Ο Κρις Μπράουν συγχαίρει την πρώην του, Ριάνα, μετά τη γέννηση του παιδιού της

Ο Κρις Μπράουν συγχαίρει την πρώην του, Ριάνα, μετά τη γέννηση του παιδιού της

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram, ο τραγουδιστής και πρώην σύντροφός της, που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για τον ξυλοδαρμό της ποπ σταρ

rihanna--
Η Ριάνα έγινε για πρώτη φορά μητέρα, αφού πρόσφατα καλωσόρισε το μωρό της, καρπό του έρωτά της με τον Asap RockyΑνάμεσα στις ευχές που δέχτηκε η ποπ σταρ, ήταν και αυτή του Κρις Μπράουν, με τον οποίο αποτελούσαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια πριν χρόνια.

Ο Μπράουν φαινόταν ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη, μέχρι την ημέρα που της επιτέθηκε σωματικά, δημιουργώντας της αρκετά τραύματα.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο άνθρωπος που αποτελεί μαύρη σελίδα στη ζωή της τραγουδίστριας, δέκα χρόνια σχεδόν, μετά την τραγική κατάληξη της σχέσης τους έκανε το επόμενο βήμα και ευχήθηκε για το μωρό της Ριάνα.

Σε λιγότερο από μία ώρα μετά την ανακοίνωση της γέννησης του γιου της από το TMZ, ο Μπράουν δημοσίευσε ένα συγχαρητήριο μήνυμα στο Instagram του. Αν και το μήνυμα δεν είχε ονόματα, είναι αρκετά ξεκάθαρο, πού απευθύνεται.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο τραγουδιστής ανάρτησε ένα story, στο οποίο γράφει «Συγχαρητήρια» και δίπλα τρία emoji, μία καρδιά, ένα εικονίδιο με μία έγκυο γυναίκα και χέρια σε στάση προσευχής.


Μπορεί να μην έκανε καμία αναφορά στη Ριάνα, αλλά σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία, είναι ξεκάθαρο, ότι η εν λόγω ανάρτηση  έχει να κάνει με την ίδια.

Δείτε την ανάρτησή του

brown-riana


Ήταν 30 Ιανουαρίου του 2009 και το Λος Άντζελες χτυπούσε στους ρυθμούς των μουσικών βραβείων Γκράμι που επρόκειτο να απονεμηθούν την επόμενη ημέρα, με τις πιο λαμπερές παρουσίες της μουσικής βιομηχανίας να δίνουν το «παρών». Σε ένα λαμπερό πάρτι που διοργανώνει εκείνη τη βραδιά από τον θρυλικό μουσικό παραγωγό Clive Davis, τα βλέμματα μονοπολεί ένα από τα πιο hot ζευγάρια της εποχής, η  22χρονη τότε τραγουδίστρια Ριάνα με τον ράπερ, Κρις Μπράουν. Λίγες ώρες αργότερα οι σοκαριστικές φωτογραφίες του παραμορφωμένου προσώπου της τραγουδίστριας από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον αγαπημένο της θα κάνουν τον γύρο του κόσμου και θα μείνουν στην ιστορία ως μια από τις πιο μελανές σελίδες της ιστορίας της διεθνούς σόου μπιζ.

ριανα-κρις

Rihanna_Ksilo
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ευλογιά των πιθήκων: Τα ύποπτα συμπτώματα του ιού σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε

Δημοσκόπηση GPO: Αυξήθηκε η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώτος ο Μητσοτάκης στην καταλληλότητα




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης