Η Kένταλ Τζένερ κατηγορεί τον Σκοτ Ντίσικ για κακοποιητική συμπεριφορά

Η Kένταλ Τζένερ κατηγορεί τον Σκοτ Ντίσικ για κακοποιητική συμπεριφορά

Το διάσημο μοντέλο σε πρόσφατο επεισόδιο του νέου ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν, είχε πολλά να πει για τον πρώην της αδερφής της

kendall__1_
Παρά το γεγονός, ότι η Κόρτνει Καρντάσιαν και ο Σκοτ Ντίσικ έχουν χωρίσει από το 2015, ο ίδιος εξακολουθεί να είναι μέρος της διάσημης οικογένειας. Ο λόγος που έχουν ακόμη επαφές δεν είναι άλλος από τα τρία παιδιά που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, τον Μέισον, την Πενέλοπε και τον Ρέιν.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν αρκετές εντάσεις ανάμεσα στον Ντίσικ και την οικογένεια Καρντάσιαν, όπως προκύπτει από όσα είπε η Κένταλ Τζένερ, σε ένα από τα πρόσφατα επεισόδια του «The Kardashians».

Το μοντέλο προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τον χαρακτήρα του πρώην συντρόφου της αδερφής της, κάνοντας λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά, τόσο προς την ίδια όσο και προς άλλα μέλη της διάσημης οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα, η Κένταλ Τζένερ εξέφρασε την άποψή της για τον Ντίσικ, μετά από έναν έντονο καβγά που είχαν.

«Έγινε θύμα του εαυτού του, κακοποιούσε όλους τους άλλους, ανάμεσά τους και εμένα», είπε χαρακτηριστικά η Τζένερ και στη συνέχεια εξήγησε ότι η ίδια δεν είχε ποτέ κακή πρόθεση απέναντί του και πάντα τον αγαπούσε, για αυτό και όλη η συμπεριφορά που επέδειξε απέναντί της, ήταν αρκετά απότομη για την ίδια.

Ο έντονος καβγάς της Κένταλ και του Ντίσικ, προήλθε από το γεγονός, ότι ο ίδιος ένιωθε απομονωμένος από την οικογένεια, καθώς η σχέση της πρώην του, Κόρτνεϊ και του Τράβις Μπάρκερ, άρχισε να αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς.
Σε συζήτηση που είχε κάνει ο Ντίσικ με την Κλόε Καρντάσιαν στην πρεμιέρα του «The Kardashians», είχε εκφράσει τα πραγματικά του συναισθήματα σχετικά με τον δεσμό των «Κράβις» (Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - Τράβις Μπάρκερ).

Πιο αναλυτικά, ο Σκοτ Ντίσικ είχε πει για αυτή τη σχέση:

«Πάντα είχα στο μυαλό μου τις φωνές των φίλων μας και της οικογένειάς της, που μας έλεγαν ότι κάποια στιγμή θα είμαστε σίγουρα ξανά μαζί και θα λύσουμε τα προβλήματά μας. Ένιωθα σαν να στέκομαι πάντα με το ένα πόδι έξω από την πόρτα. Από τη στιγμή που ξεκίνησε με τον Τράβις, ένιωσα πως την έχασα από κολλητή μου. Τώρα απλώς, μοιραζόμαστε την επιμέλεια των παιδιών μας. Νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα, που έχω κάνει στη ζωή μου, αλλά έτσι θα καταφέρω να προχωρήσω μπροστά», ενώ είχε τονίσει πως: «Νιώθω σαν να έχω βγει πλέον, από την οικογένεια. Σαν να με άφησαν απ' έξω και αυτό είναι επώδυνο, ειδικότερα αν δεν έχεις άλλη οικογένεια να πας».

The Kardashians: Scott Disick REACTS to Kourtney and Travis’ Relationship

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από μερικές ώρες, η Καρντάσιαν και ο Μπάρκερ παντρεύτηκαν στην Ιταλία. Το ζευγάρι επέλεξε το κάστρο «Castello Brown», που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, για να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η οικογένεια Καρντάσιαν μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο τους




Κλείσιμο
κορ2

κορτνει






Ειδήσεις σήμερα:

Ευλογιά των πιθήκων: Τα ύποπτα συμπτώματα του ιού σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε

Δημοσκόπηση GPO: Αυξήθηκε η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώτος ο Μητσοτάκης στην καταλληλότητα







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης