Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο λόγος που απουσίαζε από τον γάμο της ο αδερφός της, Ρομπ

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο λόγος που απουσίαζε από τον γάμο της ο αδερφός της, Ρομπ

Ο 35χρονος ήταν ο μόνος από την οικογένεια Καρντάσιαν που δεν έδωσε το παρών στο Πορτοφίνο της Ιταλίας - Ποιος είναι ο λόγος

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__1_
Αν και ολόκληρη η οικογένεια Καρντάσιαν έδωσε το παρών στον γάμο της Κόρτνεϊ με τον Τράβις Μπάρκερ στο Πορτοφίνο της Ιταλίας, οι θαυμαστές τους δεν προσπέρασαν το γεγονός ότι ο αδερφός της, Ρομπ απουσίαζε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ε!», ο 35χρονος «δεν ένιωθε άνετα» να βρίσκεται στο μυστήριο, με όλους αυτούς τους διάσημους καλεσμένους και την πολυτέλεια που επικρατούσε.

«Ο Ρομπ δεν ένιωθε άνετα να παρευρεθεί στον γάμο της Κόρτνεϊ, γιατί δεν του αρέσει το θέαμα», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του στο E!.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως τα τελευταία χρόνια, ο νεαρός έχει απομονωθεί ιδιαίτερα και προτιμά να κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε αντίθεση με τις αδερφές του.

Τέλος, η ίδια πηγή ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα μεταξύ εκείνου και της αδερφής του, όπως υποστήριζαν χρήστες του διαδικτύου.

«Η Κόρτνεϊ και όλη η οικογένεια καταλαβαίνουν απόλυτα. Δεν περίμενε να παρευρεθεί ο Ρομπ και ξέρει ότι έχει την υποστήριξή του σε κάθε περίπτωση», ανέφερε.

Ο Ρομπ Καρντάσιαν ξεκίνησε να απομακρύνεται από τα φώτα της δημοσιότητας, λίγο μετά τον χωρισμό του από την Μπλακ Τσάινα, με την οποία και βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη αυτό το διάστημα.

«Θα κάνει κάποιες εμφανίσεις σε πιο ιδιωτικές εκδηλώσεις, χαμηλών τόνων. Δεν του αρέσει να βρίσκεται κοντά στις κάμερες και σε εκδηλώσεις όπως αυτή», αναφέρει η πηγή.

Κλείσιμο
Το ροκ ζευγάρι της showbiz επέλεξε το κάστρο «Castello Brown», που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.


Ο γάμος τους έγινε σε στενό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την οικογένεια και τους φίλους τους να αναρτούν στιγμιότυπα στα social media, μόνο αφού είχε ολοκληρωθεί το μυστήριο.

Ντυμένη με ένα νυφικό με την υπογραφή του οίκου Dolce & Gabbana, η διάσημη τηλεπερσόνα είπε το μεγάλο «ναι» στον ροκ σταρ των Blink-182.

Τα βλέμματα όλων τράβηξε το πέπλο του νυφικού της, πάνω στο οποίο ήταν κεντητή με δαντέλα η μορφή της Παναγίας.


Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι μάλιστα και ένα από τα τατουάζ του Τράβις Μπάρκερ. Κάτω από αυτό, ο ντράμερ γράφει: «Οικογένεια, αφοσίωση, σεβασμός».


Ειδήσεις σήμερα

Άγιον Όρος: Επίσκεψη Οικ. Πατριάρχη Βαρθολομαίου με βαρύνουσα σημασία


Αυτός είναι ο 18χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε 19 μαθητές και δύο δασκάλους σε δημοτικό σχολείο του Τέξας


Survivor: Χαμός στην «τυφλόμυγα» με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να… αλλάζει ομάδα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης