Ζεντάγια : Η σπάνια ανάρτησή της για τα γενέθλια του Τομ Χόλαντ

Ζεντάγια : Η σπάνια ανάρτησή της για τα γενέθλια του Τομ Χόλαντ

Δείτε την ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός για τον σύντροφό της

zentagia
Ο έρωτας της Ζεντάγια και του Τομ Χόλαντ χρειάστηκε τρεις ταινίες Spider-Man για να ανθίσει και τώρα οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Με την είσοδο του Ιουνίου, ο Τομ Χόλαντ έκλεισε τα 26 και η σύντροφός του δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί. Με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζεντάγια ευχήθηκε για τα γενέθλια του αγαπημένου της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Τα πιο χαρούμενα γενέθλια σε αυτόν που με κάνει την πιο ευτυχισμένη».

Δείτε την ανάρτησή της

zendayaholland13



«Είναι λες και είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Είναι τόσο υπέροχη και καταπληκτική», ειχε πει ο Χόλαντ στο περιοδικό People όταν ακόμη γυριζόταν το «Spider-Man: Homecoming».

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι οι δυο τους είναι αρκετά διακριτικοί, όσον αφορά τη σχέση τους. Μιλώντας στο GQ, η Ζεντάγια είχε μιλήσει για το ενδιαφέρον που δείχνουν για τη σχέση τους με τον Χόλαντ, λέγοντας: «Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν αρκετά περίεργο και επεμβατικό. Με την ίδια λογική, όταν αγαπάς πραγματικά και νοιάζεσαι για κάποιον, κάποιες στιγμές ή πράγματα, θέλεις να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου. Νομίζω ότι το να αγαπάς κάποιον είναι ιερό πράγμα. Και αυτήν την ιερότητα θέλεις να την απολαύσεις με τον άνθρωπό σου».

«Νιώσαμε ότι μας έκλεψαν την ιδιωτικότητά μας», πρόσθεσε ο Χόλαντ σε δική του συνέντευξη και πρόσθεσε: «Ένα από τα μειονεκτήματα της φήμης είναι ότι η ιδιωτικότητα δεν είναι πλέον στον έλεγχό μας. Αυτό σημαίνει πως μία στιγμή που πιστεύεις ότι είναι μόνο ανάμεσα σε 2 ανθρώπους που αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλον, είναι τελικά μια στιγμή για όλον τον κόσμο. Πάντα ήθελα η ιδιωτική μου ζωή να είναι πράγματι ιδιωτική. Γιατί έτσι κι αλλιώς μοιράζομαι μεγάλο μέρος της ζωής μου με τον κόσμο. Νιώσαμε ότι μας έκλεψαν την ιδιωτικότητά μας».

holland_zendaya




Ειδήσεις σήμερα

Πρωτοδικείο: Aπαγορεύεται η διακοπή ρεύματος σε ευάλωτα νοικοκυριά που δεν πληρώνουν ρήτρα αναπροσαρμογής

Πώς θα εξελιχθεί η καριέρα του Τζόνι Ντεπ, μετά τη δικαστική του νίκη εναντίον της Άμπερ Χερντ

Ο εφιάλτης των πυρηνικών απειλών επιστρέφει – Tι σημαίνει η αποστολή αμερικανικών πυραύλων στο Κίεβο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης