουστο του 2016 που πέθανε το παιδί, ο Τζόνσον είχε αναφέρει πόσο πολύ αγάπησε τον μικρό, γράφοντας μεταξύ άλλων πως ο σπουδαίος Τάτερ κέρδισε τα φτερά ενός αγγέλου και δεν πονάει πλέον.

5__Ντουειν_Τζονσον__1_


6. Τζον Μπον Τζόβι
Το να εμφανιστεί κάποιος celebrity στον γάμο σας, είναι σίγουρα που κάτι δεν συνηθίζεται. Μία θαυμάστρια του Τζον Μπον Τζόβι, όχι μόνο τον είχε στους καλεσμένους, αλλά ο διάσημος μουσικός τη συνόδεψε μάλιστα στην εκκλησία, παραδίδοντάς την και στον γαμπρό!

6__Τζον_Μπον_Τζοβι__1_


7. Τζάστιν Μπίμπερ
Ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει ένα από τα πιο αφοσιωμένα φαν κλαμπ στη μουσική βιομηχανία, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα του. O 28χρονος τραγουδιστής προσπαθεί πολύ συχνά να εκπλήξει τους θαυμαστές του, με τον πιο γλυκό τρόπο. Κάποτε βοήθησε να πραγματοποιηθεί το πάρτι Quinceañera, που αφορά τα 15α γενέθλια ενός κοριτσιού που γιορτάζεται ευρέως από όλες τις νεαρές στη Λατινική Αμερική. Ο διάσημος Καναδός μουσικός επισκέφθηκε το σπίτι της θαυμάστριάς του, Άσλεϊ, για να την πάει στο πάρτι.

Λόγω μιας σοβαρής μάχης με τη μηνιγγίτιδα, το κορίτσι αναγκάστηκε αρχικά να χάσει τη μεγάλη γιορτή. Εξομολογήθηκε ότι βασιζόταν συχνά στη μουσική του Τζάστιν για να τη βοηθήσει να συνεχίσει τον αγώνα της και ο Τζάστιν έκανε τα πάντα για να την κάνει να νιώσει ξεχωριστή για εκείνη τη νύχτα. Εκτός από την οργάνωση του ονειρεμένου πάρτι, της έκανε έκπληξη δίνοντάς της ένα υπέροχο ροζ φόρεμα που φόρεσε εκείνο το βράδυ, ενώ δεν παρέλειψε να της ζητήσει να του χαρίσει τον πρώτο χορό της βραδιάς.

Justin Bieber surprises a fan live !!


8. Tζόνι Ντεπ
Ο Τζόνι Ντεπ σε κάθε ευκαιρία, δείχνει την ευγνωμοσύνη του στους θαυμαστές του, προσπαθώντας να τους χαρίσει χαρά και οτιδήποτε χρειαστούν. Πέρα από τις δωρεές που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, αξιοσημείωτες θεωρούνται οι επισκέψεις του στα νοσοκομεία παίδων. Ο σταρ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των Πειρατών της Καραϊβικής, δεν έβγαζε τη χαρακτηριστική στολή του Τζακ Σπάροου και επισκεπτόταν ένα νοσοκομείο στο Βανκούβερ, προσφέροντας χαρά στους μικρούς θαυμαστές του που πάλευαν με τον καρκίνο.

Johnny Depp as “Captain Jack Sparrow” sails into Vancouver to visit patients at BCCH [FULL VIDEO}
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης