Κιμ Καρντάσιαν: Αποκάλυψε πώς γνώρισε τον Πιτ Ντέιβιντσον - «Στην αρχή τον ήθελα μόνο για μια βραδιά»

Κιμ Καρντάσιαν: Αποκάλυψε πώς γνώρισε τον Πιτ Ντέιβιντσον - «Στην αρχή τον ήθελα μόνο για μια βραδιά»

Πιο ερωτευμένη από ποτέ δηλώνει πλέον, η διάσημη τηλεπερσόνα - «Ήξερα πόσο καλά περνάνε οι γυναίκες μαζί του κι είπα "πρέπει να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό"» αναφέρει

kim-pete-arthro
Ο έρωτας της Κιμ Καρντάσιαν με τον Πιτ Ντέιβιντσον πάει από το καλό στο καλύτερο.

Το ζευγάρι διατηρεί γενικά, ένα πολύ χαμηλό προφίλ σε σχέση με τον δεσμό τους και προσπαθούν να τον προστατέψουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιλώντας σε πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι «Kardashians», η Κιμ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη σχέση τους και μίλησε ανοιχτά, ξεκινώντας από την πρώτη τους συνάντηση στο «Saturday Night Live».

Η διάσημη τηλεπερσόνα παραδέχτηκε πως ήταν εκείνη που έκανε την πρώτη κίνηση να προσεγγίσει τον κωμικό ηθοποιό, αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον Κάνιε Γουέστ.

«Πήγα στο SNL και μετά, όταν φιληθήκαμε σε εκείνη τη σκηνή, ένιωθα ότι κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Τον κοιτούσε κι έλεγα μέσα πως "πρέπει να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό"», είπε αρχικά η Κιμ Καρντάσιαν.

Jasmine and Aladdin - SNL
Κλείσιμο

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, αν και όλοι είχαν παραβρεθεί στο after party της Κιμ Καρντάσιαν μετά το σόου, ο Πιτ δεν ήταν εκεί.

«Λίγες ημέρες αργότερα, τηλεφώνησα στον παραγωγό του SNL κι είπα "έχεις τον αριθμό του Πιτ;"», αναφέρει η Κιμ, ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια πως: «Είχε ακούσει τις φήμες για τον Πιτ Ντέιβιντσον και τον "αέρα" που έχει στην ερωτική του ζωή».

Αν και αρχικά, δεν φανταζόταν σε καμία περίπτωση πως θα κατέληγαν σε σχέση, η μοίρα της τα έφερε αλλιώς.

«Στην αρχή τον ήθελα μόνο για μια βραδιά. Δεν σκεφτόμουν καν "οκ, θα έχω σχέση μαζί του", αλλά άκουσα το πόσο καλά περνάνε οι γυναίκες μαζί του και λέω "πρέπει να βγω κι εγώ με αυτόν τον τύπο"», παραδέχτηκε η διάσημη τηλεπερσόνα της οικογένειας Καρντάσιαν.


Ωστόσο, δεν ήξερε πως αυτή η έλξη ήταν αμοιβαία. Όταν αργότερα, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μαζί, η Μέγκαν Φοξ, με την οποία η Κιμ είναι πολύ καλή φίλη, της έστειλε μήνυμα και της αποκάλυψε πως ο ηθοποιός της είχε ζητήσει τον αριθμό της μήνες πριν, αλλά εκείνη δεν του τον έδωσε.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια η Κιμ Καρντάσιαν, δεν περίμενε ποτέ ότι αυτός ο άνδρας θα μπορούσε να την κάνει τόσο ευτυχισμένη και να την κάνει να εστιάζει σε απλά πράγματα, όπως οι τηλεοπτικές σειρές ή το γυμναστήριο.


«Αυτός ο άνδρας με έχει κάνει να μη νοιάζομαι καν για το μακιγιάζ μου, όταν βγαίνω έξω. Είναι το πιο αναζωογονητικό συναίσθημα που έχω νιώσει μέχρι σήμερα», είπε κλείνοντας η Κιμ για τον αγαπημένο της.



Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Ντεπ-Χερντ: Οι αντιδράσεις μετά τη δικαστική νίκη του Τζόνι Ντεπ από την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ


Survivor: Η τελευταία επικοινωνία και ο… Βασιλιάς του Άγιου Δομίνικου – Δείτε βίντεο


Γιάννης Στάνκογλου: Μεταμορφώνεται σε Αλέξη Ζορμπά για τις ανάγκες της νέας του παράστασης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης