Τζόνι Ντεπ: Tα δάκρυα της Καμίλ Βάσκεζ στην ανακοίνωση της ετυμηγορίας και η σκληρή «μάχη» που έδωσε εναντίον της Άμπερ Χερντ

Τζόνι Ντεπ: Tα δάκρυα της Καμίλ Βάσκεζ στην ανακοίνωση της ετυμηγορίας και η σκληρή «μάχη» που έδωσε εναντίον της Άμπερ Χερντ

Η 37χρονη δικηγόρος δυσκολεύτηκε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μετά την απόφαση - Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αποθέωναν από την έναρξη της πολύκροτης δίκης

vasquez_depp_xr
Μετά από μία έντονη δικαστική διαμάχη που κράτησε πολλές εβδομάδες και μονοπωλούσε συνεχώς τα μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Τζόνι Ντεπ απολαμβάνει πλέον τη δικαίωση, νιώθοντας ήρεμος μετά από έξι χρόνια συκοφαντίας, από την Άμπερ Χερντ.

Ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο στο οποίο τον κατηγορούσε τον Δεκέμβριο του 2018, στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ ισχυρίστηκε τότε, ότι ο Ντεπ (χωρίς να αναφέρει το όνομά του), την κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους.

Ο Τζόνι Ντεπ μετά τις τεράστιες διαστάσεις που πήρε η υπόθεση, χάνοντας την ψυχική του ηρεμία αλλά κι αρκετές δουλειές στον κινηματογράφο, εξαιτίας των ισχυρισμών της πρώην του, τη μήνυσε, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια. Οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

depp-winner


Σκοπός του Ντεπ, όπως δήλωσε στην ανακοίνωση που δημοσίευσε στο Instagram μετά την ετυμηγορία, ήταν να μαθευτεί η αλήθεια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε από το σώμα των ενόρκων, αλλά και τη «μάχη» που έδωσε η νομική ομάδα του ηθοποιού.

Ανάμεσά τους, η δικηγόρος Καμίλ Βάσκεζ, που έγινε διάσημη εν μία νυκτί κι έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, προκειμένου να «αφανίσει» τη Χερντ.

Η Βάσκεζ προκάλεσε τεράστια αίσθηση κατά τη διάρκεια της δίκης του Τζόνι Ντεπ. Η όμορφη δικηγόρος όχι μόνο ενθάρρυνε τον ηθοποιό, αλλά επισήμανε ανελέητα ψέματα και ανακρίβειες στην κατάθεση της Άμπερ Χερντ, με τους χρήστες του διαδικτύου να λατρεύουν την επιμονή της.

Ο Ντεπ δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο την ημέρα της ετυμηγορίας, αφού βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στο άκουσμα της απόφασης, οι δικηγόροι του δεν σταμάτησαν να πανηγυρίζουν για τη δικαίωση του πελάτη τους και τη σπουδαία νίκη που κατάφεραν.

Αυτή που ξεχώρισε για ακόμη μία φορά, ήταν πάλι η Βάσκεζ, που μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, έβαλε τα κλάματα, πέφτοντας στην αγκαλιά των συναδέλφων της:

Camilla Vasquez cries after winning Johnny's trial

25783448
25783449
25783478
25783591
Κλείσιμο



Η Καμίλ Βάσκεζ, που εκπροσωπεί το δικηγορικό γραφείο Brown Rudnick Vasquez, ειδικεύεται σε υποθέσεις δυσφήμισης και συμπεριλήφθηκε στη λίστα των καλύτερων δικηγόρων στην Αμερική, την περίοδο 2021-2022.

Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί επίσης, ότι η δίκη του Ντεπ και της Χερντ, της έφερε τεράστια δημοτικότητα. Οι θαυμαστές του ηθοποιού μάλιστα, την αποκάλεσαν αρκετές φορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως τη «βασίλισσα» της δίκης.

depp-johnny-1


Μεγάλη σημασία έδωσαν τα ΜΜΕ και στη σχέση του δικηγόρου με τον ηθοποιό. Ήταν αδύνατο να μείνουν απαρατήρητες μερικές τρυφερές χειρονομίες και αγκαλιές κατά τη διάρκεια της δίκης. Υπάρχουν επίσης πολλά βίντεο στα social media, στα οποία οι θαυμαστές ρωτούν τη Βάσκεζ για τη σχέση της με τον Ντεπ, αν και ουδέποτε έλαβαν απάντηση.

Αυτό που εντυπωσίασε όμως περισσότερο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης, ήταν ο τρόπος που η Βάσκεζ αντιμετώπισε τη Χερντ. Η δικηγόρος έκανε άβολες ερωτήσεις στην ηθοποιό και αντέδρασε έντονα σε κάθε ψέμα που ξεστόμιζε η πρώην σύντροφος του Ντεπ, ασκώντας της μεγάλη πίεση.

Χαρακτηριστικό σημείο της δίκης είναι οι αλλεπάλληλες ενστάσεις της δικηγόρου του Ντεπ στις ερωτήσεις που έθετε η συνήγορος της Χερντ, Ελέιν Μπρέντεχοφτ, στην εντολέα της, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της αντεξέτασης, οι ερωτήσεις της Βάσκεζ είχαν ως στόχο να δείξουν ότι η Χερντ αποτελεί μία αναξιόπιστη μάρτυρα.

Johnny Depp Lawyer Objects Several Times During Amber Heard Redirect



Άλλο σημείο της δίκης που επίσης ξεχώρισε, ανάμεσα στις ατελείωτες ώρες που κράτησε η δικαστική διαμάχη, ήταν όταν η δικηγόρος του Ντεπ, τη «στρίμωξε» τη Χερντ και αναγκάστηκε να παραδεχτεί, πως δεν έδωσε ποτέ σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, τα χρήματα που έλαβε από τον Τζόνι Ντεπ.

Στην ανακοίνωση που δημοσίευσε ο Ντεπ, ο ηθοποιός αναφέρεται στο ευγενές έργο της δικαστού, των ενόρκων, του δικαστικού προσωπικού και των αστυνομικών που θυσίασαν τον χρόνο τους για να φτάσουν σε αυτό το σημείο, καθώς και στην επιμελή και ακλόνητη νομική του ομάδα, που έκανε εξαιρετική δουλειά βοηθώντας τον να αποκαλύψει την αλήθεια.

Μια ομάδα που πίστεψε και πάλεψε για εκείνον, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «η αλήθεια δεν χάνεται ποτέ».

ντεπππ

Ειδήσεις σήμερα:

Στο μικροσκόπιο η ανάρτηση του αυτόχειρα γυμναστή για τη χαμένη περιουσία και τα σκοτεινά κυκλώματα

Θεσσαλονίκη: Αναπάντητα ερωτήματα για τον ξαφνικό θάνατο της 12χρονης - Ήταν αθλήτρια χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας

Ο εφιάλτης των πυρηνικών απειλών επιστρέφει – Tι σημαίνει η αποστολή αμερικανικών πυραύλων στο Κίεβο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης