Ριάνα - Asap Rocky: Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού

Ριάνα - Asap Rocky: Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού

Από την πρώτη τους συνεργασία και τη στενή φιλία που είχαν στο μαιευτήριο με τον καρπό του έρωτά τους

riana-main
Η Ριάνα είναι από τις γυναικείες παρουσίες που έδειξε πολύ νωρίς τα «δόντια» της απέναντι στην τάση των παπαράτσι να απαθανατίζουν κάθε προσωπική στιγμή της.

Τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όσο και τις πρώτες ώρες μετά την είδηση της γέννησης του γιου της με τον Asap Rocky, η Ριάνα μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης παγκοσμίως. Η ντίβα της R&B δεν έγινε ποτέ «βορά» των ρεπόρτερ που την κυνηγούν για χρόνια και έτσι προστάτευσε τη σχέση της με τον Rocky αλλά και το αγέννητο μωρό της από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο έρωτάς της με τον ράπερ έχει περάσει από πολλά στάδια. Οι δυο τους ξεκίνησαν ως πολύ στενοί φίλοι, αλλά όσα ένιωθαν ο ένας για τον άλλο ξεπερνούσαν τα όρια της φιλίας.

24683275


Μπορεί να άργησαν πολύ να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ωστόσο η χημεία που υπήρχε στις πρώτες μουσικές τους συνεργασίες, ήταν κάτι που ούτε η προστατευτική Ριάνα μπορούσε να «θολώσει», ούτε και ο Rocky.

Από τα Βραβεία MTV του 2012, μέχρι και τον ερχομό του παιδιού τους, δέκα χρόνια αργότερα, το love story της Ριάνας και του «κολλητού» της, Rocky, μοιάζει βγαλμένο από ταινία.

Ακουλουθεί το χρονικό της σχέσης τους, μέχρι την ανακοίνωση της γέννησης του μονάκριβου γιου τους.

riri-asap123


2012: Η πρώτη τους συνεργασία

Ριάνα και Rocky ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά με το κομμάτι «Cockiness (Love It)», το οποίο τραγούδησαν μαζί στη σκηνή των Βραβείων MTV, του 2012.

Το ντουέτο άρεσε πολύ και το κοινό τους αποθέωσε, ενώ δεν έμεινε ασχολίαστο το φιλί που έδωσε ο Roky στον λαιμό της Ριάνα.

Τα δημοσιεύματα για το ενδεχόμενο ενός ειδυλλίου ανάμεσά τους, άρχισαν να κερδίζουν έδαφος, αλλά οι δυο τους αρνήθηκαν τις φήμες, λέγοντας ότι παρέμεναν δύο καλοί φίλοι.

[HD 1080p] Rihanna ft A$AP Rocky & Calvin Harris - Cockiness & We Found Love Live at the VMAS
Κλείσιμο


2013: Τα τρυφερά ενσταντανέ σε μπιλιαρδάδικο

Η έξοδός τους στο Soho House του Μανχάταν το 2013, πυροδότησε ακόμη περισσότερο τις φήμες, που τους ήθελαν να είναι μαζί.

Πηγή του Page Six είχε αναφέρει τότε ότι: «Έπαιζαν μπιλιάρδο και κρέμονταν από τη σκάλα. Δεν φιλιόντουσαν ούτε τίποτα, αλλά έδειχναν πολύ φιλικοί».

Χαρακτηριστική ήταν και η απάντηση του εκπροσώπου της Ριάνα, ο οποίος δέχτηκε τις σχετικές ερωτήσεις. «Επειδή έπαιζαν μπιλιάρδο;», απάντησε χαρακτηριστικά.

Τα ξένα μέσα ωστόσο, δεν φάνηκε να πείθονται από τις απαντήσεις του στενού περιβάλλοντος των δύο τραγουδιστών. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η κοινή τους εμφάνιση στο Diamonds World Tour της Ριάνα, όταν ο Rocky ανέλαβε την εναρκτήρια performance.


264705737_247207147346918_114500671643122696_n


Ιανουάριος 2020: Ριάνα και Rocky μοιράζονται μία σουίτα ξενοδοχείου

Πριν από 2 χρόνια, το δημοσίευμα της Sun ότι το ζευγάρι εθεάθη σε σουίτα ξενοδοχείου κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Παρόλα αυτά, το εν λόγω άρθρο συνέπεσε με τον πρόσφατο τότε χωρισμό της ποπ σταρ από τον δισεκατομμυριούχο Χασάν Τζαμίιλ. Ήταν ο Rocky που της στάθηκε, όταν χώρισε, όπως επιβεβαίωσαν αργότερα άτομα του περιβάλλοντός τους.

Πολλοί τότε θεώρησαν ότι η Ριάνα δεν ήθελε να βάλει ταμπέλα στη σχέση της με τον ράπερ, εξαιτίας του πολύ φρέσκου χωρισμού της.



Νοέμβριος 2020: Μαζί στη Νέα Υόρκη

Με το πέρας του χρόνου, Ριάνα και Rocky αρχίζουν να κάνουν όλο και πιο συχνά κοινές εμφανίσεις δημόσια. Τον Νοέμβριο του 2020, το ζευγάρι,που πλέον έχουν αποκτήσει το πρώτο τους παιδί, κυκλοφόρησε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Οι εικόνες που διέρρευσαν από τα ξένα πρακτορεία, δεν παρέπεμπαν και τόσο σε μία φιλική έξοδο.

Δεκέμβριος 2020: Χριστούγεννα μαζί στη γενέτειρα της Ριάνα

Το ταξίδι του Rocky στα Μπαρμπέιντος, τη γενέτειρα της συντρόφου του, ήταν και η στιγμή που επιβεβαιώθηκε η σχέση τους. Μπορεί να ταξίδεψαν χώρια, αλλά δεν κατάφεραν να «ξεγελάσουν» τους παπαράτσι. Η πατρίδα της έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της και σίγουρα το γεγονός ότι ο ράπερ τη συνόδευσε ως εκεί, κοντά σε οικογένεια και συγγενείς λέει πολλά. Παρόλα αυτά, εκπρόσωποί τους εξακολουθούν να αρνούνται να επιβεβαιώσουν ότι οι δύο καλλιτέχνες είναι μαζί.

Rihanna Asks A$AP Rocky 18 Questions | GQ


Μάιος 2021: Η πρώτη δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Rocky για τη Ριάνα

Μιλώντας στο GQ, ο Rocky επιβεβαιώνει για πρώτη φορά επίσημα ότι η Ριάνα ήταν πάντα ο έρωτας της ζωής του.

Πιο συγκεκριμένα, είχε πει: «Είναι η αγάπη της ζωής μου. Με κάνει και νιώθω κάθε μέρα και καλύτερα. Όλα είναι καλύτερα, όταν έχεις δίπλα σου "τη μία". Για 'μένα αυτή η μία ισοδυναμεί με εκατομμύρια. Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς ξέρω ότι εκείνη είναι η "μία". Απλά είναι. Όταν έρχεται στη ζωή σου, το καταλαβαίνεις».

279880555_5157397070970432_2030222086157518948_n


Ιανουάριος 2022: Η ξαφνική εγκυμοσύνη της Ριάνα

Ποζάροντας δίπλα στον αγαπημένο της, η Ριάνα περπατά στους δρόμους της γενέτειράς του, Χάρλεμ, με αρκετά φουσκωμένη κοιλιά. Η ντίβα της R&B αποφάσισε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, έτσι όπως ήθελε εκείνη και όχι κάνοντας δηλώσεις ή μέσω εκπροσώπου.

egyos-rocky


Η ίδια άλλωστε, προσπαθεί να προστατεύει πάντα την προσωπική της ζωή από τα φώτα των παπαράτσι και αυτό έκανε και τώρα. Κατάφερε να κρατήσει μυστικό τον ερχομό του μωρού της και μάλιστα για αρκετό χρονικό διάστημα, αφού όταν το αποκάλυψε ήταν ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Άλλωστε δεν χρειάστηκε να πει και πολλά αφού το ανοιχτό ροζ μπουφάν της άφησε εκτεθειμένη την φουσκωμένη κοιλίτσα, η οποία τα λέει όλα από μόνη της.

ksafnikaegyos


Είναι χαρακτηριστικό, ότι η εγκυμοσύνη της φημολογούνταν για πολλές εβδομάδες, εξαιτίας των ασυνήθιστων στυλιστικών επιλογών σε δημόσιες εμφανίσεις της. Όλοι απόρησαν, όταν η Ριάνα άφησε πίσω τα αποκαλυπτικά στυλάτα σύνολά της και επέλεξε να φορά φαρδιές μπλούζες και φορέματα για κάποιο διάστημα.

koilia-rihana


Απρίλιος 2022: Τα ξένα δημοσιεύματα τους «χωρίζουν»

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση τον περασμένο Απρίλιο, πως ο Rocky απάτησε την «μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του», όπως την αποκαλούσε, με τη σχεδιάστρια παπουτσιών της Fenty, Amina Muaddi.

Η σχεδιάστρια ήταν γνωστό ότι είχε στενή φιλία με την τραγουδίστρια και τον σύντροφό της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Ριάνα εμφανίζεται με τις δημιουργίες της και την «αποθεώνει» δημόσια για το ταλέντο της.

Ωστόσο, το unfollow που της έκανε η Ριάνα στο Instagram πυροδότησε τις φήμες. Η σχεδιάστρια διέψευσε σχεδόν αμέσως τα δημοσιεύματα, ενώ με τον δικό τους τρόπο απάντησαν και η Ριάνα με τον σύντροφό της. Οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί στα Μπαρμπέιντος, δίνοντας ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονταν περί χωρισμού.



Η σύλληψη του Rocky στο αεροδρόμιο

Μία δυσάρεστη εξέλιξη περίμενε το ζευγάρι, μετά το ταξίδι στα Μπαρμπέιντος. Η αστυνομική διεύθυνση του Λος Άντζελες συνέλαβε τον Rocky, για μία υπόθεση πυροβολισμών που συνέβη στις 6 Νοεμβρίου, κοντά στη Vista Del Mar και τη λεωφόρο Selma.



Το φερόμενο ως θύμα είπε στην αστυνομία ότι ο διάσημος ράπερ τον πλησίασε με ένα πιστόλι και πάτησε τη σκανδάλη. Tην επομένη, ο ράπερ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 550.000 δολαρίων, ενώ η Ριάνα δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια, για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον πατέρα του παιδιού που περιμένει.



Μάιος 2022: Η Ριάνα και ο Rocky αποκτούν το πρώτο τους παιδί

Η γέννηση του μωρού της Ριάνα γίνεται η είδηση της μέρας. 
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η διάσημη ποπ σταρ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, χωρίς ωστόσο, να έχει προχωρησει ούτε η ίδια ούτε άτομο του περιβάλλοντός της σε κάποια δήλωση. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Ριάνα, ήταν στις 9 Μαΐου όταν έβγαινε από ιταλικό εστιατόριο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, έπειτα από ένα ρομαντικό δείπνο με τον ASAP Rocky. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στα social media φωτογραφίες, με κάποιους από τους χρήστες να ισχυρίζονται ότι δείχνουν τη Ριάνα μετά τη γέννα, κρατώντας το μωρό της.


Ειδήσεις σήμερα:


Από το 1816 Βρετανοί βουλευτές ζητούσαν την επιστροφή των αρχαιοτήτων που έκλεψε ο Έλγιν από τον Παρθενώνα

Τρέμω για τη στιγμή που θα πρέπει να πω στη Λυδία τι έγινε, λέει ο πατέρας της Καρολάιν

«Πηγή υπερμετάδοσης» της ευλογιάς των πιθήκων μια σάουνα στη Μαδρίτη και ένα «φεστιβάλ Φετίχ» στο Βέλγιο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης