Κέιτ Μος: Ειδικός στη γλώσσα του σώματος αναλύει την κατάθεση της πρώην συντρόφου του Τζόνι Ντεπ στην πολύκροτη δίκη

Κέιτ Μος: Ειδικός στη γλώσσα του σώματος αναλύει την κατάθεση της πρώην συντρόφου του Τζόνι Ντεπ στην πολύκροτη δίκη

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος αναλύει τις αντιδράσεις του μοντέλου, του Ντεπ αλλά και της Αμπερ Χερντ

johnny_depp_kate_moss_new_xr
Χρειάστηκαν λιγότερα από δύο λεπτά για να «σώσει» η Κέιτ Μος τον πρώην αγαπημένο της Τζόνι Ντεπ, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στην πολύκροτη δίκη εναντίον της Άμπερ Χερντ.

Το σούπερ μόντελ που έβγαινε με τον διάσημο ηθοποιό από το 1994 έως το 1998, κατέθεσε μέσω βίντεο, «αδειάζοντας» την Άμπερ Χερντ. Η Χερντ έδωσε από μόνη της την «πάσα» στην ομάδα υπεράσπισης του ηθοποιού την προηγούμενη εβδομάδα, να καλέσουν την Κέιτ Μος, για κατάθεση κι όπως φαίνεται, δεν της βγήκε σε καλό. Προκειμένου να κατηγορήσει τον Ντεπ ότι ήταν βίαιος και σε προηγούμενες σχέσεις του, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια της σχέσης του ηθοποιού με την Κέιτ Μος.

Η Μος ωστόσο ήταν ξεκάθαρη: «Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε από καμία σκάλα», εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Τζαμάικα:

«Φεύγαμε από το δωμάτιο, ο Τζόνι έφυγε πριν από εμένα και προηγουμένως, είχε καταιγίδα. Καθώς έβγαινα από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες και γλίστρησα, πόνεσε η πλάτη μου. Ούρλιαξα, γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα πολύ. Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με μετέφερε πίσω στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια», δήλωσε το μοντέλο.

Η υπεράσπιση αρνήθηκε να εξετάσει περαιτέρω την Κέιτ Μος και έτσι, το μοντέλο κατάφερε να μιλήσει στο δικαστήριο μόνο για μερικά λεπτά.

Δείτε το βίντεο με την κατάθεση της Κέιτ Μος

Kate Moss Clarifies Johnny Depp Didn't Push Her Down the Stairs


Aπό εκείνη τη στιγμή, το διαδίκτυο γέμισε μηνύματα υποστήριξης στην Κέιτ Μος που μετά από 28 χρόνια υποστήριξε τον Τζόνι Ντεπ, καταρρίπτοντας κάθε ισχυρισμό ότι είναι βίαιος.

Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς, ανέλυσε μάλιστα τις κινήσεις στο πρόσωπο της Μος, λέγοντας ότι το μοντέλο «δεν έχει τίποτα άλλο παρά μόνο ζεστά συναισθήματα προς τον πρώην της» και «έλαμπε καθώς θυμήθηκε τη ρομαντική σχέση με τον Ντεπ».

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση αν γνωρίζει τον Τζόνι Ντεπ, οι πολύ λεπτές κινήσεις του προσώπου της Μος υποδηλώνουν «ζεστασιά» στη μνήμη. Η δεξιά πλευρά του στόματός της είχε ένα διακριτικό χαμόγελο καθώς απάντησε, «Ναι τον γνωρίζω», είπε η Τζέιμς στην DailyMail, ενώ συζητούσε για τη μαρτυρία της Μος.

mossluagh


Παράλληλα, έδινε την εντύπωση ότι ήταν ευγενική και χαμογελούσε γλυκά και απολογητικά όταν σε μία στιγμή τη διέκοψε ο δικηγόρος, για μία ερώτηση.

Σημείωσε επίσης, ότι η Μος φαινόταν «απαθής, χωρίς σημάδια στρες ή άγχους», παρά το γεγονός ότι είχε δηλώσει παλαιότερα ότι «σιχαίνεται να μιλάει δημόσια και να δίνει συνεντεύξεις».

Η 48χρονη όμως άφησε στην άκρη το «μίσος» της για τις συνεντεύξεις, για να σπεύσει να βοηθήσει τον Ντεπ στο δικαστήριο χθες, προκαλώντας ένα τεράστιο πλήγμα στην πρώην σύζυγο του ηθοποιού, καθώς έμπειροι νομικοί αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη κατάθεση θα είναι καθοριστική για την υπερασπιστική γραμμή του σταρ.

moss321
Κλείσιμο


Από την άλλη πλευρά, η Τζέιμς ισχυρίστηκε ότι το άβολο βλέμμα της Χερντ καθ' όλη τη διάρκεια της κατάθεσης της Κέιτ Μος, με το ανασηκωμένο πηγούνι και φρύδια, υποδηλώνει ότι ένιωθε «άρνηση ή αποστασιοποίηση».

herant


Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, δεν μπορούσε να παραλείψει και τη στάση του Τζόνι Ντεπ. Όπως ισχυρίζεται η Τζέιμς, ο ηθοποιός προσπάθησε πάρα πολύ να κρύψει τη χαρά του, κρατώντας τα δάχτυλά του πάνω από το στόμα του, αλλά όταν ολοκληρώθηκε η μαρτυρία, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει άλλο την ευτυχία του με όσα είπε η Κέιτ Μος και έβγαλε ένα μικρό χαμόγελο.

ντεπππ

Ειδήσεις σήμερα:

Επιστολή της Ελλάδας στον ΟΗΕ για τις ανυπόστατες αιτιάσεις της Τουρκίας για τα νησιά του Αιγαίου

Αλλαγές στο Δημόσιο: Οι... «συνοδοί ανελκυστήρα» και οι άλλες παρωχημένες ειδικότητες που καταργούνται

Τα 40 λεπτά του τρόμου στο Τέξας: Κλειδώθηκε με τα παιδιά στην τάξη και άρχισε να τα «γαζώνει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης