Η Γκουίνεθ Πάλτροου απαντά στους ισχυρισμούς ότι η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αντέγραψε το εμπορικό σήμα της εταιρείας της

Η Γκουίνεθ Πάλτροου απαντά στους ισχυρισμούς ότι η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αντέγραψε το εμπορικό σήμα της εταιρείας της

Η 49χρονη ιδρύτρια του «goop» αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη θέση της για όσα ακούγονται τα τελευταία χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην ίδια την Καρντάσιαν

paltroou-kardashian
Το 2008, η Γκουίνεθ Πάλτροου ίδρυσε τη δική της μάρκα και εταιρεία ευεξίας με το όνομα «goop» κι έκτοτε έχει απασχολήσει αρκετά τον Τύπο, λόγω των παράξενων αντικειμένων και υπηρεσιών που προσφέρει, προκειμένου να εξασφαλίσει στους πελάτες της, ένα καλύτερο lifestyle.

Έναν χρόνο αργότερα, η διάσημη τηλεπερσόνα Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της brand, που ονόμασε «Poosh» και το οποίο παρουσιάζεται ως «ένας σύγχρονος οδηγός για να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας. Η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύσουμε, να παρακινήσουμε, να δημιουργήσουμε και να εξασφαλίσουμε έναν σύγχρονο τρόπο ζωής, εφικτό από όλους».

gooppp


Από τη στιγμή που λανσαρίστηκε η νέα εταιρεία της Καρντάσιαν, δεν ήταν λίγοι αυτοί που την κατηγόρησαν ότι αντέγραψε το brand της Πάλτροου.

Το λογότυπο, τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και η φιλοσοφία φάνηκαν ακριβώς ίδια, ενώ ακόμα και η ιστοσελίδα ήταν παρόμοια με αυτή που είχε στήσει το «goop» της ηθοποιού.

321


Τις προάλλες η Γκουίνεθ Πάλτροου διοργάνωσε ένα Q&A στο Instagram, απαντώντας για πρώτη φορά για τη σύγκριση μεταξύ των δύο εταιριών. Η 49χρονη ηθοποιός και ιδρύτρια του goop απέρριψε αρχικά τις εικασίες ότι είναι «αναστατωμένη» που η Καρντάσιαν την «αντέγραψε», προσθέτοντας πως «υπάρχει χώρος για κάθε γυναίκα να εκπληρώσει τα όνειρά της».

Κλείσιμο
Η Πάλτροου συνέχισε λέγοντας πως συνήθιζε να πέφτει θύμα αυτού του είδους σκέψης πριν από χρόνια, οπότε καταλαβαίνει από πού προέρχεται, ωστόσο χαίρεται πολύ όταν βλέπει νέες επιχειρήσεις ευεξίας, εξηγώντας πως υπάρχει ένα μέρος για όλους.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην ίδια την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, τονίζοντας πως «είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Ειδήσεις σήμερα

Τσίπρας, Κοσιώνη, Πανταζάρας: Ποιοι βρέθηκαν στις κερκίδες για τον τελικό Κυπέλλου

Ριψοκίνδυνη δοκιμασία πίσω από το θάνατό του 14χρονου; Οι μαρτυρίες που δείχνουν δυστύχημα

Επικίνδυνο παιχνίδι ανήλικων μέσω TikTok στο Βόλο - Πετάγονται ξαφνικά μπροστά σε διερχόμενα αυτοκίνητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης