Τζένιφερ Λόπεζ: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Τζένιφερ Λόπεζ: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Το κλιπ περιλαμβάνει πλάνα από τα παρασκήνια του Super Bowl αλλά και κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού από τα παλιά - Δείτε το τρέιλερ του «Halftime»

22229999
Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ που ξεδιπλώνει άγνωστες ιστορίες, για τη ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ, κυκλοφόρησε ένα μικρό τρέιλερ και η ξαφνική εμφάνιση του Μπεν Άφλεκ, το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Το «Halftime» του Netflix εξετάζει «τη σκληρότητα και την αποφασιστικότητα που κάνει την Λόπεζ να είναι αυτό που είναι, από το σόου της στο Super Bowl μέχρι και την πρόσφατη προεδρική ορκωμοσία».

Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε να εμφανιστεί ο Μπεν Άφλεκ, μιας και οι δυο τους μπορεί να έχουν επισημοποιήσει την επανασύνδεσή τους, αλλά εξακολουθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε στις 18 Απριλίου, ο Άφλεκ έκανε μια έκπληξη, συζητώντας για όλα όσα έχει καταφέρει η 52χρονη σύντροφός του.  Στα πλάνα του κλιπ, υπάρχουν αποσπάσματα από κοινή τους εμφάνιση αρκετά χρόνια πριν.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ

Halftime | Jennifer Lopez | Official Trailer | Netflix


Το «Halftime», αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου στο φεστιβάλ «Tribeca» της Νέας Υόρκης και μετά από μία εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο στη δημοφιλή streaming πλατφόρμα.

Οι θαυμαστές της «Τζέι Λο», θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν περισσότερες πτυχές του χαρακτήρα και της καθημερινότητάς της, ενώ πηγές αναφέρουν, πως ανάμεσα στις ιστορίες που θα αφηγηθεί για τη ζωή της, η τραγουδίστρια θα δώσει έμφαση και στην προετοιμασία της για την φαντασμαγορική εμφάνιση που έκανε στο ημίχρονο του Super Bowl 2020 με τη Shakira.

Η ίδια μάλιστα, θα αναφερθεί και στο ταξίδι της μητρότητας, αλλά και πώς το βιώνει σήμερα που πλέον έχει περάσει τα 50.



Ειδήσεις σήμερα:

Δεν έχουν παραδοθεί υψηλόβαθμοι Ουκρανοί διοικητές από το Αζοφστάλ, λέει φιλορώσος ηγέτης

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ανασύρουν νεκρό τον 30χρονο που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Στο 12,2% η ανεργία τον Μάρτιο του 2022 έναντι 16,8% τον Μάρτιο 2021





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης