Τίμος Ζαχαράτος: «Με τη Δανάη είμαστε πολύ καλοί φίλοι»

Τίμος Ζαχαράτος: «Με τη Δανάη είμαστε πολύ καλοί φίλοι»

O σεφ του «Πάμε Δανάη» ξεκαθάρισε τη σχέση που έχει με την παρουσιάστρια της εκπομπής, Δανάη Μπάρκα

timos123
Ο Τίμος Ζαχαράτος έχει γίνει ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μετά τη συμμετοχή του στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη», ενώ εδώ και αρκετούς μήνες φημολογείται ότι διατηρεί δεσμό με την παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα.

Ο νεαρός σεφ παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο, ξεκαθαρίζοντας εάν είναι ζευγάρι με τη γνωστή παρουσιάστρια-ηθοποιό.

«Το να πάρω την απόφαση να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου, αποτελεί επιλογή μου. Αν αυτή είναι η επιλογή μου, θα την στηρίξω και θα βγω και θα το πω δυνατά. Από τη στιγμή που δεν το έχω κάνει αυτό… Με τη Δανάη είμαστε πολύ καλοί φίλοι», ανέφερε αρχικά ο Τίμος Ζαχαράτος.

Danai_TImos1


Στη συνέχεια απάντησε 
εάν θα φλέρταρε έξω στον δρόμο τη Δανάη Μπάρκα, απαντώντας: «Γενικά είμαι πολύ εγκεφαλικός τύπος, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά με τον κάθε άνθρωπο αρκεί να υπάρχει ταύτιση απόψεων, βλεμμάτων και αγγιγμάτων».

Τέλος, ο σεφ πρόσθεσε ότι: «Η Δανάη ίσως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχω συναντήσει στη ζωή μου που έχει τόση θετική ενέργεια. Μπορεί να είσαι στα πατώματα και να σε ανεβάσει στον ουρανό».

Ειδήσεις σήμερα:

Τρέμω για τη στιγμή που θα πρέπει να πω στη Λυδία τι έγινε, λέει ο πατέρας της Καρολάιν

«Πηγή υπερμετάδοσης» της ευλογιάς των πιθήκων μια σάουνα στη Μαδρίτη και ένα «φεστιβάλ Φετίχ» στο Βέλγιο

Υπουργείο Πολιτισμού: Η απάντηση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μετά την ανάκληση της δωρεάς για τους «Δεσμώτες του Φαλήρου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης