Εκατοντάδες θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ περίμεναν την απόφαση έξω από το δικαστήριο στη δίκη με την Άμπερ Χερντ

Εκατοντάδες θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ περίμεναν την απόφαση έξω από το δικαστήριο στη δίκη με την Άμπερ Χερντ

Οι ένορκοι δεν κατέληξαν σε απόφαση και θα επιστρέψουν στο δικαστήριο την Τρίτη, ωστόσο ο διάσημος ηθοποιός έχει κερδίσει ήδη την εκτίμηση των φαν του

25762127
Η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι ένορκοι δεν κατέληξαν σε ετυμηγορία, συνεπώς θα επιστρέψουν στο δικαστήριο της κομητείας Φέρφαξ στην κοινοπολιτεία Βιρτζίνια των ΗΠΑ, την Τρίτη στις 9 το πρωί.

Επί έξι εβδομάδες η «μάχη» μεταξύ των δύο πρώην συζύγων μονοπώλησε το παγκόσμιο ενδιαφέρον και οι θαυμαστές του ηθοποιού, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να δείξουν τη συμπαράστασή τους προς το πρόσωπό του.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και οι δύο νομικές ομάδες παρουσίασαν τα τελικά τους επιχειρήματα. H επιτροπή,  η οποία αποτελείται από 7 ενόρκους και δύο αναπληρωματικούς εξέτασε τις ετυμηγορίες, προκειμένου να ανακοινώσει την τελική απόφαση, αλλά δεν συμφώνησαν.  Έτσι, θα συνεδριάσουν ξανά την Τρίτη, καθώς τη Δευτέρα είναι η αργία της Ημέρας Μνήμης στις ΗΠΑ.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η δίκη, έτσι και τώρα, εκατοντάδες θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ περίμεναν με αγωνία την ετυμηγορία. Όταν δε ο σταρ, αποχώρησε από το δικαστήριο, επικράτησε χαμός, με τον κόσμο να ζητωκραυγάζει υπέρ του ηθοποιού.

Johnny Depp Shakes Hands with Everyone While Leaving Court

Κλείσιμο
25762160_3
25762159_2
25762124_3



Προηγουμένως, η δικαστής Penney Azcarate είχε τονίσει τι πρέπει να λάβει υπόψιν η επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση. Ανέφερε ότι το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ομόφωνο και να διαθέτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που έχουν καταχωρηθεί ως αποδεικτικά στοιχεία. Τόνισε επίσης, ότι δεν πρέπει να μιλήσουν σε κανέναν άλλο για όσα θα συζητήσουν.

Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα 2 φορές το μήνα ο Στηβ Μιλάτος

Μεγάλη έκρηξη σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας - Ένας τραυματίας

Αστεροειδής τέσσερις φορές μεγαλύτερος από το «Empire State Building» περνά σήμερα κοντά από τη Γη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης